לא מבין איך זה קרה............

לא מבין איך זה קרה............

דווקא את החברה של חבר טוב שלי. האמת שרציתי אותה תמיד,אבל אף פעם לא העזתי. וכך יום בהיר אחד מתקשר אליי החבר ואומר לי אני צריך שתיקח אותה לת"א. כי אני מחוץ לעיר.[שנינו נהגי מוניות צעירים.] והיא בת40 נראית מיליון דולר,לובשת רק חצאיות,ושמלות קצרות,ונועזות. נראית מקסימום 30 בלי אף קמט. ואנחנו בכלל בני 30.אבל מה לעשות שהם נתפסו אחד בשני וחיים ביחד כבר שנה.אמרתי לו אין בעיה בשבילך הכל.הגעתי אלייה והיא חיכתה לי למטה. נכנסה למונית ריח של בושם משכר נדף ממנה.לבשה שמלה כחולה צמודה. שדייה הזדקפו מגף שחור עם עקב דק עד הברך. יכולתי להישבע שהיא בלי תחתון. אנחנו חברים טובים,וכל הדרך פטפטנו,וצחקנו.וכשהגענו לת"א אמרה לי חמוד אני נכנסת לבדיקה ויוצאת תוך חצי שעה אם בא לך להמתין לי ואתה לא ממהר,אני מבטיחה לך שיהיה שווה לך.השתתקתי ואמרתי לה למה את מתכוונת. חייכה אלי במבט פראי ואמרה אתה יודע בדיוק למה אני מתכוונת חכה לי. כמו כלב שציית לבעליו דוממתי את המנוע הפעלתי את המזגן וחיכיתי לה בניחותא.חזרה כעבור רבע שעה.סע אלייך.ואני בתמימות בשביל מה? והיא מחייכת ואומרת אני פשוט רוצה לקרוע לך את הצורה. ואני יודעת שאתה מת לזיין אותי כבר המון זמן.הובכתי מאד. ונסענו לדירה שלי בר"ג.כל הדרך לא החלפנו מילה והמתח המיני שהיה באויר כמעט והתפוצץ.עלינו אליי לדירה.וברגע שפתחתי את הדלת היא נישקה אותי נשיקה כזאת טובה.לא זכור לי מתי התנשקתי ככה.5 דקות נמשכה הנשיקה.בלי שום מגע.ואז הורדתי לה את החוטיני האדום.תפסתי לה את הראש בחוזקה ופשוט הורדתי אותו לכיוון הזין הגדול שלי.היא החלה מווצת,ושואבת אותו,ומלקקת כאילו זה היה ארטיק שוקולד.ואני נאנח ואוטוטו משפריץ לה את הזרע החם והמתוק שלי בתוך הגרון.אכלה לי את הביצים,וירדה עם הלשון לכיוון התחת שלי.דחפה אותה כל כך עמוק בפנים.והחלה ללק,ולמצוץ,ואני הרגשתי בעננים. ואז תפסתי אותה חזק. שמתי אותה על השיש במטבח.פיסקתי את רגלייה בחוזקה.כאשר הן על הכתפיים שלי,ודחפתי את הזין כל כך חזק,ועמוק.היא גנחה מהנאה,וזה חירמן אותי עוד יותר.ואמרה לי זיין אותי חזק,תטחן לי את הצורה.ותוך כדי אנחנו לא מפסיקים להתנשק בלהט התשוקה. ואז אמרה לי תקע אותי חזק בתחת,חבר שלך מת לעשות לי את זה כבר שנה ולא נתתי לו.ואתה תעשה את זה כמו ענק. הפכתי אותה ודחפתי אותו כל כך חזק שהיא התפוצצה והתחילה לצעוק,ולצרות מרוב הנאה.ותוך כדי אני תופס לה חזק את השיער.ומזיין אותה.חשמל היה באויר.ואני בטוח שנמצא בתוך חלום.השפרצתי לה בתוך התחת.והיא נאנחה כמו חתולה מיוחמת.והזין ממשיך לעמוד כאילו לא היה כלום.והיא הסתובבה והחלה שוב למצוץ אותו ולשאוב אותו חזק,עד שהוא כבר נהייה אדום.ופתאום יצא זרם של זרע ישר לתוך הפה שלה.והיא בלעה את זה.ואמרה כמה שזה טעים,ומתוק.והטלפונים שלי,ושלה לא מפסיקים לצלצל.אבל למי אכפת שכל העולם יזדיין מצידנו.ואז קמנו התלבשנו והתחלנו לנסוע לכיוון הבית שלה. כל הדרך היד שלה בתוך המכנס שלי על הזין.ואני עומד להתפוצץ. ואז אמרתי לה אני מבין שזה היה חד פעמי.והיא מחייכת ואומרת עם סקס כזה מטורף אין סיכוי.אני חייבת שתזיין אותי לפחות פעמיים בשבוע. ואני מחייך ואומר וואו עד כדי כך הייתי טוב.והיא הבאת אותי לאורגזמות מטורפות שאפילו בפנטזיות הכי פרועות שלי לא היו. ומאז ועד היום עברו 4 חודשים לפחות פעמיים בשבוע אנחנו נפגשים אצלי בדירה,לאיזו הפסקה של שעתיים.ופשוט טוחנים אחד לשניה את הצורה. כל כך לא נעים לי ממנו ממש קשה לי להסתכל לו בעיניים. אבל מה לעשות שהזין עומד השכל בתחת.בתוך תוכי אני כועס עלייה איך היא יכולה להזדיין עם החבר הכי טוב של החבר שלה.אסל מצד שני אני נהנה מכל רגע.וכשהוא מספר לי לפעמים בכלליות על הסקס המטורף שיש להם.אני מחייך ואומר לעצמי בלב אם הוא רק היה יודע איך אני טוחן לו את החברה לפחות פעמיים בשבוע.הוא היה פשוט מת.היא מושכת אותי ברמות מטורפות,כל פעם שאני רואה אותה הזין עומד בתוך המכנס בטרוף. ואני המון אצלהם בבית ופעם אפילו ממש לא מזמן הוא היה במקלחת ואני והיא בסלון מתנשקים בטרוף ומתים לזיין אחד את השנייה.ועכשיו למשל הוא במילואים חודש בעזה.ואנחנו חוגגים.ווואו חבל"ז.ממש עכשיו חזרתי ממנה. הזדיינו בפראות על המיטה שלהם,בסלון,במיטבח.והיה פשוט מדהים. זהו זה סיימתי וזו לא פנטזיה שקרתה בכאילו.אלא אמיתית לחלוטין שכל מילה נכונה בשלמותה.

RONNI Fr

New member
עם חברים כמוך מי צריך אויבים?

אני חושב שעל יצורים כמוך נאמר הפתגם הזה. אתה לא ראוי לכנות אותו "חבר שלי". הוא מפקיד בידיך את אשתו ואתה בלי בושה שוכב איתה ולא פעם אחת. טוב נו, נהג מונית, לא ציפיתי ליותר.

bugbuster

New member
רוני, אנא התעדן בתגובתך. אל תבין

אותי שלא כשורה, אני בדעה שזו כתיבה עלובה ודוחה. אבל מסתייג ממילם כמו "טוב, נהג מונית..." זו הכללה גורפת איש, ומורידה מיידית מאפקט התגובה.

מעניין אותי להכיר נהג מונית לא חרמן

וסוטה מין! לא נראה לי שיש כזו מציאות! עוד לא קרה לי שעליתי על מונית, והנהג לא שאל(ג)"את בתולה? אין מצב,בחורה כזאת,לא יכול להיות שיוותרו עלייך כ"כ בקלות..."ועוד משפטים מהסוג הזה...גועל!!!

bugbuster

New member
אכן יקירה,

התגובה נמחקה בגלל שפה לא הולמת, עזה, מילואים, זוכרת? ושום דבר לא קרא. המשיכי לךהגיב רק עם לשון נקיה. שלך.

למעלה