לא מבין אותה

SONIC361

New member
לא מבין אותה

הבן ישן אצלי כל השנה פעמים בשבוע וזה מכיון שנילחמתי על זה.ובהסכם יש לי שבועים בקיץ להיות איתי ואז הוא ישן אצלה את היומים.ואז מתקשרת רוצה לראות אותו לכמה שעות או שלוקחת אותו ביום שיש במקום עד שתיים אז 6 בערב.ואחכ מתקשרת 3 עד 4 פעמים ביום כשהוא איתי.זה נראה לכם בסדר ?אני משתדל לשמור על יחס טוב אך בפנים כולי רותח.חיכיתי כל השנה חשבועים המסכנים האלה?למה היא לא מרפה קצת?למה האובססיביות הזאת

מזל חי

New member
גם לי לא מובן

הייתי ממליצה לא לענות לכל השיחות המיותרות שלה אלא לאחת בכל יום לפני שינה עם הילד ותו לא.

° זואי °

New member
ומה זה יתן?

מעבר ללהלחיץ אותה עוד יותר ולגרום לה להתקשר עוד יותר פעמים ממה שמתקשר ואולי אפילו רחמנא ליצלן להגיע לשם כדי לבדוק אם משהו לא קרה להם ולכן הם לא ענים לה?

SONIC361

New member
והכי מעצבן

פתאום היא "בתמימות" מתקשרת ואומרת שהיא מוכנה שיבוא אצלה למס שעות במקום לישוןכמו שכחה שהוא ישן אצלי

° זואי °

New member
אולי

בגלל שהיא לא רגילה ומתגעגעת? אולי בגלל שזה חדש לה והיא צריכה ללמוד לסמוך עילך? ואולי בגלל שהיא אובססיבית? לא יודעת, חושבת כדאי שאם אתה משתדל לשמור על יחס טוב, אז תלוה את זה בלי העצבים שבפנים ותנסה קצת להבין. אם זה ממשיך גם הלאה בפעמים הבאות לנסות לדבר איתה ולהבין מאיפה זה בא.

מזל חי

New member
אז שהיא תתרגל אחרת

אפשר לדבר ולהסביר לה שזה מזיק מטריד ומיותר

° זואי °

New member
ואחרכך אנשים מתפלאים

שיש להם חרא של אקסים. מי שנלחמים בו - נלחם בחזרה. אם אפשר לפתור דברים בדרכי נעם ולא ישר במלחמות, למה לא? עדיף ישר להכנס לעימותים, לסבול ולגרום סבל לילדים? לא יודעת, מי שאוהב לסבול - שיבושם לו.

SONIC361

New member
שתביני

שגם בחופש שהוא אמור להיות אצלי הוא ישן אצלה פעמים בשבוע ובנוסף השבת שניה הוא אצלה

maof

New member
ואם זה לא סותר אז...

רצה להביע את מה שכבר נאמר בכדי לתת משנה תוקף לדבריו מעוף

בסדר גמור

אם לא בא לך לדבר איתה תן לבן לענות לה שתדבר איתו כמה שהיא רוצה ואם היא לא מחזירה אותו בזמן.... אז אולי תלך אתה ותיקח אותו בדיוק בשעה שתיים במקום בשעה שש לא אובססיות חושבת שהיא דואגת לו

קטי30

New member
כשלא מנסים להבין קשה מאוד להבין.

מאמינה לך שחכית לזה כל מילה זעקה את זה אבל יש הרבה מעבר לזה האובססיביות שיוצאת ממנה יתכן והיא בסך הכל דאגה פשוטה וגעגוע אתה שוכח שהיא לא רגילה לא לראות אותו כל כך הרבה זמן. ובכלל יש כאלו שירפו ויש שלא זה מה שעושה אותנו שונים כל אחד והטבע שלו. קשה להבין את האחר/השני כשלא נמצאים במצב שהוא נמצא אין פלא שאתה לא מבין אותה ושקוף שהיא לא מבינה אותך חבל של ישבתם יחד לשיחה ודסקסתם על זה ועל ההשלכות של זה. בכל אופן זה פעם ראשונה שהילד נמצא איתך לתקופה יותר ארוכה. כשזה נוגע לטובת הילדים שלנו אנחנו לא פעם ולא פעמיים מתקופפים מתגמשים הופכים ליותר מבינים וסובלנים גם כשאנחנו עדין אחד עם השניה לא מסדרים. חושבת שדורשה המון בסלנות וגילוי אימפטיה ולו במעט כי ברגע שלפחות תעשה את עצמך מבין אותה ואת הצרכים שלה זה היה מקל גם עליך. ז'אן ז'אק רוסו אומר ש: "הסבלנות מרה, אך פירותיה מתוקים" התאזר בסבלנות ונסה בסובלנות להבין אותה ואני מאמינה לך שזה לא קל, ובכל זאת בסופו של דבר היא תצתרך להתרגל לזה ואתה תהיה זה שהכי מורווח מזה.

SONIC361

New member
מכיון

שמותר לי קצת להיות יותר זמן עם בני לאחר שנה.מה קרה אם שבועים בשנה תיתן לי להיות טיפה איתו.וגעגוע זה שאני חיכיתי לימים האלה הרבה זמן

זה לא סותר

בטח שמותר לך להיות עם הילד, העובדה שאחד מכם מתגעגע לילד לא אמורה לשלול את הזמן שהאחר איתו. זה מצב מסובך וקשה, זו לא תחרות. וכשהילד אצלה, אתה לא מתקשר לשאול לשלומו? ככה לשוחח איתו קצת? וכשאתה עושה את זה, לדעתך זה מוריד מהזמן שלה איתו? אבא של האפרוח מתקשר אליו כול יום, והאפרוח מתקשר אליו כמה פעמים ביום. לדעתי זה נפלא. זה יותר מנפלא, זה חשוב ובונה. זו לא תחרות סוניק. יש מקום שווה לשניכם, כול אחד הוא עולם שלם לילד. תנסה לראות את זה כך

Revolter

New member
מה קרה? פגעו לך בטריטוריה?

למה זה כל כך צריך להפריע לך? היא מתגעגעת והיא דואגת וזה נראה לי הכי טבעי בעולם. מה כל כך מפריע בשלוש שיחות טלפון ביום? כשבינך אצל אמא שלו, אתה לא צריך להפסיק להיות אבא שלו. לדאוג ולהתעניין. וכנ"ל הפוך. תבדוק מה באמת מפריע לך ולמה.

למעלה