לא מבין אותה

לא מבין אותה

כן, אולי זה ישמע לכם כמו הרבה הודעות שיש בפורום, אבל אני חייב לפרוק...

יצאתי איתה ל-2 דייטים עד כה. הדייט הראשון היה מצוין, נהנתי מאוד והיא גם אמרה לי שהיא נהנתה, הדייט הסתיים בנשיקה.
למחרת תכננתי להתקשר אליה, אך היא הקדימה אותי והיא זאת שהתקשרה (משהו שמאוד הערכתי מאחר ונהוג שהגבר שהוא זה שמתקשר אחרי הדייט).
יצא לנו לדבר עוד פעם-פעמיים בטלפון, השיחות די זרמו וקבענו לדייט נוסף.
יצאנו אתמול, היא הייתה עייפה וגם ציינה את זה בתחילת הפגישה, גם בדייט הזה נהניתי אם כי היא נראתה טיפה מרוחקת בהשוואה לדייט הראשון,

שאלתי אותה מה העניין (חוץ מזה שהיא עייפה) והאם היא רוצה להמשיך להפגש - היא אמרה לי שהיא עדיין לא יודעת,
היא ציינה שאנחנו מאוד דומים ושכל החברים הקודמים שלה היו ב"סגנון שלי", לכן היא לא יודעת, היא אמרה שהיא שוקלת לנסות להכיר "סגנונות אחרים",

אני לא מבין, יש כימיה ותקשורת בינינו, השיחות מעמיקות ומעניינות, יש רצון מצידה (זה לא דבר של מה בכך שמישהי מתקשרת אחרי דייט - זה מראה שהיא מעוניינת)
אז מה קרה לה פתאום...למה היא מחפשת מה לא טוב? במקום לראות את מה שטוב (ויש הרבה)...
היא לא אמרה "לא" סופי, היא פשוט לא בטוחה בהמשך, הצעתי לה שנמשיך להפגש ובמקביל לא נשלול לנסות להכיר אנשים אחרים - היא חשבה שזה רעיון טוב.
אבל אני לא יודע כבר, אולי כדאי לי פשוט לעשות נקסט וזהו...

אשמח לשמוע את דעתכם/ן
תודה

Megie

New member
האמת?!

לא מאמינה בתירוצים, כשזה "זה" לא רוצים לחפש עוד.. ויודעים כשזה זה בדיוק אחרי דייט/שתיים.. ואני לא מדברת על 'זה' משמע חתונה...אני מדברת על התאמה ראשונית שקיימת..
בסופו של דבר יש לנו תמיד לחפש מכנה משותף בקשרים שלנו..האקסים שלה היו איתה כי היה שם משהו שהתאים לה, עוד מהבחור הראשון.. זה שאתה דומה להם איכשהו, מראה שהיא ממשיכה בדפוס ומה שיש בך פשוט מושך אותה והיא לא תצליח באמת להתנתק מזה..דבר אחד היא חייבת להבין, אתה לא האקסים שלה, לטוב ולרע אתה אדם אחר.. היא עדיין לא מכירה את החסרונות שלך אז אני מניחה שההשוואה בוצעה על סמך יתרונות..אז מה רע בשבילה להכיר את האדם שהיא מחפשת באופן משופר?! אם היא לא מבינה את זה וצריכה לחקור עוד גברים, תשחרר שתלך לדרכה, אם היא רוצה להיות איתך..שתיהיה רק איתך ומקסימום לא ילך..אני לא מאמינה בדרך השנייה כי היא רק תבלבל אותה ולא תתן לה להתפתח ולהתפח מולך.
מקווה שתקבלו החלטה נכונה.

שלום

קשרים מנהלים לפי רגש, לא לפי שכל. אם הרגישה שהיא לא מספיק מחבבת אותך, טבעי שלא תרצה להמשיך בקשר. רגשות של אנשים דבר מורכב ומשתנה עם ההיכרות. תן למה שצריך לקרות שיקרה.

שאלת שאלת קיטבג. לא שואלים:

- מה מפריע לך בדייט?
- מה את לא אוהבת אצלי?
- נכון שהבחורים האחרים יותר טובים ממני?
- עם מי היית מעדיפה לצאת במקומי?
....

למעלה