לא מבטחים?

daniel12121

New member
לא מבטחים?

לצערי השבוע נתקלתי במדרכה ונגרם לי נזק קל לשמחתי -הייתי לבוש כראוי

לעיניינו,שאלתי את סוכנת הביטוח והיא בישרה לי שהיא לא תבטח אותי רק הפול אם תהייה תביעה.חשוב לציין שאני נוהג שלוש עשרה שנה ללא פסיק של נזקים או תביעות .
מה עושים במקרה כזה ,האם לתבוע בשביל כמה אלפי שקלים או לוותר?אם לא אצלה יש מקום אחא לבטח בלי שיקרעו אותי?האם ישנה משמעות לגבי ביטוח הרכב שהוא גם על שמי? תודה למשיבים

דניאל

פרארי1

New member
יש פגיעה פיזית?

מדבריך נראה שאתה מדבר על נזק רכוש.
הפול מבטח נזקי גוף בלבד (ביטוח חובה) והוא האופציה היחידה כיום.
נזקי רכוש שנגרמו בתאונה עצמית מצריכים ביטוח מקיף, אם הסוכנת לא מוכנה לבטח אותך במקיף, חפש סוכנ/ת אחר/ת.
לא ידוע לי על קשר לביטוח הרכב, אבל אין לי ידע ממשי בתחום.

daniel12121

New member
נזוקתי

פגעים קלים בלבד בגוף מכות יבשות (אבל כואבות !!!) צולע מעט ובוהן רגל מעוכה , מכה בכתף ושורש 2 הידים ספג את הנפילה . רופא שראה אותי לא שלח אותי למיון סה"כ מעכות יבשות גם ללא שפשופים .
כיום אני מבוטח בפוליסה של איילון - חובה בלבד .

פרארי1

New member
אם תתבע את איילון

הם כנראה לא יחדשו לך את הביטוח ותצטרך לבטח להבא בפול, זה מה שאמרה לך הסוכנת, נכון להיום זה לא כזה משנה.

לפי מה שאתה מתאר, נשמע שאולי כן כדאי לתבוע, שווה להתייעץ עם עו"ד ובכל מקרה, לוודא שאין נזק גופני מעבר למכות יבשות.

אם פי 3

New member
נצל"ש - האם בדיקה מפעילה ביטוח?

לפני כשבועיים עברתי החלקונת. קצת מכות יבשות, יד נפוחה - לא סיפור גדול, ואין לי שום כוונה לתבוע את הביטוח (גם אם זה לא רלוונטי לפעם הבאה).
אחרי יומיים, שכנעו אותי, שכדאי לבדוק את היד, ואכן הלכתי למרפאה ומשם הופניתי למחלקת תאונות. עברתי בדיקת רופא וצילום (אין שבר), וקיבלתי יום מחלה אחד (יכולתי יותר, אבל לא רציתי - רק היום שהתבזבז במרפאה). לא מילאתי שום טופס מיוחד, ושילמתי כרגיל בקופ"ח.

האם יש כאן הפעלה של הביטוח? האם בחשבון התאונות בחידוש הביטוח הבא, זה נחשב?

פרארי1

New member
סביר שקופ"ח תכסה את ההוצאות האלה

למיטב ידיעתי זה המצב כיום, אבל אם מישהו יודע בוודאות, נשמח להבהרה חד משמעית.

למעלה