לא מאמינה

לא מאמינה ../images/Emo46.gif

איך ייתכן שאחרי 8 זריקות דקפפטיל ,הציסטות (שלא היו כלל לפני התחלת הזריקות) קיימות וגודלות מפעם לפעם
. חזרתי עכשיו מביקורת אצל הגיקולוגית שלי, ובבדיקת US הציסטות שנצפו בתחילת החודש עדיין קיימות ועוד גדלו קצת, אחת כבר גדלה מ- 2 ס"מ בתחילת החודש ל- 3.5 ס"מ !!! מחר אני מקבלת את הזריקה ה- 9 והגניקולוגית שלי החליטה שאסור יותר להמשיך עם הזריקות, אז אח"כ אני עוברת לגלולות ברצף. אני מתה מפחד מה יהיה כשאתחיל לקחת את הגלולות?? שאלתי את הרופאה והיא אמרה שלדעתה הציסטות יקטנו עם הגלולות, אבל לא נראה לי הגיוני הרי הדקאפפטיל הרבה יותר חזק. נמאס לי כבר

זואילי

New member
באסה ../images/Emo4.gif

אבל לכי תדעי. הרי בעצם לא ממש ניסית דיכוי ארוך עם גלולות. אני לא יודעת אם יש פה שאלה של מה יותר חזק, כי אצלי למשל - כל השנים הרבות עם נטילת גלולות בדרך הרגילה (עם הפסקה יזומה) - לא היו לי בכלל ציסטות, והיו מכשפות רעות כל חודש, ואנדו היה גם היה, אז אל תעשי לגלולות עכשיו מה שבד"כ עושים לזריקות... ואל תכניסי את עצמך לסרטים, עוד לפני שניסית. מבינה את הנמאס. חיה אותו יום יום לאחרונה

מייקי יקרה ../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע, חיכיתי לעדכון שלך. מצטרפת לזואילי אל תספידי עדיין את הגלולות מי יודע איך הגוף שלך יקבל אותן? אני מקווה בשבילך שתרגישי טוב ושהציסטות יתאדו במהרה. שולחת לך אלף
ו

טשומפי

New member
../images/Emo24.gif

כמה מתסכל. אני מקווה שהזריקה התשיעית תעשה את מה שהשמונה שלפניה לא הצליחו לעשות. מה שלמדתי בשנים האחרונת זה שאף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה עם ההורמונים האלו. 8 חודשים לא קורה כלום ואז בחודש התשיעי פתאום הכל מסתדר. או שמזריקים דקא וכלום ואז לוקחים גלולות ופתאום הכל בסדר. אין חוקים ברורים, צריך לקוות ולהאמין לטוב. שיעלמו הציסטות לאלתר!!!! טשומפי.

ליאל ד

New member
הוי מתוקה../images/Emo201.gif

נורא עצוב לשמוע שהציסטה גדלה, אבל תני לגלולות להוכיח לך את יעילותן!! אולי פשוט הגוף כבר התרגל לדקפפטיל, וגלולות יהיו חידוש מעניין שיביא עימו היעלמות ציסטות!!
שיהיה לך יום קסום!

מה שנראה לך לא הגיוני...

יכול לעשות את ה"עבודה" יותר טוב. יש מצב שהגוף "הסתגל" לדקא.-כלומר עד עדין "מאופסת" הורמונאלית אבל פחות.. גלולות יכולות לגרום לשינוי חיובי דוקא.. תרגישי טוב ותעדכני
ומקוה שאת במעקב אחרי צפיפות עצם.

מקווה שאתן צודקות

לגבי צפיפות העצם עשיתי על דעת עצמי לאחר הזריקה השישית ויצא תקין ועכשיו הגניקולוגית נתנה לי הפנייה לעשות בסיום התשיעית חזרתי עכשיו מרופא המשפחה והוא אמר שאין מה לדאוג כי בטוח הבדיקה תצא תקינה כי רק בנשים רזות זה יכול לפגוע אז יש יתרון בלהיות
וכרגיל עכשיו חזרתי מהמרפאה
בגלל בעיות בירוקרטיה האם למישהי כאן אושר לעשות בדיקת צפיפות העצם ללא תשלום (חוץ מתשלום על טופס 17)?

זואילי

New member
מייקי

רק למי שמטופל בסטרואידים יש אישור בקופה הקופה שלנו. כך הבנתי מרופא המשפחה שלי. או שתלכי למכון מור ותשלמי או שתעשי בבי"ח שעובד עם כללית, שנותנים ט. 17 זה רק צילום פשוט. אמנם תשובה מעצבנת,אבל את מוזמנת להילחם יחד איתי עד חורמה. בסוף עוד נתיש אותם!

השאלה היא

האם לדוגמא בבלינסון (בי"ח של הכללית) צריך לשלם גם על הבדיקה או שמשלמים רק על הטופס 17? כשהתקשרתי אחה"צ למוקד תורים אמרו לי שאני צריכה לשלם גם על הבדיקה, אחרי שהתעקשתי איתם אמרו לי לפנות למכון הרנטגן ולשאול את המזכירה, התקשרתי למכון, המזכירה כבר לא הייתה ודיברתי עם אחת הטכנאיות שאמרה שאני לא צריכה לשלם על הבדיקה. אוף !! כל כך מעצבן כל אחד אומר משהו אחר. מחר אתקשר שוב לשאול את המזכירה. אם אני בכל מקרה צריכה לשלם עדיף לי לעשות את הבדיקה במכון מור כי שם עשיתי את הבדיקה הקודמת ואז ניתן יהיה להשוות אם יהיה שינוי. כאילו שלא מספיק לנו האנדו תמיד כשאנו צריכים משהו מהקופה תמיד צריך להילחם ולהתווכח

liatsw1

New member
אני בכללית ואישרו לי

בס"ד בפעם הראשונה עשיתי דרך המושלם ועלה לי 87 ש"ח. בפעם השניה פניתי לאורטופד ובקשתי ממנו הפניה אותה שלחתי לרופאת המשפחה יחד עם מכתב שמסביר את מצבי והיא נתנה לי טופס 17. בהצלחה!

אז אם ככה

כן ניתן לבצע את הבדיקה עם הפנייה וללא תשלום. (בפעם הראשונה גם אני עשיתי דרך המושלם, כי לא הייתה לי הפנייה ושילמתי 57 ש"ח) אצלי נראה לי שמה שמסבך את העניין ומסתבכים לתת לי תשובה וכל אחד אומר משהו אחר, זה שבתור פרסונל (עובדת של הקופה) אני לא צריכה טופס 17 לבתי חולים של הקופה (מספיק שהמרפאה תחתום על ההפניה שאני פרסונל) וכשהסברתי להם שיש לי הפנייה ושאני לא צריכה לשלם, אז אמרו לי שאם יש לי טופס 17 אז אני לא משלמת על הבדיקה, אמרתי להם שאני פרסונל ופרסונל לא צריך טופס 17 ואז שוב עונים לי שאם ככה אני צריכה לשלם - בקיצור לא ניתן להבין מהם כלום. מקווה שמחר בבוקר ידעו לענות לי.

אני עשיתי במכון "מור"

באופן פרטי. בעקרון תמיד תמיד תמיד נלחמתי. אבל כאן כבר לא היה לי כוח.

טוב ביררתי את הנושא

עם המכון בבלינסון ואין צורך לשלם על הבדיקה ברגע שיש הפנייה (כמובן בצירוף טופס 17 או טופס 22). אז המלצה לכל מי שקיבלה/ מקבלת דקפפטיל/ לוקרין לתקופה ממומשכת להתעקש לקבל את הבדיקה ללא תשלום. זה מגיע לנו וזה אפשרי

מישמש33

New member
זו בשורה מצויינת

אני צריכה לעבור בדיקה כזו עכשיו. המון תודה את ההפניה לצורך קבלת טופס 17, ממי מקבלים ? מסוריאנו או מרופאת משפחה ?

אני קיבלתי הפנייה מהגניקולוגית

והיא כתבה בהפנייה את הסיבה (לאחר 9 זריקות דקפפטיל) תנסי קודם דרך רופאת המשפחה ואם היא לא תסכים תביאי לה מכתב מסוריאנו.

מישמש33

New member
הגוף שלך סרבן אמיתי, אבל...

לעיתים דווקא הגלולות עושות עבודה טובה יותר מה עם הכאבים, יש רגיעה ? זה לא פחות חשוב ותקפידי לקחת סידן, אפילו אם בדיקת צפיפות העצם בסדר.

לגבי הכאבים

בחודשיים האחרונים יש שיפור עצום בכאבים!! יש מיחושים מידי פעם אבל נסבלים, בחודשיים האחרונים כמעט ולא לקחתי שום משכך. זה עוד פחד שלי מהגלולות שאיתם יחזרו הכאבים. מקווה שאתן צודקות והכל יהיה בסדר עם הגלולות.

galim29

New member
גם אני ככה עכשיו בגללך../images/Emo46.gif

את שוברת שיאים עם הזריקות... אבל אצלך אי אפשר לדעת: אולי דווקא הגלולות ברצף יפתרו את הבעיה.... לא להתייאש מייקוש... אוהבות אותך פה....

galim29

New member
כי את כועסת../images/Emo23.gifושייעלמו כבר הציסטות האלה

למעלה