לא מאמין שזה הם..

לא מאמין שזה הם..

אם המשטרה לקחה את יורי ואת ישי זה אומר שאין להם שום התחלה בנושא של אדהם שביטה. יורי אין לו מה לעשות עם זה, אני אפילו חושב שהוא לא היה במשחק, לא ראיתי אותו, ואין סיכוי שזה יורי. ישי גם אני לא מאמין ,תמיד הוא נמצא בשער 5 על המעקה ולא יורד משם. למשטרה אין כלום, סתם לוקחת אנשים מהקומץ.

ואיך תסביר שהם הודו?../images/Emo4.gif

בעיתון היה כתוב שהם הודו במעשה. ואפילו תארו איך. אני אישית מקווה שזה לא הם אשמים. ואני מקווה שזאת תהיה הפעם האחרונה לפצצות האלה. מפה אני מאחלת החלמה מהירה לאהדם.שיבריא מהר ויבוא למשחקים
חמסה חמסה שום בצל יין

על האש

New member
כמו שאני מכיר את יורי (לא אישית)

אין מצב שהוא לא היה במגרש,בטח שאין מצב שהוא לא היה בדרבי. דבר שני,אני לא יודע אם זה הם הוא לא הם. אבל מה שאני כן יודע,שהקומץ,למרות שהוא קיים בכול קבוצות הליגה (בעיקר הגדולות),הוא מיותר לחלוטין. חוץ מלגרום צרות הן לקבוצה (ראו מקרה הקללות וההטחות בקשטן ובקבוצה בתחילת העונה) והן מסביב.

עופר, יורי היה מת לבוא..

אבל הוא לא יכל לפי מה שהבנתי.. בעיות בצבא והכל. ישי היה.. ובקשר לבעיות שהקומץ עושה, זה לא בדיוק הקומץ.. יש חבורה של אוהדים בצד השמאלי של שער 5 שגם שהובלנו 3-0 נגד אשדוד הם קיללו.אין מה לעשות וכינרת , אני ממש לא בטוח שהעיתון אומר אמת , וגם מה שידיעות כתב זה שהם הודו על הכנסת אבוקות למגרשים. אני עדיין חושב שזה לא הם...בכל מקרה כלום עוד לא ידוע , ונראה איך זה ייגמר

על האש

New member
נרי אני מכיר את הקומץ...

אני יודע מי מתאסף מסביב הן באוסישקין והן בבלומפילד. ועושה את הבעיות,גם אם לא בשמות,בפנים בטוח. אני יודע שזה לא רק הקומץ,ולא חסר "מאמנים" מקללים למינהם. אבל הכול מתחיל מהקומץ,וחלק מהעדר שהולך אחריו.

יש הבדל אחי..

אלה שעושים את הבעיות זה האולטראס.. אנשים שמארגנים את הדברים לפני המשחק, לא מקללים.. לפי מה שראיתי.. רק את ההנהלה.. ההנהלה זה היה בזמן הלא טוב של הפועל שהם העיפו חצי קבוצה והם היו חייבים לעשות משהו.. אבל בכללי את השחקנים הם לא מקללים בכלל וגם את קשטן .. אחי באושיסקין אני לא יכול להגיד לך כי אני לא יכול להגיע לשם..

על האש

New member
יש הבדל בין האולטארס לקומץ אחי?

הרי האולטראס בקע מתוך הקומץ.

redron

New member
../images/Emo5.gif

חקירתם של שלושת החשודים בזריקת פצצת התאורה לעבר אדהם שביטה נמשכה גם אתמול. השלושה - ישי זיתוני, יורי סדלסקי ואוהד קטין - המשיכו לטעון כי הפצצה שנזרקה משער 2 ופצעה את שביטה, נועדה לפגוע באוהדי מכבי תל אביב, שישבו בשער 3. עד מחר בבוקר תחליט המשטרה אם לבקש את הארכת מעצרם, או לשחררם בתנאים מגבילים. מעצרם של השלושה מספק הזדמנות נדירה להציץ אל תוך הקומץ של אוהדי הפועל ת"א. המוכר מביניהם הוא סדלסקי, שנוסע עם קבוצות הפועל - כדורסל וכדורגל - לכל משחק בארץ ובחו"ל. סדלסקי הוא ממארגני העידוד בשער חמש. לפני הדרבי הראשון העונה הוא עמד עם קופת צדקה מחוץ למגרש האימונים של הפועל ת"א בוולפסון, וביקש משחקני הקבוצה לתרום לרכישת אביזרי עידוד. בביתו הוא מחזיק עשרות קלטות וידיאו של משחקי הקבוצה. על גופו מקועקע סמל הפועל הישן, עם הפטיש והמגל. בשנות התשעים הוא היה הסיוט הגדול של שאול איזנברג, אז יו"ר קבוצת הכדורסל של המועדון. סדלסקי לא הפסיק לקלל ולהטריד אותו, עד שאיזנברג נאלץ להוציא נגדו צו הרחקה. בתגובה, סדלסקי תלה על קירות חדרו את תמונתו של היו"ר, שעליה מסומן איקס. באוקטובר 2002 התייצב סדלסקי לטירונות בבסיס ניצנים. שישה ימים הוא נכח שם, מיעט לדבר עם חיילים, רוב הזמן ישן וסירב לציית לפקודות. לפני היציאה הביתה, ביום שישי, שאל אותו אחד החיילים כיצד הוא מתכוון להגיע לבסיס ביום ראשון. סדלסקי חייך ואמר שהוא מתכוון לשוב רק ביום שני. הסיבה: הפועל ת"א משחקת ביום ראשון. סדלסקי אכן לא חזר, גם לא בשבוע שלאחר מכן. הוא הוכרז עריק והצבא מצא אותו רק חודשיים מאוחר יותר, כשנעצר על ידי המשטרה בחשד שהפר צו הרחקה ממגרשי הכדורגל. העיתונאי אורי שרצקי, עורך המגזין "שם המשחק", ביקר בחדרו לפני ארבע שנים. "יצאתי משם בהרגשה איומה", הוא מספר. בובתו של יבגני אובארוב, בנו של מאמן השוערים של מאמן ת"א, תלויה שם, מלווה בכתובות אדומות. סמוך אליה חרוט יום פטירתו של עמנואל אופיר, לשעבר עוזר מאמן מכבי ת"א. אופיר הוא לא המכביסט היחיד שמוזכר שם. גם שמו של שמעון מזרחי חרוט על הקיר, בצמוד לחבל. שיר השטנה נגד הפועל בית שאן גם כן מעטר את החדר. אדהם שביטה הועבר אתמול לבית לוינשטיין ברעננה והחל בתהליך השיקום, שאמור להימשך כמה חודשים. שביטה מאושפז בחדר בודד במחלקה לשיקום חבלות מוחיות. בני משפחתו מקיימים ליד מיטתו משמרות של 24 שעות. מצבו של שביטה מוגדר קל ומשתפר עם הזמן. (ברוך שי ורוני זינגר, הארץ) לשלוח את הבחור לפסיכיאטר המחוזי!!!!!!!!!!!!

KORG TRITON 777

New member
היו זמנים..

שהמילה "קומץ" הייתה משוייכת אוטומטית לאוהדי בית"ר.היום בכל 4 הגדולות יש כמה קב` אוהדים שאפשר לקרוא להם קומץ.לדעתי התופעה התחילה באמצע שנות התשעים,עם החדירה המאסיבית של שידורי כדורגל מכל העולם,ביחד עם ההשתתפות של הקבוצות בגביעי אירופה השונים,והחשיפה שהאוהדים קיבלו לעידוד "חם" יותר ממה שהיו רגילים אליו מהארץ.בהפועל,שמתי לב שהעידוד המתלהם שמלווה בשירי נאצה ליריב,העידוד הזה חדר קודם לכדורסל ומשם באופן טבעי המשיך ובעוצמה חזקה יותר לתוך הכדורגל,במקביל לשינוי שהביאה ההנהלה והריצה לאליפות ב 98 ,הביאו איתם גל חדש,צעיר ומאסיבי של אוהדים צעירים שעלו על גל ההצלחה של הפועל.אוהדים פאנאטים זה ברכה לכל קבוצה,כל עוד הם לא פוגעים בקבוצה.כמו שכתבתי בעבר,לדעתי המצב בהפועל טוב בהרבה משאר הקבוצות,בהפועל אין עוינות בתוך מחנות האוהדים כמו שיש בקב` אחרות,רק שאת התמהונים צריך להציב בפני אולטימטום שכל מעשה שגורם לקבוצה נזק,יטופל ברצינות ע"י חוקים חדשים .

redron

New member
ואני חושב שהקומץ המטורף ש..

חושב שלירות פצצת תאורה לעבר יציע של היריבה זה אחלה דבר, אותו קומץ שהשליך רימון בליגת המילואים, אותו קומץ מגעיל ודוחה צריך להיות מוקצה מאיתנו, הקומץ הזה הורס אותנו, הקומץ הזה לא מייצג אותי ולא רבים שמותי אוהדי הפועל הותיקים..

the king of pop

New member
מה רע בלהדליק רימון עשן?

זה הרג מישהו? די לנסות להיות חכם גם שאתה לא.

אין מה להגיד על שער 2

מקללים את השחקנים כמו קראבליו.. שמגיע לאוהד הזה על מה שהוא עשה... אל תגידו שרק הקומץ עושה בעיות כי זו דוגמא טובה.. ולאנשים משער 2 מזה מפריע לכם אם מדליקים אבוקה בשער 5?

אני אכתוב לך בקצרה כי זה

מבלבל... קומץ זה האוהדים השרופים ביותר.. נותנים הכל למועדון.. הקומץ זה לא אירגון.. זה פשוט כינוי לאוהדים השרופים והמוכרים של הפועל. אולטראס זה האוהדים הקיצוניים.. שהם לא בהכרח אוהדים מוכרים. באירופה יש 3 סוגים , אוהדים, חוליגנים ,וקיצוניים (אולטראס). ככה זה הולך ורון אני מציע שלא תסיק מסקנות.

למעלה