לא מאמין, בחיי

יעיש התימני

Well-known member
לפני למעלה מ- 40 שנים היתה לי מחזרת, שבכלל לא העליתי בדעתי שהיא מחזרת אחריי, באוטובוס. נכון היא עשתה עיניים בלי סוף, אבל אני התענינתי בישבן של הגבר לידי, היא "נפלה" עליי בלי סיבה, ואני הקפדתי לשמור מרחק, משהבנתי שזה לא נוח לי, היא מכאיבה לי בנפילות.
עברו כמה שנים, החלפתי קווי אוטובוס, והיא נעלמה לגמרי מחיי.
הנה אתמול, אני יורד מהאוטובוס, שלא היה לו מספר קו, והנהג הודיע בקול "קו XX". מול פניי הגברת המחזרת. כמוני, כחשה והזדקנה. היא לא זיהתה אותי., מי שהכרני בשנות ה- 30 יתקשה לזהות אותי כיום. שינוי צבעים, הפנים השתנו עקב הזדקנות. אני זיהיתי אותה מייד, זה הכשרון הארור שלי לזיהוי פנים גם אחרי שנים. אפס הכרות במבטה.
היא ישבה מובסת לגמרי מהחיים, אולי חלתה במחלה קשה.
לא אזרתי אומץ בגרוש.
שאלה אם זה האוטובוס, אמרתי כן, והלכתי לדרכי.

doriangray011

Well-known member
לפני למעלה מ- 40 שנים היתה לי מחזרת, שבכלל לא העליתי בדעתי שהיא מחזרת אחריי, באוטובוס. נכון היא עשתה עיניים בלי סוף, אבל אני התענינתי בישבן של הגבר לידי, היא "נפלה" עליי בלי סיבה, ואני הקפדתי לשמור מרחק, משהבנתי שזה לא נוח לי, היא מכאיבה לי בנפילות.
הנה אתמול, אני יורד מהאוטובוס, שלא היה לו מספר קו, והנהג הודיע בקול "קו XX". מול פניי הגברת המחזרת. כמוני, כחשה והזדקנה. היא לא זיהתה אותי., מי שהכרני בשנות ה- 30 יתקשה לזהות אותי כיום. שינוי צבעים, הפנים השתנו עקב הזדקנות. אני זיהיתי אותה מייד, זה הכשרון הארור שלי לזיהוי פנים גם אחרי שנים. אפס הכרות במבטה.
לא אזרתי אומץ בגרוש.
אכן. לפגוש מחזרות עבר ו/או בנות זוג ממרחק השנים. מוזר לעיתים מביך.
נשים נשמרות היטב לרוב עד שלב מסוים ואז בבת אחת הזיקנה אוחזת בהן. לעיתים הן נלחמות ולא פעם פשוט מוותרות. שיער לא צבוע משמינות ולא מטופחות. חבל.
זכורה לי פעם שפגשתי במעבר חציה אקס מיתולוגית. היינו ביחד הרבה שנים. החזקתי את ידה של מי שהיא היום אישתי ושמטתי את היד במין בהלה מוזרה. חשתי לרגע מבוכה מהקודמת. מוזר.
עוד קטע מביך/נחמד זה לפגוש אקס עם עגלת תינוק או ילד. שאני יודע שהיה סיכוי טוב שהוא יכול היה להיות ילד שלי.
מעניין לשמוע מאחרים אחרות כאן על חוויות דומות.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אכן. לפגוש מחזרות עבר ו/או בנות זוג ממרחק השנים. מוזר לעיתים מביך.
נשים נשמרות היטב לרוב עד שלב מסוים ואז בבת אחת הזיקנה אוחזת בהן. לעיתים הן נלחמות ולא פעם פשוט מוותרות. שיער לא צבוע משמינות ולא מטופחות. חבל.
זכורה לי פעם שפגשתי במעבר חציה אקס מיתולוגית. היינו ביחד הרבה שנים. החזקתי את ידה של מי שהיא היום אישתי ושמטתי את היד במין בהלה מוזרה. חשתי לרגע מבוכה מהקודמת. מוזר.
עוד קטע מביך/נחמד זה לפגוש אקס עם עגלת תינוק או ילד. שאני יודע שהיה סיכוי טוב שהוא יכול היה להיות ילד שלי.
מעניין לשמוע מאחרים אחרות כאן על

לא אזרתי אומץ בגרוש.
כשהייתי בת 22 הייתה לי אהבה/קשר לגבר שהיה מבוגר ממני ב 20שנה,גרתי אצלו,הכרנו באיזו מסיבה,ג'נטלמן אמיתי עד שהקנאה יצאה ממנו,הסקס היה גרוע כי סבל מסוכרת קשה,ולי נמאס מסקס אוראלי, כמה אפשר?😃לימים הוא ביקש לסיים את הקשר כי הבין כמוני שאין עתיד,נשבר לי הלב כי ראיתי בו יותר אבא )שמעולם לא היה לי)חזרתי הביתה.
אחרי שנים ספורות עליתי לאוטובוס בת"א ופתאום ראיתי אותו,עם מקל,כנראה גם לא ראה טוב,נראה גרוע לדאבוני,הוא היה אולי בן 50+, ממש כאב לי הלב שכנראה הסוכרת ועוד הכריעה אותו,עצוב.

אישון34

Well-known member
לא אזרתי אומץ בגרוש.
לי יש שלל סיפורים מוזרים.

צריך לדעת, אני לא מזהה אנשים, לא מהעבר ולא בכלל. לא משהה. לבטח מחוץ מקום ההכרות שלי איתם. נכות שכזאת.
____________________________________________________________________________________________________________________________________

לפני שנים, בגיל בערך 26 יצאתי עם גברת אחת לשבוע ימים. אירוע שפרק אותי לחלוטין. היא לא רצתה אותי.

היה לי מנהג מוזר באותו השבוע לגעת לה בעורף כל הזמן. מעולם לאחר מיכן או לפני כן לא עשיתי את זה עם אף אחת.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

והשנים עברו, יום אחד הלכתי ברחוב ונעצרתי מול בחורה במבט לא מאמין.

היא ניסתה לנחש את שמי, ואני אמרתי לה את שמי אני יודע, מה שמך?

והיא אמרה ואני מיד נגעתי לה בעורף.

לאחר כמה זמן שוב נתקלתי - ושוב נגעתי לה בעורף.

מוזר.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

מי שאהבתי כ 4.5. שנים ונפרדנו לפני כ 20 שנים, ראיתי אותה לאחרונה בראיון על מילואים בעזה.

היה שונה.

האמת לא באמת עברה שינוי.

פעם ראיתי אותה בצילום בעיתון עם בעלה - בעל שמבוגר ממנה בהרבה מאוד שנים.

פעם הסבירה לי שאם לא הייתה נישאת לו אחרי הפרידה ממני הייתה מתאבדת. המוזר זה שהיא הובילה את הפרידה ממני.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

זאת שאהבה נפשי הי שם בגיל 28 עד לגיל 30. (היא הייתה בין הגילאים 16 ל 18).

הולכת ברחוב, אחרי ריקודים, נתקל בה.

היא עכשיו מעל ל 12 שנים מהפעם האחרונה שראיתי אותה.

מתחילה שיחה (אני מדבר עם אנשים תמיד ובלי קשר לכלום).

לא זיהיתי, היא זיהתה אותי.הייתה ניראית מאוד טופ, אני חשתי את עצמי שמן לרגע.

היא סיפרה לי שהיא בדיוק מתחתנת באותו החודש.

עניתי לה שזה מפחיד - אמרה לי: "העיסקה הכלכלית הכי טובה שיכולתי לחלום עליה".

עניתי "הכלכלית"

השיבה: "תמיד היית דפוק, זאת העיסקה הכלכלית הטובה ביותר, אני כל היום בקניון, יש לי את הויזה שלו ועוד ועוד".

אישוניאיש.
עסקה כלכלית מוטלת בספק.

יעיש התימני

Well-known member
לי יש שלל סיפורים מוזרים.

צריך לדעת, אני לא מזהה אנשים, לא מהעבר ולא בכלל. לא משהה. לבטח מחוץ מקום ההכרות שלי איתם. נכות שכזאת.
____________________________________________________________________________________________________________________________________

לפני שנים, בגיל בערך 26 יצאתי עם גברת אחת לשבוע ימים. אירוע שפרק אותי לחלוטין. היא לא רצתה אותי.

היה לי מנהג מוזר באותו השבוע לגעת לה בעורף כל הזמן. מעולם לאחר מיכן או לפני כן לא עשיתי את זה עם אף אחת.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

והשנים עברו, יום אחד הלכתי ברחוב ונעצרתי מול בחורה במבט לא מאמין.

היא ניסתה לנחש את שמי, ואני אמרתי לה את שמי אני יודע, מה שמך?

והיא אמרה ואני מיד נגעתי לה בעורף.

לאחר כמה זמן שוב נתקלתי - ושוב נגעתי לה בעורף.

מוזר.

מי שאהבתי כ 4.5. שנים ונפרדנו לפני כ 20 שנים, ראיתי אותה לאחרונה בראיון על מילואים בעזה.

היה שונה.

האמת לא באמת עברה שינוי.

פעם ראיתי אותה בצילום בעיתון עם בעלה - בעל שמבוגר ממנה בהרבה מאוד שנים.

פעם הסבירה לי שאם לא הייתה נישאת לו אחרי הפרידה ממני הייתה מתאבדת. המוזר זה שהיא הובילה את הפרידה ממני.

זאת שאהבה נפשי הי שם בגיל 28 עד לגיל 30. (היא הייתה בין הגילאים 16 ל 18).

הולכת ברחוב, אחרי ריקודים, נתקל בה.

היא עכשיו מעל ל 12 שנים מהפעם האחרונה שראיתי אותה.

מתחילה שיחה (אני מדבר עם אנשים תמיד ובלי קשר לכלום).

לא זיהיתי, היא זיהתה אותי.הייתה ניראית מאוד טופ, אני חשתי את עצמי שמן לרגע.

היא סיפרה לי שהיא בדיוק מתחתנת באותו החודש.

עניתי לה שזה מפחיד - אמרה לי: "העיסקה הכלכלית הכי טובה שיכולתי לחלום עליה".

עניתי "הכלכלית"

השיבה: "תמיד היית דפוק, זאת העיסקה הכלכלית הטובה ביותר, אני כל היום בקניון, יש לי את הויזה שלו ועוד ועוד".

אישוניאיש.
עסקה כלכלית מוטלת בספק.
ברור מסיפוריך שהגברות בניגוד אליך עצרו הזדקנותן. עסקה כלכלית היא בדיוק זה, עצירת הזקנה.

מאוהב ברעיון

Well-known member
לא אזרתי אומץ בגרוש.
מה זה מחזרת??? 😐

נסיך.333

Well-known member
לפני כשבוע ראיתי ישהי ששירתה איתי, כמובן שזהיתי לאחר של מעל 40 שנה,
ואז הסכרתי לה מי אני, לקח זמן אבל נזכרה, טרחה לציין שהיא גרושה וניסתה לתת את הפון שלה אפילו..

למעלה