לא מאושרתתתתת

unita

New member
לא מאושרתתתתת

שלום! אני חדשה בפורום אז אציג את עצמי אני בת 15 ושמי unita הבעיה שלי שאני פשוט כל הזמן מדוכאת ואין לי מושג למה כי בעקרון לא חסר לי כלום ואין לא מאושרת... מה לעשות?

גיל גיל

New member
ובכל זאת?

מה גורם לך להרגיש ככה? את אומרת שלא חסר לך כלום, אז מה בכל זאת גורם לזה? מה המחשבה ששולטת לך בראש כשאת נכנסת למצב רוח כזה? מחכה...

unita

New member
באמת שכלום...

נגיד כשאני הולכת לישון אז אני מתחילה לבכות ככה סתם בלי סיבה... או סתם דכדוך באמצע היום... יכול להיות שזה משעמום.. אולי... אבל אין משהו ספציפי

שבילים

New member
שעמום

נו, זרקת מילה אחת ואני חושבת שבמילה הזאת יש הרבה מאוד. שעמום. אני נוטה הרבה פעמים לחשוב שאחת הסיבות לדכאון היא השעמום. ככה זה אצלי בכל אופן. כי שעמום זה לא רק חוסר מעש. זאת תחושה של ריקנות, של חוסר טעם. בקיצור תחושה נאחסית כזאת. לי קרה הרבה פעמים שהרגשתי רע מאוד בגלל השעמום. חוסר מעש יכול להוציא אותי מדעתי וגם לי קורה שאני שוכבת ככה במיטה ובוכה ומרגישה רע מאוד רק מ... שעמום. אבל במקרים כאלה, אין כמו הריפוי בעיסוק. ואני בטוחה שיש דברים שמעניינים אותך ושאת אוהבת לעשות. בטוח שיש דבר כזה או אחר שבו את מוכשרת. מצב כזה של שעמום זאת ההזדמנות לפתח את הכשרון. לפני מספר ימים, חברה טובה שאלה אותי מה לדעתי קשה יותר: התחלה, אמצע וסוף. בלי לחשוב הרבה עניתי לה שההתחלה היא הכי קשה. כי איך שלא יהיה, תמיד הקטע הכי קשה זה לתת את ה"פוש". כלומר לקום לפעולה. דבר כל כך פשוט ויחד עם זאת כל כך מסובך. אבל אחרי שעשינו את הצעד הקטן הזה, מכאן הדרך כבר יותר קלה. (גם אם היא עדיין קשה, היא עדיין יותר קלה מאותו צעד ראשון קטן). ועצם הפעולה והעשייה כבר משפרים את ההרגשה בצורה מפליאה (ואת זה אני אומרת מנסיון) וגם אם רק לשעה קלה. בהצלחה! :)

~דויד~

New member
אני רוצה להוסיף

כי חשוב שהעשיה תהיה גם מועילה עבור עצמך או מישהו אחר... משהו שאת פשוט יודעת שיעשה לך טוב...

מיטל11

New member
שעמום ודכאון. אתמול

היה יום סגרירי ויום שבת שהוא לכאורה יום מנוחה אצלי הוא יום התשה אם אין לי מה לעשות. אז... לצאת עם חברים לבית קפה לא היה בא לי, אנחנו צוות קטן וקבוע וכבר נמאס, צריך לחדש. השתעממתי כשעתיים עד שיצאתי לחלוטין מדעתי מדכאון וחרדות, שלא נדע. יצאתי בכל זאת לחברה, היו שם עוד אנשים, דיברו הרבה שטויות ריקניות אבל הרגשתי יותר טוב. מה אתם עשיתם בשבת, במיוחד אלה שלבד?

*אביבה*

New member
מיטל

ה"לבד"-זו תחושה. את יכולה להיות עם בן זוג ועדיין להרגיש לבד. זה לא קשור למה שעושים. גם אם יש אלף אנשים מסביב. למה את מרגישה לבד? אולי תספרי. יש לך תחושה שאת מה שאת חושבת או אומרת- לא מבינים? מה יתן לך אם אני אספר מה עשיתי בשבת? זה יעזור לך? הרי אני עשיתי את זה.......

מיטל11

New member
לאביבה

קודם כל לשאלתך, מעניין אותי לשמוע מה אחרים עושים. אם גם הם מרגישים כמוני, וכו´. לגבי הלבד, את צודקת עד לפני כמה ימים הייתי בערך 3 שבועות עם מישהו והרגשתי לבד, כי זה לא היה זה ולכן לא הרגשתי בזוגיות. אני מוקפת חברות ואנשים אבל זה לא זה, אנשים כן מבינים מה אני אומרת, זו לא הבעיה. אני פשוט כבר רוצה זוגיות ובן זוג שימצא חן בעיני, זה הכל, לא מסתכלת על כסף וכו´, מישהו שימצא חן ורק כך אוכל להרגיש ביחד. אני פשוט נזכרתי מאוחר מדי אולי, עד הגיל הזה, 30, בכלל לא רציתי וברחתי מקשר רציני. מקווה שעניתי ואשמח לשמוע תגובה. יום טוב.

*אביבה*

New member
מיטל

אף פעם לא מאוחר מדי. בחרת משהו עד היום ועכשיו את רוצה משהו אחר - נ פ ל א!!!!!!!! הדבר שצריך לעשות - זה לעשות. להתחיל לפגוש אנשים חדשים ולראותם מהנקודה החדשה שאת נמצאת בה עכשיו. גם אם יהיו פגישות "נפל" - זה לא נורא. לא בונים כלום ביום אחד (קלישאות רגילות ונדושות). ועוד דבר, "הגיל הזה" - 30, זו ההחלתה של דבר נפלא... קפצי למים, בלי לפחד.

אורלי_ל

New member
אביבית

השירות שלך משהו משהו

soulbird

New member
אני כלכך מזדהה איתך

מיטל . אומנם אני טיפלה יותר צעירה ממך אבל גם אני מאוד רוצה לצאת לחיים אצמעיים למצוא בן זוג . מה עשיתי השבת עבדתי על פרויקטים השלמתי לימודים . שומדבר כפי.

*אביבה*

New member
והכדור הוא עגול

השמש זורחת במזרח ושוקעת במערב בשעה יש 60 דקות ובכל דקה יש 60 שניות ביממה יש 24 שעות ויש עוד מליון קלישאות אז, מה את רוצה להגיד לי?

למעלה