לא מאהבת מרדכי.

shellyland

New member
לא מאהבת מרדכי.

גם אתם הייתם בעד האיטלקים, רק כדי שהצרפתים לא ינצחו?

גנגי

New member
אני הייתי בעד איטליה מאהבת איטליה

ומשנאת כדורגל הלכתי לקולנוע באותם רגעים היסטוריים.

כנ"ל

מלבד הקולנוע. ראיתי כמה דקות באמצע, ובסוף את הפנדלים (וזה כדי שאם פעם ישאלו אותי במשטרת הגבולות האיטלקית מה עשיתי ברגעים האלה אוכל לצאת משם כשעורי לגופי). .

אני הייתי חצוי ../images/Emo141.gif

מצד אחד, האיטלקים יותר נחמדים לתיירים מאשר הצרפתים, ולאורך ההיסטוריה הם היו יותר בסדר איתנו, היהודים. השחקנים האיטלקיים גם היו יותר חתיכים (בזכות זוויות הצילום המדהימות היה אפשר להתענג על העיניים הכחולות של בופון!). מצד שני, הצרפתים עשו שירות גדול לכדורגל העולמי כאשר הדיחו את חבורת תופסי התחת המחזיקים מעצמם והבלתי מוכנים להתאמץ מברזיל, ונתתי להם קרדיט על זה. ככה יצא, שישבתי מול הטלביזיה, וכל פעם שהייתה התקפה, קיוויתי שזה ייכנס, לא חשוב לטובת מי. תקווה שנכזבה ברוב המקרים.

נץ666

New member
שלי, ברוכה השבה למעוננו הדל

אני פרנקופיל אחרי אנגלופיל. איטליאנופיליות קצת רחוקה ממני, אם כי אני מעריץ שרוף של סופיה לורן, אנה מניאני, פיצה ופסטה לסוגיה. ברומא עוד לא הייתי, ם בפאריז טרם, אבל בלונדון כבר כמה פעמים. רגע, מה שאלת?

מה שמזכיר לי שאתמול קראתי משהו

על סופיה לורן, שאמרה על בעלה לשעבר שהוא היחיד שניצח אותה בפינג פונג, כי מכולם הוא היה האידיוט היחיד שהסתכל על הכדור בזמן המשחק.

נץ666

New member
אז גם אתה מתכונן לרכוש את לוח השנה

בו סופיה מככבת בעירום?

mucool2

New member
שמעתי שאפשר להשיג אותו

בפורום יד שניה.

shellyland

New member
ברוכים הנמצאים.

אתה לוקח ספרות צרפתית על הקלאסיקות האיטלקיות?!

אני הייתי בעד גולים

ונגד הארכה ופנדלים. זה היה המשחק היחיד שראיתי במונדיאל, והוא הוכרע על ידי בעיטת פנדל לקורה של שחקן צרפתי
כשהשער הנורמלי היחידי היה נבדל (או לפחות כך קבעו השופטים). אני מקווה ששאר המונדיאל היה קצת יותר מעניין מזה. (שעתיים משחק רק כדי לראות את זידאן מביא בסוף ראסיה בחזה של מישהו!?)

shellyland

New member
המשחק המעניין היחיד

היה בין הולנד לפורטוגל. לצערי - לא ראיתי אותו, אבל דווח לי שהיו צחוקים. נחש נגד מי הייתי...

אלי ו.

New member
אני הייתי בעיקר משועמם

אבל אם מכריחים אותי לבחור אני בעד האיטלקים. הצרפתים הם עם לא חברותי, דה גול, דה אופסייד וגו'.

shellyland

New member
אם כבר גשש...

אז אני ממחזרת את השנינות שלי מפורומערכונים על משחק הגמר שלא נגמר.

אני הלכתי לישון לי לראות את המשחק.

קמתי בבוקר, שמעתי שהאיטלקים ניצחו- אז אני אוהד איטליה. הזינאדין זידאן הזה חוליגאן ופאוליסט...

למעלה