לא לתקוף...בבקשה :)

idokedar

New member
לא לתקוף...בבקשה :)

אוקיי אז נראה לי שאיזה שנה לא כתבתי פה..... ועכשיו יש לי שאלה מאוד מאוד מאוד חרושה...אבל איתכם הסליחה , לא מצאתי לה תשובה... אני נגן מטאל , מהרגע שהתחלתי לנגן (3 שנים וכמה חודשים חח) אני מנגן מטאל. מטאלקור , אימוקור , הארדקור ,ופאנק. אוקיי , עד היום ניגנתי עם המולטי אפקט הידוע לשימצה ZOOM 505 , וכמה שזה מוזר...."בניתי" בו דיסטורשיין ממש טוב... אוקיי זאת הייתה חפירה קצרה , והשאלות שלי הן : 1. הZOOM שלי די זקן , ואני חושב שהוא עושה לי קצת בעיות....יש מקום לתקן אותו? אני יכול לעשות את זה לבד?אם כן אז איך? 2. אני מעריך שלתקן אותו יעלה לי כמו אפקט חדש (אומנם אני לא בטוח שהוא מקולקל....פשוט יש לי בעייה בצליל , שאולי נובעת מהמגבר בכלל..) על איזה אפקט (דיסטורשיין) אתם ממליצים לבעלי תקציב נמוך? (עד 500 ומטה....חדש , לא יד שנייה..) אני מחפש דיסטורשיין שיתן לי סאונד עצבני במיוחד למטאל....בסגנון של PANTERA או AS I LAY DYING , HATEBREED , TRIVIUM , ATREYU.... מצטער על כל החפירה...תודה רבה למי שעונה !

Celtic Frost

New member
רק הערה קטנה...

הסגנונות שאמרת ("מטאלקור , אימוקור , הארדקור ,ופאנק") זה ממש לא מטאל. מצטער להודיע לך. אטריו הם בכלל פופ עם דיסטורשן, אני לא מאמין שאנשים אשכרה קונים את הטימטום הזה. בכל מקרה... בתקציב שלך אתה יכול ללכת על איזה מטאל זון, מתאים בערך למה שאתה רוצה.

idokedar

New member
מממ

אטריו מוגדרים אצלי בתור סוג של אימוקור , הם ממש לא "פופ עם דיסטורשיין" בטח שזה לא מטאל....אבל מטאל זאת הגדרה כללית ביותר. אתה יכול לפרט יותר על "המטאל זון"? של מי הוא? כמה הוא עולה? איפה אפשר לשמוע/לנסות אותו? ועוד...

Celtic Frost

New member
boss metal zone

אפקט דיסט חזק נטו, סאונד מאוד אטום וטרבלי, שזה מתאים פחות או יותר ללהקות שאמרת. מוכרים אותו בחלילית ובעוד כמה מקומות, ביד שניה הוא עולה בסביבות ה200 שקל... ואטריו הם פופ עם דיסטורשן. קח את הלחנים שלהם, תוציא את הגיטרות ותשים במקומם סינטסייזר, וזה יצא לך היי-פייב.

grassus

New member
מה הבעיה

בזום שלך? לגבי דיסט' יד שנייה יכול להוסיף הרבה אבל חוץ מזה יש לך דיסט' דיי מעפנים כמו דיגטק ד'ת מטאל, מטאל מסטר ויש גם את המטאלזון של בוס

Scott Evil

New member
מטאל זון

זה אפקט של בוס. אני באופן אישי לא מכיר אותו אבל יש עליו המלצות לא רעות. גיטריסטים לא יוצאים מגדרם כשמדברים עליו אבל בהחלט כלי לא רע בכלל. הוא לא נמכר בכלי זמר וזה אולי לטובה. אני יודע שמוכרים אותו בחנות יד שניה ברחוב קינג ג'ורג'. ואפקטים יד שניה זה עסקה מאוד מאוד מאוד משתלמת. בניגוד לגיטרות ומגברים כמעט ואין להם בלאי ואין כמעט הבדל בין חדש למשומש חוץ מחסכון של כסף.

idokedar

New member
תגובה...(לא הייתה לי כותרת מקורית)

יש לך או למישהו מושג כמה עולה אחד חדש?

new blood

New member
כמו שאמרו לך,

מטאל זון יכול להיות לך טוב, חדש עולה בסביבות 500 אם אני זוכר נכון, יד שניה מוכרים ב250-200, ולא חסר אנשים שמוכרים... חתיכת אפקט נפוץ. חוץ מזה, יש לדיגיטק דברים חמודים. יש את הדת' מטאל שלדעתי קצת יקבע אותך רק למטאל, אז אני לא ממש ממליץ, אבל יש את המטאל מאסטר של דיגיטק, שווה לך לנסות אותו, הוא יותר מגוון מהמטאלזון ואולי תאהב אותו.

new blood

New member
דרך אגב-

את כל האפקטים שהזכרתי יש במיוזיק סנטר (ראשל"צ), אז הכי טוב שתלך לשם ופשוט תעבור על כל האפקטים...

למעלה