תומךבתומכת
New member
לא לשפוט בבקשה
שלום,
אני פה לבקשה די מוזרה, לא נראה לי שמישהו ביקש משהו כזה לפני, אבל מרגיש לי שזה מה שאני צריך כרגע ובכלל.
לפני שאוכל לבקש אסביר מעט, לא לשפוט בבקשה.
בגדתי באשתי, אני לא מצטער על הבגידה אבל לא מעוניין להמשיך לבגוד, מהסיבות שלי.
נכון לעכשיו אני עדיין בקשר עם המאהבת אבל זה זמני, אני מסיים את זה ממש בקרוב, יש שם קשר רגשי כדי לא לפגוע יותר מדי אני מתנתק לאט, נותן לזה לדעוך, הופך את עצמי ללא רצוי, מפגש בטוח לא יקרה שוב.
אני כאן על דעת עצמי בלבד, אשתי לא יודעת ולא תדע.
אני מחפש תומכת וירטואלית, משהו בדומה לתומכים באלכוהליסטים אנונימים וכו,
מישהי באותו מצב עד כמה שניתן שפשוט תתמוך בי וההיפך.
מכיוון שאני זקוק לפרספקטיבה נשית בהמון נושאים אני צריך שזאת תהיה מישהי ובסביבות גילי.
אני לא מעוניין בעזרה מקצועית גם לא בחינם, לא מעוניין בניתוחים של המומחים כאן, מעוניין נטו בתומכת באותו מצב כמו שלי עד כמה שניתן, לא אשת מקצוע.
מישהי שאוכל לדבר איתה וההיפך בלי לשפוט אבל לתמוך בזמן שקשה.
לא יהיו תמונות, שם בדוי, המיקום לא מעניין, לעולם לא יהיה מפגש, נטו תמיכה וירטואלית.
אפשרי לעבוד עם מייל [email protected]
נא לפנות רק במייל, בבקשה לא לשפוט ולא להגיב, אני יודע שזה קשה אבל בכל זאת, מקווה למצוא, תודה.
שלום,
אני פה לבקשה די מוזרה, לא נראה לי שמישהו ביקש משהו כזה לפני, אבל מרגיש לי שזה מה שאני צריך כרגע ובכלל.
לפני שאוכל לבקש אסביר מעט, לא לשפוט בבקשה.
בגדתי באשתי, אני לא מצטער על הבגידה אבל לא מעוניין להמשיך לבגוד, מהסיבות שלי.
נכון לעכשיו אני עדיין בקשר עם המאהבת אבל זה זמני, אני מסיים את זה ממש בקרוב, יש שם קשר רגשי כדי לא לפגוע יותר מדי אני מתנתק לאט, נותן לזה לדעוך, הופך את עצמי ללא רצוי, מפגש בטוח לא יקרה שוב.
אני כאן על דעת עצמי בלבד, אשתי לא יודעת ולא תדע.
אני מחפש תומכת וירטואלית, משהו בדומה לתומכים באלכוהליסטים אנונימים וכו,
מישהי באותו מצב עד כמה שניתן שפשוט תתמוך בי וההיפך.
מכיוון שאני זקוק לפרספקטיבה נשית בהמון נושאים אני צריך שזאת תהיה מישהי ובסביבות גילי.
אני לא מעוניין בעזרה מקצועית גם לא בחינם, לא מעוניין בניתוחים של המומחים כאן, מעוניין נטו בתומכת באותו מצב כמו שלי עד כמה שניתן, לא אשת מקצוע.
מישהי שאוכל לדבר איתה וההיפך בלי לשפוט אבל לתמוך בזמן שקשה.
לא יהיו תמונות, שם בדוי, המיקום לא מעניין, לעולם לא יהיה מפגש, נטו תמיכה וירטואלית.
אפשרי לעבוד עם מייל [email protected]
נא לפנות רק במייל, בבקשה לא לשפוט ולא להגיב, אני יודע שזה קשה אבל בכל זאת, מקווה למצוא, תודה.