לא לשלם

צפרה

New member
לא לשלם

שלום לכולם אני פונה אלכם בבקשה לא לשלם את הביטוח על האופנועים כי זה מאוד יקר וגם המחיר נובע בגלל שרוב הקטנועים מעורבים בתאונות לצערי זה נכון הם עובדים בשליחויות הם חותכים בין מכוניות עולים על מידרכות מעברי חצייה אז למה בעלי אופנועים כבדים שאני אומר כבדים אני לא מתכוון לקטנוע בעל 500 סמ"ק אלה לאופנועי ספורט אז בבקשה ממכם בואו נחזור למה שהיה בשנות השמונים כולם החליטו לא לעשות ביטוחים וזה עבד אפילו שיגידו לכם זה עברה פלילית גם לחייב סכום גבוה זה גנבה ותחשבו על זה

Lone Rider

New member
מילא לנסות להרים חרם אבל להסיט לעברה?

ומי בדיוק יממן לאותו רוכב מסכן, זה ששמע בעצתך והמשיך לרכב ללא ביטוח, טיפולים רפואיים לכל החיים? אתה?

צפרה

New member
ביטוח חיים

יש ביטוח חיים זה יותר זול וזה מכסה טיפולים רפואים

מיצו

New member
רוצה לארגן חרם? אני איתך. אבל תעשה את זה

כמו שצריך.

הספרנית

New member
מה המייל שלך?

אני אשלח לך חוזה לחתימה, כי תישא בכל הוצאה ופיצויים שיגיעו לי במקרה וחלילה תהייה לי תאונה (טפו, טפו, טפו לא עלינו) בנוסף אני רוצה שטר ערבות של חצי מיליון שקל לפחות (בעקרון אפשר גם לומר התחייבות של עד חצי מליון שקל לפחות) ואז אנחנו סבבה ואני איתך בעניין, אלא אם כן יש לך איזה רעיון אחר לצאת במחאה.

ixmix

New member
חמש שורות, חמש טעויות.

1. הביטוח על אופנועים מאד יקר. לא נכון, הביטוח זול יותר מעלותו האמיתית והמדינה מסבסדת אותנו. 2. רוב הקטנועים מעורבים בתאונות דרכים. לא נכון ולמעשה רחוק מאד מהמציאות. 3. ההשערה שאופנועי ספורט מסתכנים פחות ונפגעים באופן שמצריך פחות עלות טיפול רפואי ממוצע. מדובר בהשערה לא מבוססת, ולמיטב ידיעתי שגויה (אמנם ראיתי מחקרים לפני שנים מספר, ובכל זאת). 4. בשנות השמונים לא "כולם" החליטו לא לעשות ביטוחים. אפילו לא "רובם", אפילו לא "מחציתם". אה, זה לא עבד. זה בעיקר לא עבד לאותו אידיוט שלא עושה ביטוח ומשלם כל חייו לאחר מכן. 5. לחייב בסכום גבוה (וזה לא מה שקורה) זו לא גניבה. לא מדובר במוצר שאתה חייב לצרוך, ומדובר בחתימה שלך על חוזה. בדבר אחד צדקת, זו אכן עבירה פלילית.

shayoo70

New member
מספר תיקונים

הכוונה של הכותב המתלהם למעלה היתה שקטנועים ביחס לאחוזם באוכלוסיה מעורבים יותר מאופנועים בתאונות ולא שרוב הקטנועים מעורבים בתאונות אני נוטה להאמין .... אך אי אפשר עד שאין סטטיסטיקה... בקשר לביטוח אתה כן חייב לצרוך כמו שאמרת עבירה פלילית לרכב בלי.... המדינה מסבסדת אותנו כמו שהיא מסבסדת אנשים חולניים בביטוח הבריאות ואני לא רואה שאתה משלם ביטוח בריאות נמוך יותר אם אתה פחות נוטה לחלות .כך שאף אחד לא עושה לנו טובה !

ixmix

New member
לי אין סטטיסטיקה. ולך?

קודם כל אני לא בטוח שקטנועים עולים בביטוח הרפואי יותר מאופנוענים. בכלל לא בטוח, בייחוד אם נתחשב באפשרות לנזק באופנוע מהיר או קטנוע גדול במיוחד. בקשר לביטוח, אתה יכול להשתמש בשירותי התחבורה הציבורית. איש לא מחייב אותך לרכוב. כמובן שמדינה חכמה היתה מעודדת רכיבה ותחבורה ציבורית ע"ח רכבים, אבל אנחנו לא במדינה מתוחכמת במיוחד. בקשר לסבסוד מדובר בסבסוד, כפי שנהוג בבריאות, בחינוך ועוד. רק טמבל או צדיק יבקש לשלם את עלות הביטוח האמיתית של פלח השוק אליו הוא שייך, עם נטיה לפה או לשם לפי עבירות / תביעות.

iec

New member
5 שורות ואפילו סימן פיסוק אחד...

ככה מתארגנים למחאה?

אני משלם כי זה פשוט כדאי עבורי

שלא להתעסק עם חנייה שלא לבדוק יותר עם שילמתי דוחות חנייה שלא לשלם בעתיד דמי כניסה לעיר שלא לממן רכישה של יאריס נוספת שלא לעמוד בטויוטה מרכז כמו אידיוט ולבקש טיפול שלא להשתרך בפקקים שלא להתעסק עם האישה שלא לאחר לפגישות שלא להמתין למונית בשעות השיא שלא לשלם למוניות 50 מינימום כל יום שלא לברר מה מחיר הדלק שלא יכניסו לי לתחת חיישן גזים בטסט ושלא ולא ולא... תתחיל לנוע ברכב בעיר ותשלם הרבה יותר מביטוח חובה של אופנוע לי מספיק רק רכב אחד בבית וגם זה מעל ומעבר

yoman321

New member
מעדיף לשלם

כבר קראתי על בחור שהשתתף במחאה והזדקק לשירותי הביטוח, כמו גדולים המשפחה שלו באה לבקש עזרה מכל ה"פראיירים" שמשלמים לך תסביר לשוטר שיעצור אותך לביקורת שאתה לא משלם ביטוח בתור מחאה חברתית
רק העיכוב של היום עבודה שלי +הקנס +הורדה מהכביש +לרוץ אח"כ לבנק לשלם את זה שווים ערך לחצי מתקופת הביטוח. לנסוע בראש שקט בידיעה שמה שלא יקרה, אם אני לא נכה או מת אני לא הולך לשלם על זה כל החיים

s h p i t z s

New member
מה באמת יקרה בשעת תאונה

לא זכור לי שביטוח החיים שלי מכסה תאונות דרכים

מוטי TDM

New member
מוכן לא לבטח , אבל כמובן שהאופנוע לא זז מטר

הרעיון שלך נשמע סבבה , אבל נאמר בצורה לא אחראית מי שלא מבטח , שיאפסן את האופנוע במחסן לא צריך להרחיב את הנושא מה קורה אם נסעת בלי ביטוח ותפס אותך שוטר , עשית תאונה ופצעת מישהו ו/או נפצעת מעבר לפשיטת רגל , לא בא לי להיות דייר בכלא רמלה

אנימור

New member
אתה טועה.

1. ביטוח החובה מסובסד כרגע, ורוכבי הדו"ג משלמים פחות ממה שהיו אמורים לשלם. 2. עד כמה שאני יודע, רוכבי הקטנועים והאופנועים-שאינם-ספורט נקלעים לרוב לתאונות במעורבות מכוניות. כאשר ברוב המקרים נהג המכונית הוא האשם והוא זה שאמור לשלם על הנזק או על חלקו. על זה מבוססת חלק מהרפורמה בביטוח שמנסים להחיל, אם אני לא טועה. דווקא רוכבי הספורט מעורבים יותר בתאונות עצמיות, כאשר הם עצמם האשמים הבלעדיים. לכן, אם כבר, דווקא רוכבי ה-500 צריכים להתלונן על רוכבי הספורט ולא להפך... 3. ההצעה שלך לא לשלם ביטוח חובה משולה לכריתת הענף עליו אתה יושב. אלא אם כן תמצא ביטוח פרטי זול יותר, שיהיה מוכן לשאת בהוצאות טיפול רפואי + שיקום (ללא הגבלת סכום או זמן) במקרה של תאונה. בשל מה שרשמתי בסעיף 1, אני לא מאמין שתמצא ביטוח כזה שיהיה זול יותר מביטוח החובה. אני בהחלט בעד מחאה ומאבק להורדת מחיר הביטוחים, אבל בצורה חכמה ולא כפי שאתה מציע.

למעלה