וכמובן: ו- איך אפשר לשכוח?!
R Ronush14 New member 10/7/04 #14 ../images/Emo6.gif נעמה....ה שהיה לי בבית בסוף לא היה מתוק בכלל! חחחחחחח
ס סי15 New member 9/7/04 #2 איך אפשר לשכוח?! אני כבר מכינה את הווידאו להקליט! במיוחד כי הפסדתי שבוע שעבר... דרך אגב, כבר הורדת את הפרק של שבוע שעבר?
איך אפשר לשכוח?! אני כבר מכינה את הווידאו להקליט! במיוחד כי הפסדתי שבוע שעבר... דרך אגב, כבר הורדת את הפרק של שבוע שעבר?
N NimaZ New member 10/7/04 #6 ../images/Emo32.gifנמנמ...../images/Emo32.gif לרצוח לזרוק להשמיד לקלל להרביץ לשרוט לפגוע לפצוע להרוג לירות לחנוק לחבול לחתוך לשסע לשבור לרסק למעוך לשטח לחבוט להכות לשרוף לקלות לחרוך לצלות להכאיב לנשוך לתלות לשבור ואלה רבותי... הדברים שהייתי עושה לצחי...
../images/Emo32.gifנמנמ...../images/Emo32.gif לרצוח לזרוק להשמיד לקלל להרביץ לשרוט לפגוע לפצוע להרוג לירות לחנוק לחבול לחתוך לשסע לשבור לרסק למעוך לשטח לחבוט להכות לשרוף לקלות לחרוך לצלות להכאיב לנשוך לתלות לשבור ואלה רבותי... הדברים שהייתי עושה לצחי...
R Ronush14 New member 10/7/04 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש לנו כבר תוכנית אכזרית למדי למופע חיחיחיח! נעמה... תביאי את השוט! "הוא קטן..שחור...מעפן... "
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש לנו כבר תוכנית אכזרית למדי למופע חיחיחיח! נעמה... תביאי את השוט! "הוא קטן..שחור...מעפן... "
N NimaZ New member 10/7/04 #11 אתה מתכוון... פס בהיר על השיער... הלכתי לים... אהההההההההה הצילווווווווווו הוא תוקף אותיייי
N NimaZ New member 10/7/04 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי עם : "נעמה... תביאי את השוט!" חחהחהחהחהחחהחהחהחהחהחהחחהחהחהחהחהחחה אדייייר חהחהחחהחחה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי עם : "נעמה... תביאי את השוט!" חחהחהחהחהחחהחהחהחהחהחהחחהחהחהחהחהחחה אדייייר חהחהחחהחחה
R Ronush14 New member 10/7/04 #13 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif נעמה אל תמותי!! אם תמותי למי אני אשבור את היד בהופעה??
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif נעמה אל תמותי!! אם תמותי למי אני אשבור את היד בהופעה??
D DAND00SHY New member 10/7/04 #15 אל תדאגי../images/Emo70.gif גם היא אם היא מתה אפשר לשבור לה את היד אמת היא... שזה גם יותר נוח... זה לא יכאב לה
אל תדאגי../images/Emo70.gif גם היא אם היא מתה אפשר לשבור לה את היד אמת היא... שזה גם יותר נוח... זה לא יכאב לה
N NimaZ New member 10/7/04 #18 נראה לך שאני אמות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ואפספס את ההופעה של האקדמיה את יוסי וטירן אודי ואביעד? נוסבי פורמן רויטל ולילך (ההופעה שלהן כ"כ לא מצחיקה שזה מצחיק )
נראה לך שאני אמות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ואפספס את ההופעה של האקדמיה את יוסי וטירן אודי ואביעד? נוסבי פורמן רויטל ולילך (ההופעה שלהן כ"כ לא מצחיקה שזה מצחיק )