לא לשכוח

• פותח הנושא Zygon
  • פורסם בתאריך

Zygon

New member
לא לשכוח

קודם כל היום 01:15 ערוץ 2 "סירנות" מיני סדרה בשני חלקים ,עם דניאלה נרדיני ושרה פאריש ("קצוות מפוצלים"). יום ראשון במקום "האק" ערוץ 10 21:45 סדרה חדשה עם רובסון גרין "מחשבות רצחניות" על פסיכולוג קליני שפותר תעלומות. אין מה לעשות כנראה שנצטרך לסבול קצת פרסומות בשביל קצת תוכן בריטי. בכל אופן בצירוף מקרים משעשע ביותר,יס פלוס מקרין פרומאים לTrust סדרת אורחי דין עם רובסון גרין ושרה פאריש.

Mycroft

New member
מי ראה?

היה ממש טוב, ואפילו לא היו פרסומות באמצע שזה בכלל טוב... אגב, זה ששיחק את הפסיכיאטר נראה לי מוכר גם, איפה הוא הופיע עוד?

Zygon

New member
ראיתי

משום מה הייתי קצת עייף,אז לא נהנתי מזה כמו שצריך. בקשר לבחור,זה גרג וייס מאין בעל נוכחי של אמה תומסון.

Mycroft

New member
אני חושב שראיתי אותו בטאגארט

כתוב שהוא הופיע שם, זה נראה לי הסיכוי הכי סביר :)...

Zygon

New member
טוב אז ראיתי "מחשבות רצחניות"

אפילו הקלטתי בניטרול הפרסמות,היה מצוין כצפוי אבל מה שהרגיז נורא שהקריין בערוץ 10 התיחס לזה כמו משהו בשני חלקים,אומנם הסיפור הראשון עצמו הוא בשני חלקים (כמו הסיפורים האחרים בסדרה עד כה) אבל יש 6 פרקים בינתיים לפי האתר ועוד עונה בדרך. אני מאוד מקווה שיקרינו את כולם והסדרה לא תאבד להקרנה בארץ,בגלל הקטע הזה.

Mycroft

New member
ומיני-סדרת מתח אחרת

ששודרה אתמול בפריים (החלק הראשון), The Scold’s Bridle נחמד, אבל לא משהו מדהים... מישהו עוד ראה?

למעלה