לא לשכוח...

לא לשכוח...

שמחר אמורה להגיש נשיאות הוועדה היפנית שהוקמה לצורך בחינת הקמת שלושה איים מלאכותיים מול תל אביב להגיש את מסקנותיה. כולנו תקווה שהממצאים ימצאו חן בעינינו. רק שדודי אפל לא יזמום לרכוש את האיים האלה כבר עתה.

K © B I

New member
וואי איזה קטלני זה...

אם יבנו את האיים... אבל למה? גם ככה לא בנוי על העיר שום מבנה מיוחד, אז שיבנו בתוכה!!! בכלל מה הולכים לבנות על האיים?

חה חה חה

התוכנית היא לבנות על האי הראשון שיוקם נמל תעופה בינלאומי וכך לפנות שטחים יקרים באזור שיכון ל בתל אביב. על שני האיים האחרים יוקמו גורדים וגשרים ענקיים יקשרו אותם אל היבשה. בתכנית היפנית לבנות מעגן לרחפות שיקחו נוסעים לחיפה תוך מחצית השעה. כה יחי !!! הפורום הזה מת...

Sephiroth

Member
בהחלט מיותר...

מדינה שמאחרת בבניית נמל תעופה ב-4 שנים. מדינה שלוקח לה להקים מחלף קטנטן באמצע עיר שנתיים. מדינה שתקועה בפקק אחד לאורך כל החיים שלה. אפשר לחשוב שכל שטח ת"א הפך לגוש אחד ענקי של בטון שחייבים לבנות אי ולמלא אותו בגורדי שחקים. בשביל מי ? בשביל עשרות אלפי החברות שנוהרות לישראל להקים פה משרדים ? בשביל מאות אלפי האנשים שרק מחכים שיבנו להם גורדי שחקים בת"א ויוכלו לעבור לגור פה ? אני חושב שכבר כתבתי הודעה כזאת 4-5 פעמים, כל פעם בנוסח קצת שונה. ועכשיו יתחילו להגיד לי שאני סתם פסימי... ומי שיגיד את זה, לא חי במדינה הזאת, או סתם בוחר לעצום את העיינים.

אתה פשוט צודק!

למה להרחיב את תל אביב?היא לא מספיק גדולה?צפופה? מצד שני לא יזיק אי מוצף גורדי שחקים כמו מנהטן או הונג קונג. ולכל מאשרי המגדלים החדשים-ברוכים הבאים!

K © B I

New member
למה צודק? מה בזבוז?!?!

זה נשמע מהמם!!!!! אמא שדה על האי, גשרים בטח תלויים מקשרים, אמא זה חלום!!!!!!!!! הלוואי וזה יתמשמש.... יש סיכוי?

תירגע

בינתיים נראה שיוקם רק אי אחד שישמש כנמל תעופה. כאילו שצפויים עומסים בבן גוריון.

K © B I

New member
כן חח.....אבל מה אתם לא מתלהבים?

אתם לא מתלהבים שבונים דברים כאלה בישראל? זה מדהים! נקווה שזה יהיה בכלל....

fireman

New member
ממה יש להתלהב? מה אתה חי

ביפן שיש לך פה פיצוץ אוכלוסין? יש לך רק בנגב 10 מיליון דונמים ריקים, תבנה עליהם 20 שדות תעופה ועוד תצא בזול לעומת הקמת אי טיפשי כזה. זה רעיון טיפשי, בזבזני ומיותר במדינת ישראל, מה גם שהנזק שיגרם לחופים יהיה בכיה לדורות.

oren*

New member
מתלהבים ממה? הרס החופים? רעש של

מטוסים מנמיכים לקראת נחיתה בחוף ים שאמור להיות שקט ורגוע? הקמת חומות בגובה 5 מטר לחסימת הגלים שיחסמו גם את הנוף ואת הבריזה בשעות הערב? מה קרה, אי אפשר ליסוע שעה וחצי במכונית לאזור הנגב, שצריך שדה תעופה מחובר לתחת של מלון דן? אנשים הפסיקו לטוס לניו-יורק או ללונדון בגלל המרחק בין שדה התעופה למרכזי הערים? תקופת הבחירות מעבירה ראשי ערים על דעתם, טוב שאף אחד מהם עוד לא הציע להעביר את אחת הפירמידות ממצרים לכיכר מרכזית בעיר שלו.

אביב ש

New member
אפילו על נתב"ג 2000 לא מצליחים

להתגבר, ובין האצמבעות של כולנו הוא כבר נתב"ג 2004. אז לבנות אי מלאכותי בים? למה? חסר שטח? ועוד גוש דן?

בעתיד הקרוב אין..תחכה שהמלחמה תגמר.

שיהיו פחות מובטלים,שהמצב בעולם ירגע,בקיצור עוד הרבה זמן...

fireman

New member
סתם פסימי?!

אתה צודק לא רק במאה אלא במיליארד אחוז למדינת ישראל יש עשרות מיליוני דונמים של עתודות קרקע, מיותר לחלוטין להקים איים כאלו.

ביטוסי

New member
אחת השטויות הגדולות ביותר ../images/Emo3.gif

הקשקוש הגדול ביותר מאז כביש חוצה ישראל . אם זה יצא לפועל אפשר להגיד שלום לחופי הרחצה היפים של תל אביב . ולמרות שאני חובב גורדי שחקים, הייתי רוצה שתשאר האופציה לצפות לכיוון הים ועדיין לראות את האופק .

למעלה