לא לשכוח!

netaK

New member
לא לשכוח!

היום טקס מסך הזהב! אני הולכת נה נה
לא סתם...אני בכלל לא רוצה ללכת אבל עד שאבא שלי הביא לי כרטיסים נראה לי שאני אלך...אווף לא יודעת! בקיצר לא לשכוח לראות...

רינת4

New member
אם את כל כך לא רוצה...

לא איכפת לי ללכת במקומך... והנה תוצאות של סקר מ"המסך המפוצל". התוכנית הכי ורודה-מה שזה לא אומר. אני מקווה שזה משו טוב כי זכינו מקום ראשון! בפינגרטיפ הצביעו 108 אנשים, להלן התוצאות הסופיות: הסדרה הכי ורודה 1. הכי גאים שיש, 54 מצביעים (50%) 2. וויל וגרייס, 24 מצביעים (22%) 3. קוויר בעיר, 15 מצביעים (14%) 4. ג´וני, 7 מצביעים (6%) 5. מטרוסקס, 5 מצביעים (5%) 5. בוב ורוז, 3 מצביעים (3%)

netaK

New member
הכי ורודה זה פשוט הכי קווירית....

וכנראה שאני אלך...אני פשוט אצטרך לוותר על יומולדת של חברה שלי

רינת4

New member
והנה משו שאני שמה

סתם כי הזכירו את הסדרה... חובבי המד"ב, ובעיקר חובבי הסדרה "סטארגייט", ישמחו לדעת שהיא עומדת להישאר איתנו לעוד עונה. הסדרה שחמש עונותיה הראשונות שודרו בערוץ הכבלים "שואוטיים" (ביתה החם והגאה של "הכי גאים שיש" שעונתה השלישית תעלה שם בחודש מרץ 2003) עברה בעונתה השישית, שנמצאת עכשיו בעיצומה, לערוץ המד"ב שסיכם עם המפיקים, אולפני MGM, על עונה נוספת. ההכנות לעונה יחלו בפברואר הקרוב כאשר פרקי הסדרה אמורים לעלות בקיץ 2003. ריצ´רד דין אנדרסון, שנמנה על מפיקי הסדרה, יחזור לגלם את קולונל ג´ק א´וניל אולם ייתכן שלא יופיע בכל הפרקים כיוון שאנדרסון, אב חד-הורי, מעוניין לבלות יותר זמן עם בתו בת ה-4. כמו כן מייקל שאנקס (ד"ר דניאל ג´קסון), שכזכור עזב את הסדרה בסוף העונה החמישית והופיע בתפקיד אורח בפרק אחד בלבד בעונה השישית, יחזור ככל הנראה לעונה השביעית

g a g a

New member
נטע, לא נשכח... אל תדאגי... ../images/Emo13.gif

איזה כיף לך שאת נוסעת לטקס!!! דרך אגב, אף פעם לא צפיתי בטקס הזה... אממ איך זה הולך הקטע של סדרות מחו"ל, במקרה שסדרתנו האהובה תזכה? איזה תמונה יפה נכון? אפילו שמייקי נמצא בה...

lolly1

New member
oh-my-god!!!!

קודם כל מה זו החתימה הזו של האל?? כמו של ילד בן 5.. וגייל!! אוייי גייל!!!! אני..נמסה~~~!!! ראיתי את החתימה ולמרות שאתם לא רואות.. השערות עומדות כי משכתי אותן..ויש לי צמרמורת.. אז תארו לכן מה ייקרה לי כשאני אפגוש את האליל זה פנים מול פנים..

רינת4

New member
למה את מצפה

מבן אדם שבקושי יודע להחזיק מזלג כמו שצריך? ועל כף?בואי לא נדבר על זה...

g a g a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי כמה שאתן קורעות... אתן ממש יכולות להתפרנס מזה את יודעות? במקום "אלי ומריאנו" תהיו "רינת ואירית" או "אירית ורינת"... מישהי יכולה לסהביר מה הולך שם???
(זה אמור להיות "מאחורי הקלעים").

netaK

New member
צרפו אותי למצחיקים!!!חחחח

אמממ..לא יקרה הרבה...יגידו את זה בטח בפרסומות ואז תמיד כשחוזרים לשידור זה כזה: "במהלך הפרסומות חולקו הפרסים הבאים...." אבל אי אפשר לדעת...

lolly1

New member
אוקיי!!

"אירית ורינת" בהופעות בכל רחבי הארץ!! מחיר כרטיס: נסיעה לטורונטו. בואו בהמוניכם!

netaK

New member
טוב אני פותחת מופע יחיד!

אם אתן לא מוכנות לצרף אותי *נעלבתי*

gothicboy

New member
../images/Emo34.gifמי אלו../images/Emo42.gif

"אירית ורינת"? למה זה בטורנטו????????

netaK

New member
טוב אני פותחת מופע יחיד!

אם אתן לא מוכנות לצרף אותי *נעלבתי*

רינת4

New member
לנו אולי...

אבל לא לאחרים. וחוץ מזה שרשמת נסיעה-אני פשוט לא רוצה שאח"כ הם יגידו שלא היינו מספיק ברורות. מקדימה תרופה למכה,אם את מבינה למה אני מתכוונת...

lolly1

New member
אהה נכון...

אתן גם מוזמנות כמובן.. ברגע שיהיה לכן כסף..

lolly1

New member
ניצול שרשור

להגיד לרינת ביי ביי כי לוקחים לי את המחשב.. ולאיריס.. זה חישי.. נכון חתיך?

למעלה