לא לשכוח היום בשעה 22:00 נפגשים בצא'ט. מחכה לכולכם......
מ מיק41 New member 6/6/10 #1 לא לשכוח../images/Emo70.gif היום בשעה 22:00 נפגשים בצא'ט. מחכה לכולכם......
נ נסיכת הכוכב New member 6/6/10 #2 היום תחרות קשה משדרים בTV את הפרק של הזוכה במליוןם באחד ממאה ובערוץ 10 פרק ראשון של השרדות בתלת מימד אני אשתדל להגיע
היום תחרות קשה משדרים בTV את הפרק של הזוכה במליוןם באחד ממאה ובערוץ 10 פרק ראשון של השרדות בתלת מימד אני אשתדל להגיע
מ מיכל של סיון הנסיכה New member 6/6/10 #3 אנסה להכנס אם לא ../images/Emo199.gif עוד קודם... אחרי "לילה לבן עם סיון"
ה הים רגוע New member 7/6/10 #4 |* אופפפ שוב לא מצליחה להכנס לצאט הגעתי הרגע מנסיעה במרכז ..ביקור חולים לא קל ... וישר ניסתי להכנס לצאט ופשוט לא הצליח לי תפוז השתגע ומנתק אותי . מצטערת, ציפתי למפגש ....
|* אופפפ שוב לא מצליחה להכנס לצאט הגעתי הרגע מנסיעה במרכז ..ביקור חולים לא קל ... וישר ניסתי להכנס לצאט ופשוט לא הצליח לי תפוז השתגע ומנתק אותי . מצטערת, ציפתי למפגש ....
נ נסיכת הכוכב New member 7/6/10 #6 חסרתם לי הינו בצט כמו חלום ואנוכי וחיכינו לכם ,מצטערת שלא הצלחתם להכנס יצאתי כעת והולכת משם , באמת רציתי לראות אתכם
חסרתם לי הינו בצט כמו חלום ואנוכי וחיכינו לכם ,מצטערת שלא הצלחתם להכנס יצאתי כעת והולכת משם , באמת רציתי לראות אתכם