לא לשכוח!!

EleVaTioN

New member
לא לשכוח!! ../images/Emo124.gif../images/Emo129.gif

היום טקס פרסי הVMA שידור חי ממיאמי יהיה באםטיוי בשעה 3
בשעה 1 יש הרגעים הכי פרועים של טקסי הVMA למי שמעוניין לראות וב11 יש עשרת הגדולים- מועמדויות לVMA, יכול להיות חביב
*מחזיקה אצבעות לגוד שארלוט!* מעניין מה עם השטיח האדום
אני זוכרת ששנה שעברה היה שידור מיוחד לזה

brody armstrong

New member
אל דאגה! לא שוכחת =)

ונראה לי שיש את השטיח האדום..זה מעניין דווקא! כבר שתיתי 2 כוסות קפה בשביל להחזיק מעמד כי קמתי היום ממש מוקדם! =( מקווה לא להירדם...מחזיקה אצבעות! *חזקקק..את כולם!*..=) בהצלחה להם...צפיה מהנה לכולם!

EleVaTioN

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

חמודע! יש עכשיו את השטיח האדום ><

brody armstrong

New member
כא אני רואה!..מההתחלה =)

יאאא שיראו אותם כבררררר....כמה פרסמות! ראיתי את האוטו שלהם! =) *עפה לטלווזיה...בה ביי ביינתים

brody armstrong

New member
אייייי..סוף סוף ראו אותם!!.. =)

חחחחח איזה מלך בנג'י..גם ג'ואל דפקו דאחקות על פריס השרמוטה הזאת =| ו..אמאאאאא הבנדנה-שוב! כריס לא הייה =( *שוב פעם עפה!

EleVaTioN

New member
למה ללני קרביץ יש כנפיים?../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחח אוך לא ראיתי את האוטו שלהם
ומה נסגר עם הבנדנה באמת הוא מזכיר לי את הסינים שהיה להם סארס (טפו טפו טפו, שלא נדע מצרות)

EleVaTioN

New member
ויש אחת..../images/Emo129.gif

מנחה יוווווווו היא קופי אנג'לינה בפרופיל!!!!

brody armstrong

New member
חחח לא שמתי לב!

יא אני לא יכולה יותר העיינים דלי נעצמות לגמריייייי.. כבר נרדמתי לכמה דקות כמה פעמים =|

brody armstrong

New member
אני בשוק חיי!!! אני עוד שנייה בוכה

פההה...כמה שאני אוהבת את לינקים מכיתה ח'- קיבנימטטטטטטטטט רציתי שהם יזכוווווווו!!!!!!!!! =((((((((((

Lee G1

New member
את לא טועה ;]

אוף אני ממש רציתי ליראות את זה אבל לא יכלתי כי היתי צריכה לקום היום מוקדם לקחת ספרים מבצפר...(בצפר מסריח הרסו לי תשנה =[ לא חשוב...חברה שלי ראתה ואמרה שהם הגישו פרס...והובסטנק הופיעו =]!!

נמ, מתי יש שידור חוזר? ../images/Emo25.gif

לא יכולתי לראות. התחלתי ללמוד כבר בראשון.

hadasrulez

New member
אוף גר!

הראו אותם רק פעמיים.. בהתחלה עם פאריס (אני חייבת לציין שהבנדנה שהוא שם על הפנים ממש ממש מפחידה!!) ובפעם השניה שהם הגישו פרס לסאונדטראק הכי טוב של משחקים (או משו כזה..) אוף גר דווקא הכי פחות רציתי שלינקין יזכו.. נו וואטאבאר.. הטקס לא היה משו, אחרי כל הגשת פרס והופעה היה פרסומות של 5 דקות =\ בפרסומת שהייתה אחרי שהם הגישו את הפרס נרדמתי (זה היה ב5 וחצי בערך) אני אלך עכשיו לחפש תמונות..

למעלה