לא לשכוח להגיע

שפנפן

New member
לא לשכוח להגיע ../images/Emo9.gif

ביום רביעי (מחר) יש פעולה מיוחדת על הומואים ולסביות בתנ"ך לכבוד יום כיפור

ד ר ו ר 1

New member
כן, כן, אלו הם פנים הדברים....

סתם, לא היה התחשק לי לכתוב עוד 'נושא' שגרתי.... אז אכן אלו פנים הדברים: פעולה של הצבעים שלנו, מחר, יום רביעי, 22/9, פעולה מיוחדת על הומואים ולסביות בתנ"ך לכבוד יום כיפור, בסניף מפלגת יחד בת"א, ברח' פינסקר 25. נראה לי שהשעה היא 18.00, אבל אני לא בטוח... ועוד משהו- גם כן מחר, בשעה 17.00, יתקיים צומת במחאה על אי-תשלום המשכורות לעובדי הרשויות המקומיות, מזה חודשים. פעילי נוער יחד, וגם הצבעים, בהרצליה, יפגשו בצומת הסירה, מחר, עם שלטים לתליה ופלאיירים לחלוקה בנושא. כולן מוזמנות
אפשר לפנות אלי לפרטים, במסרים.

אפשר לשלב...

פעולת הצבעים היא רק ב-18:30 ולכן אפשר לעמוד שעה בצומת הסירה ולהספיק לפעולה. אגב, מישהו נוסע להרצליה מדרום ת"א?

omer123456

New member
עצה קטנה

מי שלא מקבל מייל בקשר לפעילות של הצבעים שיישלח את המייל שלו ל [email protected] (בעיקר דרור) כל פעילות תשלחו גם ל [email protected] ואנחנו נדאג שההודעות יעברו במייל לכל חברי הצבעים (גם אלו שלא נכנסים לבדוק כל 5 דקות פעילויות חדשות בפורום=)) הצבעים שלנו - הכוח שלכם

lonely TearDrop

New member
שלום :)

אני באה וזאת תהיה הפעולה הראשונה בהחלט שלי סופסוף אחרי שנה שאני רוצה לבוא... אחלה נושא לפעולה! נתראה שם (אני מקווה) ביי ביי

שבוע הבא זה חג

ולכן הפעולה השבוע הבא לא תתקיים. כמובן תהיה הודעה יותר רשמית שכולם יראו, אבל אני מודיע מהיום, הפעולה השבוע הבא לא תתקיים בגלל חג הסוכות.

למעלה