לא לשכוח! יום שבת

varty

New member
לא לשכוח! יום שבת

הפרק הראשון שקלודיה מופיעה בסטארגייט, עונה שמינית. מומלץ בצבע למי שלא ראה. ערוץ הראשון, יום שבת, שעה חמש (על השעה אני לא סגורה)

sprqy

New member
שבת הבאה לא??

נראה לי שהפרק השבת זה GEMINI 8X11 והפרק עם קלאודיה זה 8X12..

varty

New member
זה באמת שבוע הבא

איזה בעסה, רציתי לראות את וולה מדברת עברית. אז שבוע הבא...

dixie chick

New member
ואם כבר מדברים על סטארגייט...

מישהו כאן ראה כבר את הפרקים החדשים בעונה התשיעית (שודרו כבר שלושה ואני ראיתי את השניים הראשונים אתמול)? מופיעים בהם גם בן וגם קלאודיה (לכמה פרקים קלוד הוחתמה, חמישה?)! הנה המחשבות וההערות שלי על המשחק והדמויות, לא קשור לעלילה!
לעונה התשיעית, פרקים 1-2. בן: בן הפך שם להיות ממש דמות ראשית, שמחליפה כמה דמויות שפרשו מהצוות... זה מוזר אבל משעשע, כי הוא בדיוק קרייטון, והדמות שלו ממש דומה. זה קצת מעצבן כי כבר קיוותי לראות אותו במשהו שונה, לא פשוט אותה דמות... הוא אומר את אותם משפטים, חושב באותה צורה, יש לו אותן הבעות... קצת מעצבן, אבל כמובן שאנחנו אוהבים אותו ככה אז אולי עדיף שהוא לא ישתנה! בינו לבין קלוד אין כלום, ז"א הם ביחד בהרבה מהפרק (רוב הסצנות זה הוא, קלוד ודניאל), אבל הם כמעט לא מדברים ישירות ואין ביניהם שום קשר אישי. קלוד: איך לעזאזל היא נושמת בתוך החליפה הזאת?!?!?! זה נראה כאילו כל החזה שלה בחוץ לגמרה! מצד שני היא לחלוטין דמות אחרת, וזה מגניב ומעניין ומרשים, קלוד שלנו תותחית! עשו לה דמות מגניבה, חוצפנית, סקסית, טיזרית... ממש כיף לראות אותה והיא מושלמת לחלוטין... נהנתי מכל סצנה שלה וממש הצלחתי להתנתק מתדמית ה"ארין סון" הקשוחה והרעה, ולשכוח שהיא שיחקה דמות אחרת. זה ממש ממש מרשים ויפה מבחינת המשחק שלה, בעיקר כשיש לה קול ומבטא ייחודים מאוד, שכביכול יכולים "לתקוע" אותה.

sprqy

New member
בן וקלאודיה בסטארגייט../images/Emo58.gif9 עד 2

פרקים מצויינים!! השני יותר מהראשון למרות שבראשון היה כיף לראות איך בן וקלאודיה נכנסים לתפקידים שלהם... לגבי בן אולי הוא קצת דומה לקרייטון אבל אני מאמין שזה ישתנה ככל שנתקדם בעונה. היה ברור שבן וקלאודיה לא יהיו ביחד והם אפילו צחקו על זה שיצא להם להגיד שורה אחת - אחד לשני באחד הפרקים!! לא נורא אני מבסוט ביותר מיחסי קלאודיה - מייקל שאנקס (דניאל) - קורעים אותי מצחוק!!
קלאודיה מושלמת ובתפקיד גדול מהחיים משחקת כמו גדולה בצורה מושלמת, מושלמת אמרתי?
מסכים לגבי התלבושת שלה טוב שהיא החליפה בפרק 2 ואני מחכה לראות אותה בלבוש המלכותי המתאים לה
ומי שמבין יבין... בקיצור אני מצפה לאחלה עונה ובתור מעריץ מושבע של פארסקייפ אני נהנה מכל רגע וכמובן שבתור מעריץ של סטארגייט (פחות מפארסקייפ כמובן) אני נהנה כפליים!!! עוד מעט אני מריץ את פרק 3!!!!

varty

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo58.gif עד פרק 2 SG1

הפרק הראשון היה חפיף , הפרק השני יותר טוב. אבל מה להגיד ראיתי את כל העונות וסטארגייט שורה תחתונה משעממת אותי!
בן - כמו שאמרתי לספארקי בפורום סטארגייט , מההתחלה ראיתי את קרייטון שחזר לארץ (עם ארין כמובן
) וגייסו אותו לסטארגייט בגלל הנסיון שלו עם חייזרים. קשה לי לראות את לוטנט מיטשל. אני האשמתי את המשחק של בן אבל אולי זה באמת כי הקווים הכללים של הדמויות דומות... או שהוא שחקן בינוני וזה מה שהוא יודע לעשות. נחייה ונראה. חוץ מזה הוא חתיך מדהים אז למי אכפת
קלודיה - שונה לגמרי מארין, וולה! קשה לא להתאהב בה
. היא מעין אישה ילדה כזאת, מעין פירטית כזאת שחוק לא אומר לה כלום רק חופש והרפתקאות בנוסף היא משגעת את דניאל. מקסים לראות
. קלודיה מדהימה במשחק שלה. בקשר לחליפה שהיא לובשת עם כל הציצים בחוץ, נקרעתי מצחוק שהיא ישבה בין כל המטבעות באוצר שהם מצאו והוציאה מטבע מהפרונט שלה
אני מקווה שהיא תעבור לחליפה שהיא תוכל לנשום בה, הבגד מלכה שהיא לובשת...ראיתי אותו. מעניין איך היא תגיע לזה...

sprqy

New member
הייתה שלישייה מצויינת

בפתיחת העונה. LOL על המטבעות של וולה מהפרונט
ענקית!!

dixie chick

New member
מדהים!

ובראייה חוזרת היו הרבה שורות מצחיקות... בפעם הראשונה שהיא פוגשת את מיטשל היא אומרת "לא נפגשנו... אחרת אני בטוחה שהייתי זוכרת!" פההה!!! עלק לא נפגשתם!!!! הדו שיח הכי ארוך שלהם זה כשמיטשל מנסה לשכנע את טילק להצטרף למשלחת, הוא אומר לו שיהיה כיף והכל, ובדרך החוצה ואלה ניגשת למיטשל ואומרת לו "היי, נסה לשחק קשה להשגה" ומיטשל עונה "תראו את מי שמדברת" !!!

varty

New member
:-כן ../images/Emo99.gif נכון שהם מושמושים ביחד

לא משנה באיזה סידרה. חבל שאין להם הרבה קטעים ביחד. אבל אני מבינה גם למה. אהבתי את הפתיחה שהיא אומרת למיצטל לא נפגשנו פעם? וגם את הקטע שוולה אומרת לו, נסה לשחק אותה קשה להשגה LOL . וגם את הקטע שמיטשל נלחם מול האביר עם החרב (סצנה ממש יפה דרך אגב) וולה מקשקשת ברקע שהוא לא יצליח או כן יצליח...חחחחחחח אה. עוד קטע. בפרק השלישי שוולה ודניאל עוברים לעולם אחר דרך המתקן שהם מצאו ושורפים את וולה (גם סצנה מדהימה) והיא מתה אז מיטשל בטרגדיה. הוא מסתכל עליה כאילו היא ארין....LOL

varty

New member
נראה לי שכן.

וחוץ מזה את חייבת. רק בשביל בן וקלודיה. זה חוויה! קלודי תהייה ב6 פרקים בלבד. בן בכל העונה!

varty

New member
מצד שני...סימתי לראות פרק 3

והוא שיעמם אותי לאללה ספוילר פרק שלוש סטארגייט ג ג ג ג ג ג ג ג ג ג נכון שמצאו אוייב חדש, יותר חזק ובלתי מפוענח אבל הפרק שיעמם אותי!!! אפילו וולה לא סיפקה אותי. כנראה שהסידרה לא בשבילי...אני אראה את כל פרקי וולה ועוד אחד עם מיטשל בלי וולה כדי לראות איך זה וזהו. סטארגייט בלי ג'ק זה לא סטארגייט. אין מה לעשות בעניין מבחינתי.
בקשר לקלודי כוולה, זה כזה יפה לראות כי בפרק השלישי רואים ממש איך קלודיה עדיין לא מוחברת לדמות ומחפשת את הכוון העדין כדי להגיע אליה. יש טייקים שהיא בול בדמות שלה ויש שהיא נמצאת במצב חיפוש. נראה לי שאני צריכה להיות במאית בכלל

למעלה