לא לשכוח את עצמנו.

לא לשכוח את עצמנו.

כבר כמה זמן שאני רק רוצה להתחפר בלבד ושלא יראו אותי. לשכוח שאני קיימת. לא משקיעה בעצמי במיוחד כי לא מרגישה שיש במה להשקיע. שיש תקווה. מה שרק מעצים את השנאה העצמית... והיום משהו גרם לי להחליט שנשבר לי, שאני לא הולכת לתת לעצמי להזניח את עצמי ולגרום לעצמי אפילו עוד יותר סבל ממה שהכרחי. וטפחתי את עצמי, התלבשתי כמו שכבר חודשים לא התלבשתי [ותודה לשמש שיצאה היום ואפשרה את זה קצת...] שמתי פס על הכל, ויצאתי. ואפילו איכשהו הרגשתי טוב, למרות הכל. אז רק רציתי לכתוב את זה איפשהו. אל תשכחו את עצמכם. גם כשבא לכם מאוד. אל תשכחו לעשות לעצמכם טוב מדי פעם. מגיע לכם. וזה כל כך חשוב וחיוני, לתפקוד, לחיים. שיהיה לנו גם קצת טוב. צריך לזכור שמגיע לנו. [מקווה שאוכל להאמין בזה לגמרי יום אחד.]

ותודה לשמש ../images/Emo13.gif

ואיך הרגשת? אחרי ההחלטה הזו - אחרי שהתלבשת יפה, ויצאת החוצה, ו- היית נוכחת במקום ובזמן? אגב, אני מזדהה איתך המונים. מדהים כמה ברגע שאני מחליטה לא להזניח, זה מוציא אותי מההרגשה הרעה. זה קןרה לי הבוקר, אגב, אחרי יומיים של התחפרות בח**

איך הרגשתי.

אני חייבת להגיד, שזה באמת מדהים. לאחרונה, אפילו כשאני כן יוצאת, זה בבגדים גדולים ובעיקר – בפרצוף לא שמח במיוחד, ואיכשהו, כנראה שזה מרחיק אנשים. או שאני דואגת להרחיק אותם. והאמת שאני תמיד עושה את זה, כשאני עולה במשקל. ואז חושבת שזה המשקל שמרחיק אנשים. אז אני חושבת שאתמול נוכחתי לדעת שלא. כי ברגע שהתלבשתי יפה, הסתדרתי ויצאתי, עם חיוך – פתאום, דברו אליי ברחוב, התחילו איתי. פתאום היה לי יותר נעים לחיות. ו-וואלה. עדיין הרגשתי שמנה. פשוט כי ככה אני מרגישה. אולי תמיד. אולי בלי קשר לכלום. אבל הלכתי. ועשיתי. והייתי. נוכחת במקום ובזמן. וראיתי שהמשקל המז**** כ"כ לא קשור לכמה כיף יכול להיות לבנאדם. הגוף הוא רק כלי. והנפש, הנפש היא אותה נפש. כנראה. ומה שהכי מדהים, וגם את זה ראיתי אתמול, זה – שמי שאוהב את אותה הנפש, אוהב אותה בלי קשר למשקל. או אפילו לפרצוף עצוב או שמח. אוף. אני צריכה לזכור את זה. [ו-שמחה לשמוע על הבוקר שלך...
]

הגוף הוא רק כלי?

לא הייתי אומרת כך. הגוף הוא את. בדיוק כמו שהנפש היא את. הגוף הוא את - בכל משקל. והאנשים שמתייחסים אלייך כך או אחרת - הם לא את. הם - הם. אבל הנה את מגלה ש-הם, לא חושבים כ"כ הרבה על המשקל שלך. כי זה באמת, לא עד כדי כך חשוב. זה חשוב לבריאות שלך, לחיים תקינים, לחשיבה תקינה - אבל זה לא חשוב ליצירת חברים וקשרים ואהבה. פה, זה כבר קשור ביחס שלך אל עצמך (בדיוק בדיוק כפי שתיארת - ברגע שהתיחסת אל עצמך יפה, קיבלת רצון דומה מהסביבה).

VeReD986

New member
כיף לשמוע שזה עשה לך טוב ../images/Emo41.gif

אני כ"כ מזדהה איתך, גם לי זה קורה לפעמים הבגדים באמת עושים את האדם למדתי להכיר את זה במשך הזמן...
שיהיה לך בהצלחה במשך החיים ותמיד חיוך על הפנים גם כשעצוב לך

אופיפה

New member
כן, לצאת החוצה...../images/Emo98.gif

להזיז את הגוף, לראות אנשים, לקנות משהו...יכול לשפר את המצב רוח פלאים ואפילו להזיז קדימה את החיים מתקיעות.

מסכימה בהחלט ../images/Emo45.gif

אני אישית משתדלת תמיד לפגז הופעה, גם אם זה "רק" ללימודים, כי כשאני לבושה יפה אני מרגישה טוב עם עצמי, זה מניע אותי, נותן לי מצב רוח, מקדם אותי באיזשהו מובן. ובהחלט מגיע לנו להרגיש טוב ושיהיה לנו טוב- דבר שאני אישית נוטה לשכוח לצערי

למעלה