לא לצחוק

• פותח הנושא D8is
  • פורסם בתאריך

D8is

New member
לא לצחוק

כנראה שאני עדיין תקוע בIBM של ה80S אבל לא הייתי שבוע ורציתי להודות לOVI על שמצא לי מידע על אוולנש וכתבתי תגובה על ההודעה המקורית מה23.6 וזה לא הקפיץ אותה לעמוד הראשון... אני יודע שלמי שמבין זה בטח מצחיק אבל מה לעשות אני לא מבין במחשבים... רק הסבר קצרצר למה יספיק... בכל מקרה ל-OVI תודה על המידע על AVALANCH אני בטוח שהוא היה קשה להסגה כי גם אני לא מוצא עליהם כלום... אבל רק דבר אחד רציתי לדעת אמרת שיש לך את הקליפ של JHONY JHONY COME HOME ואני מת לדעת לפחות איך הוא הולך אז נגיד והשלמתי שאני לא אראה אותו לפחות אתה יכול לתאר לי מה רואים... הקליפ יפה??? מושקע... או סתם גרוע... סך הכל שנת 89 כבר עשו קליפים טובים (תחלס עוד הרבה לפני אבל לא חשוב...)

turrican

New member
אחשלי אתה מוכרח לשפר את הכתיב

יש לך יאמבה טעויות. וד"כ ללהקה קוראים - Avalanche (שכחת את ה-E בסוף)

D8is

New member
סבבה

וואלה תודה אח שלי... מיהרתי רגע פשוט... אתה חושב שזאת הסיבה שאף אחד לא עונה לי?

Ovi Basha

New member
בבקשה D8is . שמחתי לעזור

קצת הצתה מאוחרת שלך, אבל לא נורא
כפי שכבר כתבתי כאן היה קשה מאוד להשיג מידע על Avalanche . אני כתבתי בפורום את כל מה שידוע לי עליהם וביחס לסקירות עליהם במקורות המידע השונים אני חושב שזה די מכובד. לגבי הקליפ ששאלת עליו, תראה הוא חמוד אבל אני לא רואה מה הטעם להתחיל ולתאר אותו. בסך הכל תדע שהם עשו קליפ בינוני ומעלה, לא רע, . דווקא את הקליפ של I Will Wait אהבתי יותר. ועוד משהו, חבר קח את הכל בפרופורציות , הה ? "השלמתי עם העובדה שלא אראה את הקליפ" , הלו ? אתה רציני ? מה כבר קרה ? איבדת את אהבת חייך ? קח הכל במידת הרצינות הראויה ואל תעשה מזה טרגדיה. אני שוב מזכיר לך שאם באמת אתה שרוף על Avalanche , ישנם דרכים להשיג את שירי האלבום היחיד שלהם מ- 1989 . בהצלחה !

D8is

New member
OVI

אל תדאג... לא לקחתי קשה, הכל בחיוך.
ולגביי אהבת חיי... קשה לאבד משהו שעוד לא היה לי... לגביי הלהקה אני ממש לא שרוף עליהם זה דיי קשה אם מסתכלים על העובדה שהם הוציאו רק אלבום אחד. סתם אני פשוט סקרן לגביי הקליפ. ואם אנחנו כבר בעיניין של דברים נדירים אני מחפש שירים של הלהקה BUCK FIZZ אתה בטוח מכיר... זכו מקום ראשון באירויזיון ואחר כך הסתכסכו והתפצלו... הבעיה שלי היא שאני מחפש כמה מהשירים המפורסמים שלהם לא בהכרח הטובים שלהם... יש לך אולי מושג איזה עוד שירים מפורסמים היו להם?(חוץ מ-MAKING YOUR MIND UP כמובן) דברים מהראש שאתה זוכר או מכיר... תודה

Ovi Basha

New member
להיטי Bucks Fizz בשבילך

ל D8is שים לב מה כתבת. כתבת שאתה מחפש שירים מפורסמים של "באקס פיז" אבל לא בהכרח מהטובים שלהם.
אתה לא חושב שיש פה סתירה מסויימת ? למה ששיר מפורסם שלהם לא נחשב טוב בשבילך ? טוב ומפורסם לא יכולים ללכת ביחד ? בהחלט כן. אוקיי, אז אני מניח שהתכוונת לזה שאתה מחפש להיטים נוספים שלהם מלבד השיר שציינת שהיו מפורסמים ( והם גם טובים
) . טוב אז בבקשה מלבד הלהיט הגדול Making Your Mind Up שזכה באירויזיון בשנת 1981, היו ל Bucks Fizz להיטים נוספים טובים ביותר שחלקם רשומים פה עבורך : The Land Of Make Believe , My Camera Never Lies , I hear Talk Piece Of The Action , וכמו כן הלהיט המקסים ( שים לב טוב אליו - שיר ענק ) If You Can't Stand The Heat . אם אהבת את Making Your Mind Up אני משוכנע שגם היתר ימצאו חן בעיניך. ולידיעתך, יש להם 3 אוספים אם זה מעניין אותך. כשאני רכשתי את האוסף שלהם The Best Of Bucks Fizz משנת 1994 ממש לא התאכזבתי. להיפך

D8is

New member
אף לא מאכזב

ממש תודה על השירים הם אכן אחלה... אגב אני הראשון שיגיד ששירים מפורסמים הם גם שירים טובים אבל הייתה לי הרגשה כזאת שכאילו הדעה ההמונית היא שמפורסם שווה זול שווה לא איכותי. אבל בכל מקרה שיחת אותה. תודה

למעלה