לא לפספס...

מתנדב

New member
ועוד דבר אני התחלתי את ההקלטה

רק מהשעה 12:22 בערך, לא מתחילת השידור...

רפוש rafi

New member
או קי...

לי יש את זה מהתחלה, שזה יוצא מ 12:14, אז אני ישלים לך את זה!

מתנדב

New member
אוקיי, אין לי בעיה לעבוד על ההקלטה

שלך?, שלמעשה זה רק קטעים יותר מאשר השירים המלאים... ויש לי עצה בשבילך, כרגע הם אמרו שנגמרת השעה הזאת, והם פותחים בשעה הבאה, תוכנית שאתם תוכלו לבחור שיר שישמיעו, בערך אותו תוכנית כמו של יואב גילאון, אז תשלח להם כמה הודעות SMS שישמיעו שיר מסויים ואז תעשה הקלטה, מבין?

מתנדב

New member
תבקש לדוגמא שיר מסויים

של M.B.D (מרדכי בן דוד), מהשירים הישנים שלו, שישמיעו את זה שוב, ואולי תזכה לשמוע את זה שוב...

מתנדב

New member
אוקיי, אין לי בעיה לעבוד על ההקלטה

שלך, שלמעשה זה רק קטעים יותר מאשר השירים המלאים... ויש לי עצה בשבילך, כרגע הם אמרו שנגמרת השעה הזאת, והם פותחים בשעה הבאה, תוכנית שאתם תוכלו לבחור שיר שישמיעו, בערך אותו תוכנית כמו של יואב גילאון, אז תשלח להם כמה הודעות SMS שישמיעו שיר מסויים ואז תעשה הקלטה, מבין?

מתנדב

New member
דקת דומיה.....

איזה שיר מגניב יש כרגע, חייבים לשמוע, אני משוגע על השיר הזה, אני יוצא בריקוד כרגע, רפוש אתה מצטרף איתי לריקוד?...

מתנדב

New member
שיר המעלות אשא עיני אל ההרים....

וגם ישמח ישראל ששר כרגע ברקע, תאמין לי טוקר גבר כרגע יצא איתנו בסדר, רק שהוא ימשיך ככה עד סוף התוכנית שלו...

מתנדב

New member
לא על זה, כי עכשיו מתחילים לרוות

נחת, ולשמוע שירים מלאים ללא דיבורים באמצע, כי בשעה הקודמת הוא הפריע כל כמה דקות באמצע השיר, עם הדיבורים שלו, וכרגע הוא שם שיר מתחילתו ועד סופו ללא דיבורים באמצע, כך שהוא פיצ'ר אותנו מהשעה הקודמת...

רפוש rafi

New member
צ`יפר ...

אבל בטח התכוונת שהוא בשעה הקודמת פינצ`ר אותנו עם הדיבורים שלו ובשעה הנוכחית הוא מצ`פר אותנו על הפינצ`ור של השעה הקודמת.

רפוש rafi

New member
מצטער לענות...

א. במיני דיסק של טוקר ב.בארכיון רדיו קול חי שנמצא ב 067939393.

שיSY

New member
אכן כן,

לא פיספסתי, שירים ניפלאים. אבל חבל שהוא דיבר על השירים.

למעלה