לא לפספס...

מתנדב

New member
איך אפשר להקליט את זה?

אני פעם הקלטתי אותם כל הלילה, כי מהשעות הקטנות של הלילה יש רק שירים, ואז זה באמת שווה להקליט אותם, אך עכשיו באמצע תוכנית להקליט?, אתה שומע שם את מנחם טוקר מדבר ברקע מדי פעם, ואז אין לך את השיר מלא...

רפוש rafi

New member
אם רק טוקר הדברן היה מדבר ניחא...

אבל גם בלומנטל מבלבל את המוח כל הזמן, אבל יש לי ברירה אז אני מקליט את זה איך שזה.

מתנדב

New member
אוקיי, אני אצטרך לעשות מה שאני עושה

תמיד, אחרי ההקלטה אני יעשה צנזורה למילים ולפרסומות... ואבי בלומנטל לא מפריע לי, יש לו קול יפה...

רפוש rafi

New member
דרך אגב אתה לא יכול לשמוע...

תוכניות ששודרו בקול חי דרך האינטרנט?

מתנדב

New member
דרך האינטרנט אני שומע און ליין

ומה שטוב בזה, שהוא מקליט לי נטו את הרדיו ולא שומעים את ההקלדות של המקלדת כשאני מקליד, הוא מקליט נטו את מה שמשדרים חי.. ותוכניות ששודרו אי אפשר לשמוע באינטרנט, זה יש להם רק בטלפון...

מתנדב

New member
נו מה יהיה הסוף?

חצאי שירים הוא שם, ודיבורים באמצע, חשבתי שזה יהיה שעה רצינית יותר, של שירים ברצף, בכל מקרה חלק מהשירים יש לי אותם בשלמותו...

מתנדב

New member
אוקיי, אתה רוצה נטו את השירים?

או את כל ההקלטה עם הדיבורים? כי נטו שירים זה לא משהו משהו, כי יש הרבה הפרעות באמצע השירים בגלל שטוקר הזה החליט לדבר ולשים חצאי שירים...

מתנדב

New member
טוקררררררררררררררררר

מספיק כבר לדבר באמצע השיר, אתה לא יכול לשבת דקה בשקט?...

רפוש rafi

New member
אני רוצה את השיר עם הדיבורים...

אבל אם תוכל את ההקדמה לכל שיר לשים לפני ז"א שיר מספר 1 ההקדמה של מוריה שיר מספר 2 השיר מוריה, הבנת אותי?

מתנדב

New member
לא הבנתי....

אם אתה רוצה את זה בתבנית כזאת כמו שברדיו עם הדיבורים והשירים יחד אז 5 דקות אחרי השידור זה מוכן....

מתנדב

New member
בלי דיבורים זה נשמע לא משהו...

כי אתה שומע שיר, ובאמצע השיר נקטע ויש דיברים, אז כאילו זה לא יהיה מובן כל כך, ואני יסביר לך לדוגמא עכשיו מושמע ברקע את השיר כל העולם כולו גשר צר מאוד, ובלי הדיבורים באמצע זה ישמע ככה... כל העולם כולו.........והעיקר לא לפחד כלל........ שכל הנקודות זה הצינזור של המילים, אתה מבין מה אני מתכוון?

רפוש rafi

New member
הבנתי...

אז תקליט את זה איך שזה(עם הדיבורים על השיר) אבל את ההקדמה לכל שכר תשים ברצועה לפני השיר.

מתנדב

New member
איזה הקדמה?

בלומנטל כבר אמר לפני כל שיר שהם שמו, איזה שיר שהולך להתנגן ברקע...

רפוש rafi

New member
הם דיברו לפני כל שיר...

מתי הוא הוקלט ולמי הוא הוקלט, אז את זה תשים ברצועה שלפני השיר.

מתנדב

New member
אוקיי מאה אחוז....

זה אוטומטי ככה, אם הם דיברו לפני כל שיר מתי הוא הוקלט ולמי הוא הוקלט, אז גם בדיסק אתה תשמע את זה ככה....

למעלה