לא לזרוק מזרקים לפח !!!

מצב
הנושא נעול.
לא לזרוק מזרקים לפח !!!

לא לזרוק מזרקים לפח !!!
ומסיבות הרבה יותר פרוזאיות ההסבר הכי טוב שיש לנו למה טרחו לפרוץ לנו בבית, לחטט דווקא במקומות הכי מוזרים ולא למצוא כלום (כי באמת אין מה) הוא ? שפועלי הזבל דיווחו על מציאת מזרקים אצלנו בפח מה שמעיד ללא כל ספק על יאפים משתמשי סמים

ע נ ב ל 2

New member
בוודאי שלא זורקים מזרקים לפח!!!

לא לזרוק מזרקים לפח !!!
ומסיבות הרבה יותר פרוזאיות ההסבר הכי טוב שיש לנו למה טרחו לפרוץ לנו בבית, לחטט דווקא במקומות הכי מוזרים ולא למצוא כלום (כי באמת אין מה) הוא ? שפועלי הזבל דיווחו על מציאת מזרקים אצלנו בפח מה שמעיד ללא כל ספק על יאפים משתמשי סמים
עוד כשהזרקנו קיבלנו מהאחות בקופת חולים קופסא מיוחדת שמיועדת למזרקים משומשים. דרך אגב...רק לאחרונה טרחנו להחזיר שישמידו אותה

ע נ ב ל 2

New member
פריצה...איזו תחושה נוראית../images/Emo123.gif

עוד כשהזרקנו קיבלנו מהאחות בקופת חולים קופסא מיוחדת שמיועדת למזרקים משומשים. דרך אגב...רק לאחרונה טרחנו להחזיר שישמידו אותה
פריצה...איזו תחושה נוראית

מקווה שלא עשו יותר מדי בלאגן.

../images/Emo12.gif מזעזע

לא לזרוק מזרקים לפח !!!
מזעזע
הנה סיבה שלא חשבתי עליה,מקווה שאתם בסדר.

ריקי בש

New member
סיבה

מזעזע
הנה סיבה שלא חשבתי עליה,מקווה שאתם בסדר.
סיבה
גם אני לא חשבתי על זה- מודה. מה שכן- אני משתדלת לזרוק מייד אחרי ההזרקה את הזבל עם המזרק והמחטים ושאר דברים, לבטיחות בני (לא נוגע בזבל אבל בכל זאת). ויי, לא חשבתי שזה יכול לקרות אף פעם. איזה לחץ. אצטרך לקחת את זה בחשבון להבא. רק הבוקר זרקתי זבל עם מזרק וכו". מלחיץ! אני מקווה שאין לך יותר מדי בלגן בעקבות הפריצה הזו. אני יודעת מנסיון שההרגשה היא נוראית שמישהו זר חיטט לך בחפצים (אצלי ביקרו פעם פורצים חצופים במיוחד שגם השאירו עקבות בוץ על כל השטיח בחדר... וזה חוץ מזה שאכלו בכיף.. ).

פרצו לכם הביתה? ../images/Emo12.gif

לא לזרוק מזרקים לפח !!!
פרצו לכם הביתה?

איזה ז$^%@& מקווה שהדברים החשובים עומדים על כנם. בהצלחה גדולה מחר
ואנקדוטה (היום אני שופעת אנקדוטות): כשנסעתי לביה"ח ביום שיונצ'י נולד החניתי כנראה לא טוב ודפקו לי את המכונית שקניתי רק חודשיים קודם. ראיתי את זה יומיים-שלושה אח"כ, כשהלכתי להזיז אותה. ברור שהתבאסתי, ואז אמרה לי אחת האחיות אצלנו במחלקה שכשקורה משהו רע או מבאס זה בד"כ במקום משהו יותר גרוע שהיה צריך לקרות. היא הזכירה לי את המצב שיונצ'י נולד בו ואמרה שאולי זה במקום... דברים שאני לא רוצה לחשוב עליהם אפילו. אז אולי הפריצה הזו היא בשביל ההצלחה של הטיפול הנוכחי?

חן123

New member
../images/Emo12.gif אני בשוק!

לא לזרוק מזרקים לפח !!!
אני בשוק!
איך אתם יודעים שזה היה בגלל זה? איזה לא נעים! מקווה שכמו שכתבה סוכריה זה יהיה "הדבר הרע" שעליו יפצה הדבר הטוב-הצלחה היום! חן

אנחנו לא יודעים. זה סתם ניחוש.

אני בשוק!
איך אתם יודעים שזה היה בגלל זה? איזה לא נעים! מקווה שכמו שכתבה סוכריה זה יהיה "הדבר הרע" שעליו יפצה הדבר הטוב-הצלחה היום! חן
נכנסו הביתה, פתחו את כל הארונות, עשו בלגן ולא לקחו כלום. לא היה מזומן בבית אבל המצלמה הדיגיטלית עמדה על השלחן בכניסה ולא לקחו אותה. גם לשכנים נכנסו וגם להם לא לקחו כלום, אפילו לא 200 ש"ח שעמדו על השלחן. מוזר, לא?

ריקי בש

New member
מוזר מאוד מאוד...

נכנסו הביתה, פתחו את כל הארונות, עשו בלגן ולא לקחו כלום. לא היה מזומן בבית אבל המצלמה הדיגיטלית עמדה על השלחן בכניסה ולא לקחו אותה. גם לשכנים נכנסו וגם להם לא לקחו כלום, אפילו לא 200 ש"ח שעמדו על השלחן. מוזר, לא?
מוזר מאוד מאוד...
גם נרקומנים שפורצים לא מוותרים על דברים קטנים כמו תכשיטים, כסף ומצלמות. לי גנבו כשפרצו את טבעת הנישואין ואת סיכת העניבה של בעלי מהחתונה חוץ מוידיאו ועוד מוצרי חשמל- וכדי לא להתבלבל עם כל השלטים של המכשירים- פשוט לקחו את כולם וזהו. משהו... אז בעצם למה פרצו? מה חיפשו?

העין ה 3

New member
ואצלנו, דרך אגב, לקחו דיסקים

מוזר מאוד מאוד...
גם נרקומנים שפורצים לא מוותרים על דברים קטנים כמו תכשיטים, כסף ומצלמות. לי גנבו כשפרצו את טבעת הנישואין ואת סיכת העניבה של בעלי מהחתונה חוץ מוידיאו ועוד מוצרי חשמל- וכדי לא להתבלבל עם כל השלטים של המכשירים- פשוט לקחו את כולם וזהו. משהו... אז בעצם למה פרצו? מה חיפשו?
ואצלנו, דרך אגב, לקחו דיסקים
השוטר אמר לנו שזה מאוד מקובל. ובפריצה אחרת, כשעוד הייתי גרושה, לקחו לי את טבעת הנישואין הראשונה. אבל, אל דאגה, קיבלתי אחרת...

anguly

New member
../images/Emo121.gifאיזה פחד!

לא לזרוק מזרקים לפח !!!
איזה פחד!
האמת שעד לאחרונה הקפדתי לסגור את כל שאריות ההזרקה בשקית נפרדת, אך באחרונה התחלתי לזרוק כך סתם לפח (אצלי הילדה לא נוהגת לחטט בפח - רק לזרוק דברים שנראים לה מיותרים) - אז לא חשבתי שיש בעייה, אבל אחרי סיפור כזה בטוח ניזהר!!

העין ה 3

New member
אמא'לה!../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif

לא לזרוק מזרקים לפח !!!
אמא'לה!

גם אלינו פרצו פעם הביתה, ועוד בזמן שישנו. גם אז זה היה בעקבות ידיעות מודיעיניות. זה היה ימים ספורים לאחר החתונה שלנו ועוד היה לנו כסף מזומן שלא הפקדנו... חוץ מזה, ליאור, מה זאת אומרת אין מה למצוא? ראינו את הכוננית היפה שהכנת לטלויזיה! לדעתי, הכוננית הזו בעצמה היא סיבה מספיק טובה לפרוץ! תיכף תגיד לי שלא לקחו אותה...

Mרוצה

New member
מבהיל לאללה!!!!

לא לזרוק מזרקים לפח !!!
מבהיל לאללה!!!!
זה לפחות קרה כאשר לא הייתם בבית?

מצב
הנושא נעול.
למעלה