לא לוקח בקבוק...

פנדה1234

New member
לא לוקח בקבוק...

חזרתי בשבוע שעבר לעבודה והתינוק (בן 7.5 חודשים) החליט שבקבוק לא מתאים לו.... אמנם הוא אוכל 2 ארוחות מוצקים אבל נראה לי שזה לא מספיק כי אני נעדרת 9.5 שעות. ולפעמים יותר.
הבעיה העוד יותר גדולה לדעתי שהוא גם לא שותה מים. אני ממש רואה בקקי שלו שהוא הרבה יותר יבש. ולדעתי יש פחות חיתולים רטובים מקודם. ניסיתי הרבה סוגי בקבוקים וללא הועיל. גם ניסיתי 2 סוגי כוסות מעבר שמהם הוא שותה מים אבל בכמות קטנה ולא מספיקה לדעתי.
מה עושים? המצב הזה נמשך כבר שבוע...

אפשר לנסות

לתת לו נוזלים בכפית (מפרך) במזרק (בזהירות) בכוס קטנה (בהשגחה)
או אפילו בבקבוק קטן (כמו זה של מי עדן) לא אידיאלי מבחינת הזרימה של המים
אבל אפשר בעדינות לסייע לו
&nbsp
בכל מקרה, כאשר הוא יתרגל למסגרת החדשה בו הוא נמצא אני בטוחה
שיהיה יותר קל להאכיל אותו
לא חייבים לתת מים , אם הוא שותה חלב אם שאוב או תמל זה בסדר גמור
ו..פנדה- יקירה ,חייבים סבלנות
אם נראה לך שהוא סובל מעצירות, אפשר באופן זמני בלבד להפחית קצת את
כמות הברזל שאת נותת לו, עד שהעניינים יסתדרו ואח"כ שוב לתגבר
לגבי השתן- הוא צריך להגיע ל 6 טיטולים עם שתן, ללא ריח וללא צבע
זה הסימן הנכון ביותר לכך שהוא לא מיובש
לא חייבים טיטולים ספוגים מלאים וענקיים עד אפס מקום, אבל כן
בהחלט שניתן יהיה לזהות בהם שתן
איזה בקבוקים ניסית ?

פנדה1234

New member
לא שותה כלום...

לא חלב שאוב, לא תמ"ל, טיפה מים.... כל בוקר אני משאירה למטפלת 2 בקבוקים וכל ערב אני זורקת אותם... מי אמר שלא בוכים על חלב שנשפך?? זרקתי כבר מעל ליטר חלב. אני ממשיכה לשאוב כי לא רוצה לפגוע בייצור למקרה שישנה דעתו... אבל זה מאד מתסכל.
הוא נמצא בבית עם מטפלת מעולה וסבלנית (טיפלה 4 שנים בילדי הגדולים). אני סומכת עליה ב 100%. ועם זאת אפילו אצלה לא שותה יותר מ 30 מ"ל במקרה הטוב ורק אם הוא חצי רדום. אם הוא נשאר עם מישהו אחר לא שותה בכלל. ביקשתי ממנה שתנסה לדחוף לו מים כמה שיותר. אבל הוא שותה כל פעם שלוק קטן וזהו. אולי אנסה כוס קטנה אבל קשה להאמין שישתה כמות גדולה כי זה הרבה מדי.
אין לו ממש עצירות אבל הקקי הפך ממש יבש כמו (סליחה על התיאור) גללי עיזים, כדורים קטנים וקשים. בינתיים היום הוספתי לו עוד ארוחה של דייסה ביתית.
ניסיתי בקבוקי מאמ, טומי טיפי, אוונט. ואפילו פושטי של לייף שאפשר להחזיק לבד. כוס של טומי טיפי. ושל ביפרי.
האם יש עוד סיכוי לשינוי?

ofell

New member
גם אצלנו סרבן בקבוקים

אחרי שלושה בקבוקים ושתי כוסות מיוחדות, הרחבנו פטמה של בקבוק אחד, שהנוזל ייצא יותר בקלות , והתחלנו לתת מיץ מדולל. פויה לחלוטין, כמובן, אבל לפחות הוא שותה והקקי עובר בקלות.

פנדה1234

New member
למה הרחבתם לבד?

אפשר נראה לי פשוט לקנות פטמה "מתקדמת" יותר לא?
אנסה...

ofell

New member
נמאס לי לקנות

josie1986

New member
נסי את בקבוקי נוק

הבן שלי היה סרבן בקבוקים, ניסיתי אוונט וטומי טיפי וממש לא הסכים לאף אחד מהם.
בסוף בעקבות המלצה של מכרה ניסיתי בקבוק נוק שקיבלתי במתנה במלונית וזה איכשהו עבד! צריך להקפיד על פטמה s (בד"כ הבקבוקים שלהם מגיעים עם פטמה m וצריך לקנות פטמות בנפרד).
&nbsp
לגבי כוס, את הבן שלי חשפתי מההתחלה לכוס מעבר ולא לבקבוק. הוא משתמש בכוס של מנצ'קין. לקח לו ממש מעט זמן להבין איך משתמשים בה ואצלנו לפחות היא מצוינת.
&nbsp
בהצלחה!

פנדה1234

New member
אנסה...

שמעתי מעוד מישהו על הכוס של מנצ'קין
מדהים כמויות הכסף שכבר שפכתי על העניין הזה....

אני משתמשת במכסה של הבקבוק בתור כוס

כמובן עם העזרה שלי (בן אוטוטו 8 חודשים). המכסה הוא בגודל מושלם מבחינת כמות הנוזלים שהקטנצ'יק יכול להתמודד איתם, והוא גם מסוגל להחזיק את הכוס די בקלות, היא קלה דקיקה ובעיקר תמיד זמינה. אני עוזרת לו כדי (לנסות) לשלוט בזרם.
&nbsp
&nbsp

אולי גם הדייסה הביתית מוסיפה לעצירות

כדאי בנתיים לימים אלו, עד שיתבהר העניין
לשקול להפחית את מתן הדייסה
או לתת ממש במעט מעט ומדוללת בפרי
&nbsp
לא...יקירה, תפסיקי לרכוש כל מה שיש
לאט עם הסבלנות של המטפלת המתוקה, הוא יתרגל ואולי יתרצה
תסתכלי על חצי הכוס המלאה
30 סיסי לסרבן זו כמות בהחלט לא זניחה
&nbsp
ו...צודקת לחלוטין
זה מאוד מתסכל שהוא לא שותה
אבל...תני לו הזדמנות
אולי הוא יתרצה
&nbsp

Catcatula

New member
כפית, מזרק, כוסות למיניהן

אצלי שום בקבוק לא עבד... תנצלי את הימים החמים, שאין בעיה שירטב קצת ממים לנסות שיטות נוספות. חשוב שיקבל נוזלים. אצלי הוא התלהב מאוד מלשתות בוס רגילה. לידו יש תמיד כוס פטנט, שהוא חושב שהיא סוג של משחק משפריץ ומצליח לשתות מדי פעם. גם בקבוק אני משאירה כשלא אכפת לי שהסביבה תרטב.
יכולה להעיד שעכשיו, שהוא כבר בן שנה וחודש, הוא מצליח לשתות יותר מים בבקבוק, כשהוא לוקח לבד ו"משחק" איתו.

למעלה