לא להתנפל עלי..

12noname

New member
לא להתנפל עלי..

אל תתנפלו עלי אם היה שירשור לזה קודם... לא מצאתי... אז ככה... נכון כשאני מוסיפה את הדיבוב שלי על הבנות לפליקס והוא כותב למטה: לאחר שליחת הסרטון אנא המתינו בסבלנות עד להמרתו והצגתו באתר. כדי לבדוק את מצב הסרטון, הכנסו ל- "הפליקסים שלי" נכנסתי וכתוב שאין פליקסים לתצוגה... (?) איך אני יודעת אם זה שלח את הסרטון שלי או לא... ושוב... אם היה שירשור קודם לא להתנפל עלי.... אני באמת לא מצאתי... ולא רציתי להתקע בשירשור לא קשור...

12noname

New member
כן אבל שלחתי ממש מזמן...

וזה עדיין לא עלה... אוף זה לא פייר

Hawkgirl

New member
*מתנפלת עלייך*

בצחוק P: אולי הייתה בעיה בזמן העלאת הסרטון? תנסי להעלות את הסרטון שוב. או שתבדקי מחר אם הוסיפוא ת הסרטון O:

12noname

New member
אוףףף זה ממש מעצבןן

מה ישלו??? זה לא עולהההה טוב נמאס לי למי אני פונה??

12noname

New member
מישו??

תענו לי

Hawkgirl

New member
תמשיכי לנסות X:

תבדקי מה הבעיה X: לי אין בעיה שתשלחי לי את הסרטון ואני אעלה לך אותו, אבל אני בטוחה שכל משתמש צריך להעלות את הסרטון בעצמו X: אם בכל זאת את רוצה שאני אעלה לך, תשלחי לי את הסרטון ל: [email protected] אולי אני גם אצליח לבדוק בעצמי מה הבעיה O:

Hawkgirl

New member
מצאתי את הבעיה O:

טוב ככה, קיבלתי את הקובץ ששלחת אלי, וראיתי ישר מה הבעיה ^^" את שמרת את הקובץ *כמו שהוא* בפורמט של המובי מייקר, כלומר פורמט של פרוייקט, שהוא MSWMM. אבל ראיתי שניסית להוסיף לשם של הקובץ את הסיומת mpeg, שאכן זו סיומת של וידאו, אבל התוכנה בעצם שמרה את הקובץ כאילו ה-MPEG הוא חלק משם הקובץ ולא שינתה את הקובץ עצמו. בכל מקרה, אין לי אפשרות לשמור לך את הקובץ מחדש כדי שהוא יהיה קובץ וידאו כי אין לי את כל הקבצים שהשתמשת בהם(הסרטון וקטעי הסאונד), אז אני פשוט אומר לך(או אשתדל להסביר XD ) איך לשמור O: -תפתחי את הפרוייקט שוב בתוכנה. -אם באמת סיימת את הפרוייקט, תחפשי בצד שמאל של התוכנה את קטגורייה מספר 3- Finish Movie, ושם תבחרי באפשרות הראשונה Save to my computer -בחלון שיקפוץ, תבחרי שם לקובץ ואת התיקייה אליה הקובץ יועבר לאחר השמירה, ותלחצי המשך(Next). -תמתיני שזה יסיים לשמור, והופ, יש לך קטע וידאו לתפארת D: מקווה שתצליחי X:

למעלה