לא להתייאש...

dafnaage

New member
לא להתייאש...

אני קוראת את רוב ההודעות כאן ואני לא יכולה להגיד שאני לא מרגישה צער מאחר ויש אנשים שלא מקבלים שמנים, שלא אכפת להם ושאין דרך שהם יבינו את מהות האדם או גברת אשר שמנים. כשאתה שמן, אתה תמיד חריג ולא משנה כמה שתתאפר/י, יהיו לך ציפורניים מסודרות ושיער שזה עתה יצא ממספרה. אני לא באה חלילה לדכא אתכן/ם אבל אני חושבת שהגיע הזמן לעשות מהפך. שמעתי את עופר מדבר בקול ישראל על התוכנית "לרדת בגדול". בראשונה יש לומר שהוא דיבר מאוד יפה והעלה את מצוקתם של השמנים. הוא גם אמר, שלפי התוכנית בטלוויזיה, הדברים מוצגים כאילו שאם תהיי/ה רזה הכל ישתנה...תהיה אדם מאושר. ובכן אני הייתי גם רזה וגם שמנה (בהווה) ולהיפך. ולא תמיד כשהייתי רזה הייתי מאושרת. החיים רצופים קשיים ולא ניתן תמיד לגשר עליהם רק באמצעות צורה חיצונית. אל תוותרו על האישיות שלכם. זה המסר שלי. תאמינו בעצמכם ותראו שאולי דברים יהיו יותר קלים. אשמח לקבל תגובות ל[email protected]

יאללה אני מתחילה במהפך

מצד אחד את אומרת שהגיע הזמן לעשות מהפך ומצד שני אומרת שכשהיית רזה לא ממש היית מאושרת אז איזה מסר את בעצם מנסה להעביר לנו פה?

יאני1

New member
האמת שגם לי לא ברור

הבנתי שאת מנסה להגיד משהו שלדעתך יעשה לנו הבדל ויקדם אותנו. אבל מהמסר שלך לא ברור מה הכוונה. את רוצה שאנשים שמנים יורידו במשקל? את רוצה שנבין שלא משנה מה המשקל שלנו יהיה לנו קשה..? מעיין.

יאני1

New member
ועוד משהו..

(כי אני תמיד נזכרת שמשהו ששכחתי בהודעה הראשונה) "לא להתייאש" ?? ההודעה הזו היא כמו עידוד לשמנים האומללים? טפיחה על השכם, "יהיה בסד"?? WTF?

למעלה