לא להתיאש

sivan22221

New member
לא להתיאש

חזרתי בשביל לספר ,
אני באמת מאמינה שסיפורים כמו שלי יש בהם תקווה ..
והנס הזה יכול לקרוא לכל אחת ..
אחרי שנתיים טיפולים 5 שאיבות ו 5 החזרות (אף פעם לא היו מוקפאים) הזרעות כבר הפסקתי לספור .
בהחזרה החמישית נכנסתי להריון ואני חובקת עכשו ילד מקסים וחמוד בן חודש שהיה שווה את כל התיסכול והיאוש.
ההריון היה לא פשוט ומלא מתחים והלידה היתה קלה (לידה שניה )
בנות כמה מיתוסים שאני רוצה לשבור שתמיד אני זוכרת היו דיונים אליהן בפורום:
גם מעובר אחד אפשר להכנס ( לי כל טיפול היה עובר אחד)
גם מעובר שמוגדר 2 (בעל שברים) אפשר להכנס
אין מה לחשוש מאיקסי במידה ובאמת זה הפיתרון
וכן צריך לפעמים הרבה מזל ונס רפואי
והפסקה בין טיפולים מאוד חשובה , הגוף והנפש זקוקים לזה כמה שזה קשה אני לקחתי חודשיים הפסקה לפי הטיפול המנצח בשביל לחזור לשפיות .
בנות לא להתיאש אנחנו כעקרון התחלנו טיפולים בגלל בעית זרע לא קשה אחרי שהבת הראשונה שלי נכנסנו בהזרעה ללא הורמונים לפני 4 שנים ובסוף התברר למרות שכל הבדיקות שלי שהיו תקינות (פרופיל הורמנלי של ילדה בת 25) ואני בת 34 שבטיפולים אני לא מגיבה להורמונים מיצרת 4, 5 ביציות שבסופו של דבר מופרות לעובר אחד ב3 טיפולים אחרונים .
הייתי מאוד מיואשת כי גם לרופאים לא היו כבר תשובות .
אני מאחלת לכל אחת מכן בהצלחה

ענבל ח1

New member
איזה כיף לשמוע סיפור כזה

המון המון מזל טוב ונחת.
באמת מעודד לשמוע. עברת דרך ארוכה וכעת מגיע לך לשמוח ולהינות.
בקרוב אצל כולנו

תודה...

טוליתי

New member
הצלחה עם עובר אחד בדרגה 2

עכשיו נוכל להשתמש בהודעה שלך כדי לעודד נשים רבות
.
תודה רבה ששיתפת.
מזל טוב
.

המון מזל טוב

בהחלט מרגש!!!! אני עם סיפור דומה של מיעוט ביציות -3 בכל סבב ותגובה שחלתית ירודה, בנןסף בעיית רירית דקה, את נותנת תקווה!!

sivan22221

New member
תקווה

בטח שיש תקווה , על תתיאשי יש לך ביציות ויש עוברים בסוף חמדמודי או חמדמודית תקלט .

אני אומנם לא עם רירית דקה אבל היתה לי רחם עם מחיצה / דו קרני לא ברור מה בדיוק
ככה שעל הטפסים היה רשום לנו תמיד בעית זרע / ביציות ורחם הרופאים חיפשו מאיזה כיוון לתקוף כל הזמן אבל תמיד אמרו לי זה ייקח זמן צריך סבלנות .

ובסוף זה הצליח מזל שיש לנו היום את הרפואה הזאת ואת האפשרות הזאת להכנס להריון .
טיפולי פוריות כמה שהם מחלישים אותנו בתהליך ככה אנחנו מתחזקות אחרי התהליך ואחרי הלידה חשוב לזכור את זה ובנוסף המוח כמו שלא זוכר כמה כאב בלידה הוא לפחות אצלי לא זוכר כמה היה קשה בטיפולים .

אני מסכימה עם זה לחלוטין

התהליך שעברנו כא לעצמו וגם כזוג הוא מורכב וגם יש בו משהו חיובי. . בסופו של דבר כולנו נהיה הורים לילדים וזה מה שחשוב! צריך לשמור על השפיות ועל הבריאות ולקחת הכל בפרופורציה.

למעלה