sivan22221
New member
לא להתיאש
חזרתי בשביל לספר ,
אני באמת מאמינה שסיפורים כמו שלי יש בהם תקווה ..
והנס הזה יכול לקרוא לכל אחת ..
אחרי שנתיים טיפולים 5 שאיבות ו 5 החזרות (אף פעם לא היו מוקפאים) הזרעות כבר הפסקתי לספור .
בהחזרה החמישית נכנסתי להריון ואני חובקת עכשו ילד מקסים וחמוד בן חודש שהיה שווה את כל התיסכול והיאוש.
ההריון היה לא פשוט ומלא מתחים והלידה היתה קלה (לידה שניה )
בנות כמה מיתוסים שאני רוצה לשבור שתמיד אני זוכרת היו דיונים אליהן בפורום:
גם מעובר אחד אפשר להכנס ( לי כל טיפול היה עובר אחד)
גם מעובר שמוגדר 2 (בעל שברים) אפשר להכנס
אין מה לחשוש מאיקסי במידה ובאמת זה הפיתרון
וכן צריך לפעמים הרבה מזל ונס רפואי
והפסקה בין טיפולים מאוד חשובה , הגוף והנפש זקוקים לזה כמה שזה קשה אני לקחתי חודשיים הפסקה לפי הטיפול המנצח בשביל לחזור לשפיות .
בנות לא להתיאש אנחנו כעקרון התחלנו טיפולים בגלל בעית זרע לא קשה אחרי שהבת הראשונה שלי נכנסנו בהזרעה ללא הורמונים לפני 4 שנים ובסוף התברר למרות שכל הבדיקות שלי שהיו תקינות (פרופיל הורמנלי של ילדה בת 25) ואני בת 34 שבטיפולים אני לא מגיבה להורמונים מיצרת 4, 5 ביציות שבסופו של דבר מופרות לעובר אחד ב3 טיפולים אחרונים .
הייתי מאוד מיואשת כי גם לרופאים לא היו כבר תשובות .
אני מאחלת לכל אחת מכן בהצלחה
חזרתי בשביל לספר ,
אני באמת מאמינה שסיפורים כמו שלי יש בהם תקווה ..
והנס הזה יכול לקרוא לכל אחת ..
אחרי שנתיים טיפולים 5 שאיבות ו 5 החזרות (אף פעם לא היו מוקפאים) הזרעות כבר הפסקתי לספור .
בהחזרה החמישית נכנסתי להריון ואני חובקת עכשו ילד מקסים וחמוד בן חודש שהיה שווה את כל התיסכול והיאוש.
ההריון היה לא פשוט ומלא מתחים והלידה היתה קלה (לידה שניה )
בנות כמה מיתוסים שאני רוצה לשבור שתמיד אני זוכרת היו דיונים אליהן בפורום:
גם מעובר אחד אפשר להכנס ( לי כל טיפול היה עובר אחד)
גם מעובר שמוגדר 2 (בעל שברים) אפשר להכנס
אין מה לחשוש מאיקסי במידה ובאמת זה הפיתרון
וכן צריך לפעמים הרבה מזל ונס רפואי
והפסקה בין טיפולים מאוד חשובה , הגוף והנפש זקוקים לזה כמה שזה קשה אני לקחתי חודשיים הפסקה לפי הטיפול המנצח בשביל לחזור לשפיות .
בנות לא להתיאש אנחנו כעקרון התחלנו טיפולים בגלל בעית זרע לא קשה אחרי שהבת הראשונה שלי נכנסנו בהזרעה ללא הורמונים לפני 4 שנים ובסוף התברר למרות שכל הבדיקות שלי שהיו תקינות (פרופיל הורמנלי של ילדה בת 25) ואני בת 34 שבטיפולים אני לא מגיבה להורמונים מיצרת 4, 5 ביציות שבסופו של דבר מופרות לעובר אחד ב3 טיפולים אחרונים .
הייתי מאוד מיואשת כי גם לרופאים לא היו כבר תשובות .
אני מאחלת לכל אחת מכן בהצלחה