לא להאמין...! תעשו מההתחלה לסוף.. זה באמת נכון! אני בשוק~!
H hilonet14 New member 8/11/06 #3 אני שלחתי לחברות שלי ככה זה לא בושה חחחח חברה שלי שלחה לי ככה גם...
א אספיר85 New member 8/11/06 #7 חלק ממש לא נכון,../images/Emo54.gif וחלק פשוט נקרעתי מצחוקXDD Time Is Running Out - מצביע על איך אני מרגישה בקשר לחיים
חלק ממש לא נכון,../images/Emo54.gif וחלק פשוט נקרעתי מצחוקXDD Time Is Running Out - מצביע על איך אני מרגישה בקשר לחיים
ק קירא צאן New member 9/11/06 #8 ../images/Emo221.gifחחח~ אני מכירה את זה... וד"א-שום דבר לא יצא נכון לגבי...
S swirrrly New member 9/11/06 #9 לא הבנתי!! ../images/Emo4.gif אני צריכה גם לשלוח את זה למספר אנשים כמספר שכתבתי, וגם ל10 אנשים בלי קשר?! מה הטמטום!
לא הבנתי!! ../images/Emo4.gif אני צריכה גם לשלוח את זה למספר אנשים כמספר שכתבתי, וגם ל10 אנשים בלי קשר?! מה הטמטום!
S sdavid1 New member 11/11/06 #12 חח עשיתי את זה .......... ואני מבינ מבינה למה זה נכוןן.. כיי זה מספר עליך לפי התשובות שאתה עונה.. זה גם טבעיי אם נגיד אומרים לך כתוב 2 אנשים ממבני המין השני זה ברור שתרשום מישו שאתה אוהב וזה לגמרי הגיוניי אני לא בשוק
חח עשיתי את זה .......... ואני מבינ מבינה למה זה נכוןן.. כיי זה מספר עליך לפי התשובות שאתה עונה.. זה גם טבעיי אם נגיד אומרים לך כתוב 2 אנשים ממבני המין השני זה ברור שתרשום מישו שאתה אוהב וזה לגמרי הגיוניי אני לא בשוק