לא להאמין

מאיהשמ

New member
לא להאמין

רציתי לברך על קיומו של הפורום הזה. אני לא מבינה איך עד היום לא גיליתי אותו.... סיפור רקע: אני בת 29 נשואה + 2 ואובחנתי כסובלת מאנדו' לפני כ-5 שנים אחרי 4 שנים של כאבים כשכל הרופאים חשבו שאני מתפנקת ולא ממש כואב. ילדתי את ילדי (התאומים) לאחר IVF. זקוקה לעזרה/עצה: לפני הניסיונות להרות קיבלתי גלולות FEMULEN שהיו ממש מעולות. לא היו לי דימומים ולא כאבים. לקחתי רצוף ללא הפסקה כ 4 שנים. עכשיו לאחר הלידה הרופא רשם לי גלולות YASMIN אשר אני לוקחת אותם ברצף כבר 3 חפיסות. מידי פעם הופיעו הפרשו חומות מלוות בכאבים קלים ועכשיו גם דימום. אני לא יודעת מה לעשות ואין לי כוח לחזור לכאבי טופת האלה מיד חודש (הייתי יוצאת מכלל שימוש למשך 3 ימים רצופים). מישהי אולי עברה מקרה דומה או שמא יש לכן איזו עצה טובה? תודה

מאיהשמ

New member
שכחתי לציין

כשגילו את האנדו' עברתי לפרסקופיה שאישרה את המצב. נצרבו מס' מוקדים אך לא כולם.

sivic10

New member
זהירות עם היסמין

שלום לך, וברוכה הבאה לפורום. אני לקחתי יסמין בעבר (בלי קשר לאנדו') ולמרות שהשתמשתי בקרם פנים עם מקדם הגנה, יצאו לי כתמים חומים בפנים ממש מעל השפה. אחרי החלפת הגלולה ושימוש רב במקדמי הגנה מהשמש הצלחתי להעלים אותם. כיום אני משתמשת בפמינט ועד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתן. ממליצה בחום. בכל אופן, אם את משיכה עם יסמין, תזהרי שאת נחשפת לשמש... (לא בטוח שהתופעה גורפת אבל ליתר בטחון)

מאיהשמ

New member
sivic10

תודה שאת אומרת לי... אני באמת שמתי לב שהפנים שלי נעשו כאילו כהות יותר (אני מאוד לבנה) וחשבתי שזה קשור להריון (או יותר נכון ללידה). ועכשיו אני מקשרת... תודה

galim29

New member
לי יצאו כתמים לבנים וזה סיוט

חבל שרק עכשיו אני קןראת את זה. לוקחת יסמין כבר שנתיים ובחודשים האחרונים יש לי כתמים לבנים על כל הפנים שרק מתרבים. נראה לי שאבקש להחליף גלולות גם.

נעמי 17

New member
לרוב בנות האנדו שאני מכירה

נותנים יסמין, כמעט כולן מתלוננות כמוך. ואפשר להחליף...

נעמי 17

New member
אם יש לך דימומים וכאבים

והגלולות לא מתאימות אפשר להחליף סוג.

מאיהשמ

New member
סרקסט? או משהו כזה

שמעת אולי במקרה על סרקסט? (או משהו דומה לזה, אני לא בטוחה בשם).

נעמי 17

New member
סרזט?

שמעתי , לא השתמשתי, אני חושבת שיש פה כמה משתמשות. אני עכשו על מיקרוגינון.

גל 4

New member
הרבה אומרות אותו הדבר על יסמין..

מדהים אבל כל מי שדיברה על יסמין כאן בפורום אמרה בדיוק אותו הדבר... הכתמה חומה וכאבים קלים... אם תעשי חיפוש קצרצר תביני במה מדובר... אני מתחילה לחשוב שזו גלולה שכדאי להתרחק ממנה ומשום מה כל הרופאים נצמדים אליה כאילו היא בחורה יפה... או שאולי פשוט מקבלים דיוידנטים.. מי יודע?

מאיהשמ

New member
תודה תודה תודה

אני מאוד שמחה לפגוש אתכן ומודה לכן על העזרה. שמחה להצטרף לפורום...

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

על השאלות כבר ענו לך ולכן רק אברך את בואך לפורום החם

למעלה