לא להאמין!!!!

לא להאמין!!!!

הכרתי בחור באינטרנט, מדהים רומנטי ומושלם כזה שיש רק בסרטים!! היה לנו שבוע מושלם... ועכשיו הוא מאושפז בבית משוגעים!!!!

rain girl

New member
שיהיה לך בהצלחה

בחורים כאלה קשה למצוא

Green Tea

New member
את רצינית ?

חשבתי שאת צוחקת בקשר לאשפוז? למה הוא מאושפז שם?

Green Tea

New member
אני לא מומחית בתחום

אבל אולי יש טיפולים או תרופות שיכולות לעזור. את לא רוצה להמשיך בקשר איתו?

רציתי...

רציתי מאוד, כי בחור כזה לא נופל עלי או על כל אחת כל יום אבל הוא התקשר משם... ואמר שזה מבלבל אותו הוא רמז שכנראה בגלל ההתאהבות הכ"כ מהירה שלנו זה השפיע עליו... הוא קיבל התקף ביום ההולדת שלי! בקיצור... הוא מעדיף שלא אתקשר יותר ואני לא רוצה להציק לו!

Green Tea

New member
זה ממש חבל

שזה יצא ככה, זה לא שהוא רוצה לנתק איתך את הקשר אבל זה כנראה מזיק לו. מקווה שתמצאי את מה שחיפשת בכל זאת!

תודה

תודה לך חמודה, אני מאוד מקווה שתהיה לך שנה טובה ותודה על התגובות שלך

טאKילה

New member
קראתי את ההודעה והשירשור ...

הפתיחה שלך בהודעה מנוסחת לא נכון. המילה בית משוגעים היא אמירה לא נכונה. יש בתי חולים למחלות נפש, למחלות הנפש יש מגוון רחב מאוד. הלומי קרב הם אנשים רגילים שעברו הלם קרב, מה שקורה להם הוא פלאשבק, הטראומה חוזרת. הם פוחדים לקחת אחריות וזה משפיע עליהם. חמודה הוא בחור 10 ששיתף אותך ולו במעט, החיים לא קלים עם הלום קרב, הם מקסימים אבל נתונים למצבי רוח קיצונים. אם ביקש שתניחי לו אל תלחצי עשי כבקשתו, תני לו להתחזק. במקרה ביקרתי באתרים של הלומי קרב, אמא של הלום קרב שלחה אותי לאתר ללמוד עליהם קצת ולכתוב על בנה מאמר.[עדין לא נכתב] יש לי ידיד וירטואלי הלום קרב בחור מקסים, היו פעמים שחשתי את תחושותיו ברגעי פלשבק, זה עצוב מאוד. אני מאחלת שתמצאי אהבה שתדע לתת לך הכל.

mr_lonely

New member
אני מציע שתתרחקי צעד אחד לאחור...

לטובתו, אם הקשר כרגע מפריע לו, התרחקי צעד לאחור, תני לו להבין שאת עדיין רוצה אותו ולטובתו את מתרחקת עד שיתאושש, תני לו לחזור לעצמו ולהחלים. בעצם, אין לך הרבה אפשרויות כרגע, את לא יכולה לקבל אותו כרגע, אולי כך יש סיכוי שיהיה לך אותו בעתיד ! ובהצלחה לך ולו ! החלמה מהירה, זה הכי חשוב עכשיו !

שחהה

New member
אי..

ואיי.. אבל תגידי ככה כבר נפגשת איתו והכול? לא פחדת..? או לא ידעת עליו איזה משהו קודם שאולי אם היית יודעת היה מוביל לזה שבסופו של דבר הוא התאשפז? כי לא מאשפזים סתם ככה ומותק קחי את זה באיזי ...זה בטוח קשה אבל החיים קשים בעצמם.. מואהה

טאKילה

New member
הלום קרב זה...

חייל שחווה חוויית טראומה קשה בשדה הקרב, הרג דם אש הכל חוזר להם כמו תסריט ונפשו לא יכלה לעמוד בזה, הם עוברים פלאשבקים הרבה פחדים, מצבם הנפשי קשה בזמן כזה. הם מסתגרים בתוך עצמם קשה להם לתקשר עם אחרים. בזמן רגיעה הם רגילים לחלוטין.

למעלה