לא להאמין

לא להאמין

סך הכל השארתי אתכם ללא השגחה לכמה ימים ולאיזה קרבות משורשרים נכנסתם... התחלתי לקרוא את מה שהחמצתי וחשכו עיניי
מלחמת המפרץ (טייק 2) קטנה עליכם... מה קרה לכם ... ?? בואו נחזור לעשות כאן כיף כמו שהיה ותפסיקו כבר לרדת אחד על השני בלי הפסקה, OK ?

sashkashurik

New member
חיחיחי, גם אני לא הייתי פה

כמה ימים, ואפילו לא נכנסת לשרשורים, רק לכאלה שלא גדולים, אין כוח לקרוא את הכל.

lylou

New member
בנוגע לרוח הפורום

טוב, אתם בטח לא מכירים אותי. היתי מזמן מזמן חברה בפורום. אחת הסיבות שאין לי מה לכתוב היא בדיוק מה שתותי וגיא בשני שרשורים אחרים התיחסו אליהם: הכסאח והרוח הרעה שנושבת פה. מלא טרולים, אנשים שתוקפים או מתוכחים באופן לא עניני, ועוד. סתם רציתי להוציא את זה, כי בזמן האחרון השתלחויות פה מזכירות לי בדיוק למה לא להתגעגע בארץ ובתרבות הויכוח שלה.

תותי-בת

New member
אהלן - מצטערת אינך זכורה לי... ../images/Emo140.gif תשמעי לא תמיד חייבים שיהיה מה לכתוב - לא כולם כמוני ויש להם מה להגיד על הכל ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ויכוחים והשתחלויות - אני לא חושבת שזה קיים רק בישראל או יותר נכון אצל הישראלים, אלא שזה קיים אצל כולם פשוט אנחנו עושים זאת הכי טוב ../images/Emo6.gif רק חבל שבצורות הכי מגעילות לפעמים... ../images/Emo4.gif מודה - גם אני!!! אז אני מקווה שיש גם דברים אחרים חיוביים שמזכירים לך את הארץ ../images/Emo9.gif בכל אופן - תנסי למצוא את הצד החיובי שבעניין (למרות שלרוב אין) ואם יש אנרגיות שליליות באמת נר עוזר לפעמים ../images/Emo9.gif שיהיה יום טוב ../images/Emo42.gif|סביון../images/Emo96.gif ליאת.

מה פתאום קרבות?

היה פה שמח. קצת עלו המים מעל המפלס,נפתחו הסכרים. ובסוף הכל נרגע וניגמר במסיבת "סולחה" גדולה. בסה"כ היה ממש מעניין. קדימה להתעדכן.

az ma

New member
לא בטוח שזו "סולחה"...

נראה לי יותר כמו מנוחת לוחמים...

למעלה