לא להאמין

חחח, עכשיו אני רואה למה הכוונה...

בשבת בבוקר אבא שלי סיפר על פשקויל שראה (האמת- לא החזקתי אותו לאחד שקורה פשקוילים, אבל שיהיה) נגד שנים שהוציאו כרוזים נגד בובות בחלונות הראווה. הוא שאל אותי: שניה, על הכרוז נגד הבובות לא היו חתומים הרבנים? אני לא זוכר אותו, אבל פאשטעס שכן, עניתי. אבא גיכך, אמר שכנראה שהאברכים שאכפת להם הם בעלי החנויות בר´ עקיבא. עכשיו אני רואה את הדבר הזה. אלהים, איזו חריפות! מה הז´ידים האלה לא יעשו כשנשקפת סכנה לס"מ מעוקב אחד מנפח הארנק היקר שלהם...

גל נעים

New member
תגיד-אף פעם לא נדלקת על בובה בחלון?

זה לא עושה לך את זה?, אז תהייה בטוח שיש משתוייקקים שמאוד אוהבים להתגנב בלילה,אל מחוץ לפאתי הישיבה,ללכת לחלונות ראווה,לראות,ולכתוב על זה פאשקווילים. סוטים.

ואחרי זה הם יגידו...

היזהרו לכם מפני החילונים הסוטים האלו! <מיכלי מצחקקת. נראה שמישו חמד לצאן ותלה פשקאוויל כפארודיה...>

דידית

New member
מי אמר שבובה הפוכה לא מגרה?

מי אמר שבגד של אישה לא מגרה? אולי הם יעשו רחובות של נשים ורחובות של גברים עם מחיצות באמצע? זה מזכיר לי את הקטע שאלי שם פה שבוע שעבר עם תוכנית ההפרדה. בכלל אני לא מצליחה להבין את העקרון הצניעותי פה הרי לכל אדם יש סף רגישות משלו ואם אישה צריכה להתחשב אין לזה גבול אלא רעלה עם רשת על העיניים. אני מסתובבת בתל אביב המון בחיים לא התחילו איתי באותה מידה שמתחילים איתי בבני ברק. פשוט גן ילדים הולך שם. להפוך לא להפוך, עד לאיזה רמה שפלה הם הגיעו שהם מתעסקים עם הציצי של הבובות! דידית. <שונאת שמתחילים להטיף לה על זה שהיא מכשילה גברים>

גל נעים

New member
אני זוכר את הרגש שלך לנהגי מוניות..

<גל מזדהה עם דידית ולא מחבב עמארצים שחושבים שהם יודעים משהו בחיים שלהם>.

sharkyM

New member
בחנויות צעצועים בב"ב

מוכרים בובה חלקה (טומטום בלשונם) למען שמירת הצניעות.

דידית

New member
פעם היתה לי בובה יותר נכון בובון.

שהיו נותנים לו מים והוא אחרי 10 דקות היה משתין. עד שבאתי לסבתא שלי והיא מרוב חרדה על חוסר הצניעות גזרה לבובון את המקום הטמא.(בלשון לעז בולבול) מאז הבובון המסכן משתין בלי הבחנה ואני לא מתעסקת יותר עם בובונים. דידית.

avidadon

New member
רק לפי הפונטים אפשר להבחין

שלא מדובר בפטשקוויל היוצא מבית מדרשו של הרב וואזנר. הפונט מסוגנן מידי, מודרני מידי, ובקיצור לא לטעמם של שומרי החומות המיושנים. אבל זה כבר דיון לפורום "עיצוב גרפי". אני הייתי ממליץ לחצוץ במקרר בין הלבן ללבניה.

גל נעים

New member
אם כבר מדברים על חציצה,אז..

הייתי מציע שאפילו במיטה (בזמנים שמותר) ישימו קרש בגובה 30 ס"מ שיפריד. שילמד אותנו לא להיות בהמות, או ככתוב :"שלא יהיו רגילים אצל נשותיהן כתרנגולין...". ממש לקיים את דברי הרמב"ם!.

ומפי רבותי שמעתי - שני שדייך -

אחד לבשר ואחד לחלב, שנא´ "והיו לבשר - אחד" תסתכלו על השעה, ותבינו למה אני פולט שטויות.

דידית

New member
ולא עלינו יש המקלים בענינים שבקדושה

ולובשים בגד ים שלם. טפו טפו... דידית. <מחמירה מחמירה מחמירה>

לחיי המודעות המינית.....

ת´קרבו רגע אתם שם....כן כן שומעים... המדריך בשיעור ההכנה לקראת "ליל כל הקדושים"..(והקדושות..) אתם יודעים של החתנים.כן נוו...שה..המשגיח ישמע..מצויד בסדרת אביזרי עזר למען יהיה לו לתועלת "להעמידינו"...בסוד זה נפלאות העניין...(שרוליק קונשמכייר אמר לי שזה ממש א´מחיה..) ות´נחשו מה השלאגר ה"גדול" האחרון בשיעורי הסעד והעזר..( והגמילה מ"מעשי ידינו להתפאר"..) נו ת´נחשו..שה שה.. הבובות השיקצעס מר´ב עקיבא...שה ניבול פה שה !!! מתוך: שיח שרפי קודש...בחורי חמד מקווה טהרה דפה ק"ק

כחלחל

New member
אם כבר בתשמיש עסקינן

אז תגידו לי בבקשה, העניין של "פולטו כבולעו" תופס גם לגבי תשמיש אוראלי לא עלינו ? (בעצם למה לא)

למעלה