לא להאמין......

greentigerchild

New member
לא להאמין......../images/Emo107.gif../images/Emo60.gif

כן ! אני כאן עכשיו. הקטנה ישנה ואני חסרת סבלנות... הפגישה עם המיועדים לא יצאה אל הפועל ונדחתה ליום ד´ , מפני שהקטנה שלהם חולה. כמובן שלא יכולתי להתעקש על הפגישה...ואם זו הייתה הקטנה שלי. חוץ מזה אני מתה להתקשר [למרות שאין לי טלפון שלהם ולא שמות]- ולומר שהכל בסדר ואני מקווה שהקטנה תרגיש יותר טוב. מעניין בת כמה היא. הפרטים הבאים חדשים וכמובן שאני שומרת על פרטיות..אז : הם ת"אביביים ויש להם אחת שלהם [רגילה]. אני לא מסוגלת לדבר בטלפון עם אף אחד כרגע מרוב מתח: אני שואפת לדממת אלחוט ומשתדלת להעביר את זה לכל המתקשרים. אני מצטערת נורא ! אבל אני רוצה להיות עם זה לבדי... לא אכפת לי לתקתק... אז אני כאן. מה שלומכן ? ניקיתי היום את הבית, אבל זו עבודה לשוא, מפני שיש לי גורה חדשה [כלבה] והיא עושה מה שבא-לה... הבטחתי לקטנה שלי שלא יהיה תינוק בבית , וסגרנו על כלב...מזמן... כחלק מההכנה שלה לפונדי. נכון מעניין ?! מה שיותר "נחמד" זה , שהכלבה [באמת כזו] - היא כמו תינוק, רק בלי ההנקה , הבכי והטיטולים ! בומרנג !!! שבוע טוב לכולן... אילי.

גם זה קורה../images/Emo4.gif

וזה מעצבן שפגישות נדחות,אבל....... כמו שאומרים זה קורה
בהצלחה ביום רביעי

מירבי*

New member
אילי, עוד קצת סבלנות..

זה יכול להטריף את הדעת כשמחכים למשהו ואז כשזה כמעט מגיע זה חומק..טוב..אני כבר מזמן הבנתי שאנחנו עסוקים כל הזמן בלחכות..אחרי שתפגשי איתם, תחכו לאישור ואז תחכו להתחלת הטיפול ואז לתשובה (החיובית כמובן) ואז ל-u.s, בקיצור..לא מפסיקים לחכות.. שיהיה בהצלחה ביום רביעי...

למעלה