לא לבקר בבמה חדשה

סיגרון-1

New member
לא לבקר בבמה חדשה

הם חוזרים לכאן אנשי במה חדשה אל תבקרו שם חבלז ושוב פעם כל זמן שיש רעיונות חדשים הם תמיד לא מתפקדים מזלנו שאפרת קצינת תותחים מיוחדת

תודה על המחמאה ../images/Emo9.gif

אבל למה אתה מרגיש ככה כלפיהם? הבנתי שהם נותנים מעין גלריות קטנות לאומנים מתחילים ולא ידועים. אולי תסביר לכולנו מה קרה שם?

*GormE*

New member
אני לא עוקבת אחריך- תוכל לדבר בשפה

ברורה יותר?

barakrl

New member
קצת לגבי במה חדשה

אז ככה, קודם כל להבהיר שאני בכלל מפורום VisualBasic אבל אני לא יכול שלא להציץ גם במתרחש פה מדי פעם (חולשה מוזרה שכזו..) וכן, אני רשום כיוצר בבמה חדשה (..!) אני לא בא להספיד את במה, בסה"כ יש שם הרבה מאוד אנשים שבאמת יוצרים מתוך אהבת יצירה, אבל יש שם ים של זעטוטים שחושבים לעצמם "אני כותב=>אני אומן=>אני מגניב" מה שלרוב מאוד רחוק מהמציאות. אבל מה לעשות, יש חוקים נגד סלקציה... קורה. (דרך אגב, צירפתי משהו שתראו ולפרוטוקול-נראה לי שאני אתחיל להציק לכם יותר.)

dylan

New member
בקשר למה שכתבת, אז...

איך בתור יוצר אתה יכול להצטער על זה ש"יש חוק נגד סלקציה"??? כל עוד החומר שהם מפרסמים לא מסית או פוגע במישהו אחר אז זכותם המלאה לפרסם מה שהם רוצים ולהגדיר את עצמם כאמנים ובקשר לזה שאתה מפורום visualbasic נראה לי שאפרת תתן לך גרין קארד (וירטואלי) שיאפשר לך לבקר ע"פ חוק ביותר מפורום אחד באופן קבוע...

שלום וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

איזה יופי שבאת ותרגיש חופשי להציק לנו כל הזמן אם זו הדרך שבה אתה עושה את זה...
כמה חבל שאתר שאמור לתת מקום לאומנים להתבטא הופך ל"קיר הצקות" לאנשים שלא יודעים להעריך... הקובץ שהעלית מקסים בעיני...יצירה שלך? אם כן, תוכל לפרט יותר על הטכניקה והרקע לעבודה? ושוב - אחלה שבאת! אפרת

סושה

New member
זה ממש יפה,

אני עודד בעלה של סושה, ואני ממש אוהב. זו תמונה סרוקה? יופי של צבעים!

שלום וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

אפילו תחת שם המשתמש של סושה....
מה שכן אני אשמח אם תוכל ליצור לך משתמש נפרד כדי שלא נתבלבל פה...
תודה שבאת! אפרת

ים של זאטוטים??

מה יש, להם אסור להתבטא? אתם כנראה לא יודעים לנהל את האתר כמו שצריך, לסנן קצת תגובות להגביל קצת בפינות. סתם אתר שהתחיל בבום גדול ועוד מעט יהיה נטוש כמו הפורומים הישנים של IOL

עכשיו כשיש לי שם משתמש נורמלי... ../images/Emo18.gif

למי ששאל לגבי הציור : זה ציור שעשיתי פעם (טוב, עיבוד תמונה במחשב + ציור אבל אני לא קטנוני) ויצא שמחקתי את הקובץ המקורי (התקף זעם על הבחורה שבציור) ככה מה שנשאר זה הסריקה של ההדפסה שזה כמעט אותו דבר. לגבי הטכניקה : בעיקרון, Photoshop ו-Tablet (עט+משטח מגע). בהתחלה הפרדתי את התמונה לחלקים הבסיסיים שלה (קווי מתאר, משטחי צבע, הצללה וכו´) ובסופו של דבר הוספתי את הפרטים הקטנים ביד. זהו בערך למי ששאל. נ.ב. יש לה במקור עיניים כחולות מהממות שמשום מה לא טרחתי להראות.

היי ברק!

מכיון שהודעות ישנות לא קופצות למעלה, לפעמים לוקח לי זמן להגיב, אבל הנה אני! הטכניקה שלך מעניינת והתוצאה יפהפיה! אני חושבת שכדאי לך ללכת עם הכיוון הזה הלאה הוא מאוד מיוחד. מקווה שתראה את ההודעה הזו. אפרת

למעלה