לא, לא עוד!

Obi Dan Kenobi

New member
לא, לא עוד! ../images/Emo124.gif

הפורום לא ימות כל עוד אני עוד בחיים! הבה ונפצח בפרוייקט משותף בו נכשלתי לבדי - שיפוץ מילון המונחים. אני עברתי בעבר מושג מושג וערכתי אותו לאחר צאת "נקמת הסית'". אך, נכשלתי לבדי. אין לי זמן. כעת אצרף את מה שהספקתי עד עכשיו, ואבקש מכם, כתבו מושגים חדשים או ערכו מושגים קיימים, ושרשרו אותם לכאן. יהי הכוח עמנו

Obi Dan Kenobi

New member
הוא דווקא יכול להיות..

אתה בעצמך יכול להוסיף ולחדש - ולך תדע, אולי בזכותך יהיה שוב איזון ב"כוח" הפורומי.. שאני אקרא לך מעתה "הנבחר"?

Seter

New member
בבקשה:

תוסף למייס ווינדו: חשוב לציין שהוא היה גם זה שהתפרסם כמי שפיתח ואף שלט בצורת הלחימה וואפאד. שיטה זו התבססה על תאוות המלחמה של המשתמש בה ( דבר אשר מחבר אותו ואילו רק זמנית לצד האפל שבתוכו ). חשוב לציין כי זוהי הסיבה היחידה בגללה ווינדו הצליח לעמוד מול הקיסר בקרב. איך ניתן לזהות את צורת הלחימה: הנאה מהקרב, התגרות באוייב ( שימו לב כי בקרב מול הקיסר ווינדו פרש את ידיו לצדדים וכאילו השאיר את בית החזה חשוף ובכך התגרה למעשה בקיסר שיבוא לתקוף אותו ). למעשה צורת הלחימה הנ"ל גם הייתה המקור לתבוסתו... לאחר שהצד האפל ותאוות המלחמה עירפלה את רוחו הוא לא חשב באופן ברור ורק רצה להרוג את הקיסר - דבר שהוביל להתקפה של אנאקין הצעיר.

Obi Dan Kenobi

New member
לא ידעתי את זה..

תמיד חשדתי שהצד האפל של ווינדו השתלט עליו במקצת בקרב מול סידיוס, אבל החשבתי את זה סתם בתור רעיון - לא ידעתי שזה אכן מה שקרה.

Y. Welis

New member
העלה ערך-ערך כהודעה נפרדת

כך יהיה קל יותר להגיב ולשפר.

Rockamora

New member
long time no see my old friend

הכל טוב. מה אצליך בארץ עלי המייפל?

Obi Dan Kenobi

New member
קפוא מאוד ../images/Emo3.gif

תתחבר למסנג'ר בסוף שבוע הקרוב, אני אספר לך בהרחבה. [קפוא מאוד מאוד]