לא, לא מדובר באיראן

motyka

New member
סגירת בית הקפה

המשטרה לא ממונה על צנזורה מחשבתית, ואינה זרוע ביצועית של המשטר. אם מישהו ביצע עבירה - שיעצרו אותו, יאשימו אותו וישפטו אותו. אדם שלא מגישים נגדו כתב אישום - סימן שלא עבר על חוקי המדינה, ואין להשתמש נגדו באמצעים המתאימים למשטרים אחרים.

תפקידי הזרוע המבצעת

עד כמה שאני זוכר מלימודי האזרחות בתיכון, המשטרה היא דווקא כן כפופה לזרוע המבצעת - שכמובן צריכה לפעול ע"פ חוק. כמו כן, לפי מיטב הבנתי לא הופעלה משטרת מחשבות אלא המקום נסגר מכיוון שנערכה בו פעילות בלתי חוקית. עם זאת, אני מסכים (גם עם ערב רב) שסגירת מקומות מפגש היא לא מבשרת טוב (עד עכשיו רשויות המדינה הקפידו לסגור בעיקר גופים של תנועות שמאל, אבל זה כבר ענין אחר); אלא שבמקרה של הכהניסטים למינהם, לדעתי מדובר בהתממות וגלגול עיניים - הם האחרונים שיכולים ללין על פגיעה בדמוקרטיה...

ערב רב

New member
ממתי סוגרים מקום בו התבצע פשע?

המסר כאן הוא אחר, והוא מסר לאזרח הפשוט - אל תתקרב לכהניסטים ואל תתן להם להכנס לבית הקפה שלך, אחרת השלטונות יתנקמו בך. יש כאן נסיון של המשטר לגייס את האזרחים לחרם ופעילות נגד אנשים בעלי דעות מסויימות. אני רואה את המהלך הזה על רקע זריקת עו"ד ארי שמאי מבית הקפה הקבוע שלו אחרי שנודע לבעלת בית הקפה שהוא הסכים לייצג את יגאל עמיר בבקשו להפריה מלאכותית עם לריסה.

cפיר

New member
יש כאן ניסיון של המשט' למנוע פשע

ע"י מטורפים ראדיקלים שמאיימים על החופש שלנו.

ערב רב

New member
אז למה לא סגרו כל בית קפה

בו זאב רוזנשטיין נהג לקיים פגישות? מדובר בנסיון להחרים ולפגוע באנשים על סמך הדעות שלהם, זה נקרא משטרת מחשבות.

מדינת משטרה!

גועל נפש. לסגור בית קפה. אלוהים (
) יעזור לנו. ניסיון של המשטרה למנוע פשע? אולי נסגור את כל הפאבים, בשביל שלא יאנסו בנות בשירותים? בכלל, בוא ניקח את זה עוד שלב. עוצר! זה מקובל, מוכר וידוע, וכאשר אין איש ברחובות בחשיכה, גם יש פחות גניבות. אני בכלל חושב שצריך להכניס מגביל מהירות אלקטורוני לכל הרכבים, בכדי למנוע ממישהו לנסוע יותר מהר. וכמובן, איך שכחתי: היום עם טלפון דור-3 אפשר להתקין בכל מכונית מצלמה עם קישור ישיר למשטרה, וככה יהיו שוטרים שיראו מראש כל תאונה וימנעו אותה, ונציל חיי אדם!!! מי שבעד סגירת בתי קפה כי כמה טיפשים/משוגעים/קיצוניים נפגשים שם, הוא בעד כל הנ"ל. זה לא מפתיע, במדינה בה רוב ברור מעונין בראש ממשלה זקן, חולה, מושחת ושקרן ...

cפיר

New member
הדוגמאות שלך ממש לא לעניין

די כבר עם משטרת המחשבות! זה לא קרוב לזה! אונס שקורה פעם בכמה זמן בשירותים של מעדונים זה לא התקהלות של אנסים בשירותים של מעדון מסויים שמתכננים ת'אונס הבא שלהם (ובכך נימנע הפשע) אותו דבר לגבי גניבות - ולגבי טלפון הדור ה-3 ותאונות דרכים.. לא הבנתי איך ניתן למנוע תאונות, אבל עדייטן לא ניראה לי שבמדינה דמוקרטית העם ירשה לאנשים אחרים לצפות בהם בשידור חי...... ANYWAY.. תקראו מה כתוב בכתבה- במקום הייתה פעילות לא חוקית לכן הוא ניסגר. או בקיצור- יש כאן מסר - בעל עסק, אל תיתן לאוייבי השב"כ להתקהל בדיעבד בבית קפה-אינטרנט שלך ולפעול נגד המדינה.

מענין...

אם במקום היתה פעילות לא חוקית, אז למה לא עצרו את הפעילים? למה אני מתערב איתך שלא יוגשו נגדם כתבי אישום? למה ראש הממשלה החולה אינו במעצר בגלל החשדות לקבלת 3 מיליון דולר שוחד, אבל אנשים שהסתובבו יחד בבית-קפה אינטרנטי הם כבר (לפי דבריך ודברי הכתבה) "פעילות לא חוקית" עוד לפני כתב אישום ושיפוט? כן אני יודע, מאות הרוגים בשנה האחרונה בגלל פעילות ה"גדוד העברי". לכן יש לנקוט אמצעים אלו. לעומת זאת, בתאונות הדרכים לא נהרג איש, ולכן אין טעם לסגור כבישים. אויבי השב"כ זה אני. פעילות נגד המדינה זה אני. עובדה - אני תורם לארגון הקיצוני "אמנסטי אינרנשיינל" שפעל ופועל נגד השב"כ, נגד עינויים, נגד מאסרים לא חוקיים. מדאיג מאד שאני צריך לתרום להם בכדי להגן על חלאות הגדוד העברי, כי המדינה שלנו תחת שלטון גנרלים. אני מבין מהכתבה שהמדינה החזקה במזרח התיכון על 300,000 חייליה ומי יודע כמה אנשי שב"כ אינה מסוגלת להתגבר על כמה עשרות אנשי הגדוד העברי אשר חטאם העקרי הוא כנראה כריתת עצים - פעילות סודית שקשה מאד לאתר, לתפוס בשעת מעשה, ולהרשיע בפלילים רגילים.

motyka

New member
יש הבדל משמעותי

בעלת בית קפה היא אדם פרטי, מערכת השיקולים שלה וההתיחסות אליהם לא דומים לפעולה של גוף ציבורי, מוסדי או ממשלתי.

motyka

New member
יש בעיה קטנה

אם נעשו פעולות לא חוקיות-שיפעלו כנגד מי שעשה את הפעולות. אם זוגרים בית קפה בלי להגיש כתב אישום כנגד אדם (או אנשים) סימן שזו פעילות ש"לא מוצאת חן" אבל קשה להוכיח שהיא לא חוקית. מכאן ועד משטרת מחשבה - הדרך לא רחוקה.

ryngs

New member
אגב זה לא בית קפה

זה נקרא "אינטרנט קפה" ואין שם מזון, רק מחשבים מחוברים לאינטרנט ושירותי הדפסה.

מחר כביש 1

1)מתי יסגרו את כביש י-ם ת"א בשל פעילי טרור שנוסעים בו. 2)נו באמת, הם יעברו למקום אחר... סוף לבתי הקפה בארץ!

למעלה