לא לא לא!!! 421

לא לא לא!!! 421../images/Emo58.gif

אני לא מסכימה אני לא מבינה... הכל מתחיל להסתדר עם אנשים. לוק סוף סוף יוצא עם לורליי המלון מתקדם יפה סוקי וג'קסון נשואים + אפילו ליז התחתנה אבל רורי? לא. רורי לא רוצה את ג'ס. רורי נסעה לניו יורק בעבר. אבל עכשיו זה אסור. ג'ס בא לייל (קולג', לא פועל). ג'ס אמר לה שהוא אוהב אותה. היה מוכן לדבר ולהתחיל מחדש. אבל לא. רורי לא רוצה את ג'ס (למה???) לא את דין, רור. דין נשוי! אהה!!! תחליטי. הכי מעצבן שיש רק עוד פרק אחד שנשאר לי לראות ואז שוב לחכות לספטמבר. חיים קשים. טוב. הייתי חייבת להוציא את זה. זה יצא. יופי.

gilmorefreak

New member
פחחח..../images/Emo58.gif

טוב..זהו..נגמר..רורי וג'ס..זה פשוט כבר לא זה..(אני אף פעם לא חשבתי שזה זה..אבל שיהייה..
) אני גם נגד רורי ודין כמובן..במיוחד כשהוא נשוי.. מחכה לתגובה שלך אחרי הפרק הבא
ולוק ולורליי.איזה יופי..נכון
וטוב..אממ..רק קראתי על הפרק ועוד לא ראיתי אותו..אז זה כל מה שאני יכולה להגיב בנתיים..

lorelai luke

New member
../images/Emo58.gif

האמת שלפני ממש אהבתי את דין ולא סבלתי את ג'ס, אבל עכשיו דווקא ג'ס יותר מוצא חן בעיני כי דין הוא כזה מושלם ומשעמם חסר אישיות כזה מתעצבן על רורי כל הזמן וג'ס מגניב כזה עצמאי. רק שהוא כל הזמן מבריז לרורי ונראה לי שזה למה היא לא רוצה להיות איתו.

אבל עכשיו הוא מוכן להשקיע!../images/Emo58.gif

בקשר... כלומר. הוא מיוזמתו אליה ורצה לדבר איה והיא ככה "לא... לא..." אני יודעת הוא פגע בה. הם לא התראו שנה. אבל בעע! זה לא צריך להיות ככה. נ.ב. הקטע עם הספר לשיפור עצמי... ג'ס משעשע.

lorelai luke

New member
../images/Emo58.gif

אני יודעת שעכשיו ג'ס מוכן להשקיע ודווקא חבל שרורי לא רוצה אותו כי הם זוג חמוד :) והקטע עם הספר באמת משעשע, ובמיוחד עם הקלטת של לוק איך שהוא מדבר אליה חחח...

nati 911

New member
סורי על הבורות, אבל...../images/Emo35.gif

אממ ממתי דין נשוי? ולמי הוא נשוי? ולמה הוא נשוי? ולמה הוא עזב את רורי? (הרבה שאלות שלי אין עליהם תשובה אולי בגלל שפיספסתי הרבה מאוד פרקים) מקווה שלכם תהיה תשובה .... אני מאוד אשמח... נ.ב אני חדשה פה היי לכולם!

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif למעלה^^^^../images/Emo70.gif ותכנסי בבקשה

קודם כל ברוכה הבאה...
עכשיו..הסמל הזה
(זה באדום אם לא הבנת..) מסמן ספוילר..משהו שיהרוס..כלומר מבחינת תוכניות..עוד לא שודר בארץ...במה שדובר פה דובר על עונה רביעית...ולכן כל ההודעות היו מסומנות בשמל הזה בנושא...אז..הנה למדת משהו חדש..וסורי שלא ידעת והרסנו לך קצת..
אהה..ד"א למקרה שלא ידעת/ את לא זוכרת הפרקים שאנחנו רואים עכשיו הם תחילת עונה שלישית..
זהו.. אני איילת ד"א..בת 17..ואת

nati 911

New member
לא הרסת לי.... חחחחחח

קוראים לי נטלי..... גם 17 אני חולה על ספויילרים (קצת מוזר אבל...) הפסדתי פול פרקים כי לא ידעתי שהתחילו לשדר אותם בערוץ 10 (ואני יודעת שהסימן הזה זה ספויילר, אני לא טיפשה) חחחח

gilmorefreak

New member
אה..אממ..סבבה..וחס וחסה..

לא טענתי לרגע שאת טיפשה...פשוט אממ..בהתחלה לא יודעים..ואין לי מושג כמה זמן את בתפוז/ באינטרנט בכלל..ולכן הסברתי..כי אחרי הכל הגבת להודעות ספוילר בבקשת הסבר לפרקים שפיספסת..
בכל מקרה..לא משנה כל זה..
ברוכה הבאה לפורום ואממ אני מוכנה להכין לך תקציר עניינים של כל הפרקים שהיו עד עכשיו פחות או יותר.. אהה..ואל תשכחי לראות בשישי בשבע..
(אני פשוט ממש אוהבת את הפרק הזה
)

nati 911

New member
תודה

כן גם אני אוהבת ספויילרים! (תודה שאמרת אני ממש מקווה לא לשכוח הפעם.....חחחחח)

lorelai luke

New member
../images/Emo58.gif

דין נשוי מפרק 4 בעונה רביעית, הוא נשוי ללינדסי, והוא נשוי בגלל ש... אמממ... הם אוהבים וכשאנשים אוהבים אז הם מתחתנים. הוא עזב את רורי בגלל שהוא שם לב שהיא מתעניינת בג'ס וכל הזמן מדברת עליו וכבר לא שמה לב אליו (אל דין). מקווה שעזרתי, וברוכה הבאה!

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo11.gif

ניתנה לו(לג'ס) ההזדמנות שלו..הוא לא ניצל אותה..הוא זלזל ברורי..לא התקשר, הבריז ושיקר..
הקטע עם הספר..פחחח..והקלטת..ולוק
ולא עוד לא ראיתי את כל זה..
רק קראתי על זה..אני בפרק 406

לא לא לא לא לא!!! ../images/Emo58.gif422

אני לא מאמינה. רורי. דין. הוא נשוי דה פאק! (אופס, בחירת מילים לא טובה) אבל הכי הכי עיצבנה אותי לורליי. כי מילא שרורי עשתה משהו שאולי לא כדאי היה לעשות, לורליי באמת הרסה את הרגע בשבילה (וזה נכון שזה אממ רגע שאולי לא ממש טוב אבל לורליי יכולה לסתום מידי פעם!) ואלא כל הרשמים שלי מהפרק ועכשיו שוב ציפייה בלתי פוסקת לספטמבר (ג'זס אני לא מאמינה שאמרתי את זה! אני לא רוצה ספטמבר! בספטמבר לומדים...
)

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif

איזה רגע
של לשכב עם גבר נשוי
אני לא רואה מה יש פה לא להרוס.. אממממ..רורי עשתה טעות..והיא בכלל לא קולטת...לורליי דואגת ומנסה לפתוח לה את העניים.. אמממ..זהו..אין תגובה על שאר הפרק
לורליי ולוק סופסוף ביחד
ג'ייסון מעצבן..

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif

לא ידעתי אם לסמן את זה או לא.. פרק אחרון בעונה רביעית..

nati 911

New member
באמת? ../images/Emo58.gif (שאלה נוספת)

אבל הוא נשויי למה לה לשכב איתו?

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif אממ..ממה שהבנתי..

כי שוב לא ראיתי עדיין- בנות שכן ראו מוזמנות להצטרף ולעזור
הם לא כל כך מסתדרים..כאילו דין ולינדסי(אישתו)..הם רבים קצת וזה..ואממ בלילה לפני החתונה שלו אממ הוא שיכור בדיינר של לוק ופתאום הוא זורק את שמה של רורי..(ואת זה כן ראיתי
)לא משנה..בקיצור הם מתקרבים, ואחרי שהיא וג'ס נפרדים אז אממ ג'ס מנסה לחזור אליה והיא כבר לא רוצה..היא רוצה את דין..
זהו..פחות או יותר..בנות שיודעות יותר ממני- ולא חסרות כאלה כי אני לא יודעת כלום מוזמנות להצטרף ולפרט- כן שוב אני אגיד את זה..

nati 911

New member
חחחחח תודה!

עכשיו הכל ברור לי! זו רק אני או שרורי פשוט לא החלטית ? מצד אחד יש לה את ג'ס הכוסון ומצד שני יש לה את דין המהמם.... גוד דאמט (סורי) שתבחר כבר!

למעלה