לא לא לא .. אריוש לא אשם.

זיקן

New member
מנהל
הוא תמיד מעליי.

puma141

New member
הופההההההההההההההההההההההה

איזה חמוד צאק צאק!

puma141

New member
טוב נו......

צאק צאק מ-ד-ה-י-ם!

אני מעלה תמונה עם הפומה שלי...............*

זיקן

New member
מנהל
את תעלי תמונה רק אחרי שהמשיח יבוא.

חרטטנית בחצי שקל.

puma141

New member
יואו אתה מאלץ אותי-קח תמונה רד ממני!

בחלומות שלך........................................

זיקן

New member
מנהל
לא צריך. בטח את כל כך מכוערת שרק השחורה יותר מכוערת ממך.

puma141

New member
לא צרקיך? יא פוץ! התבלבלת במילים-כי אתה אל מאמין לעצמך

אפילו

השחורה שלך מכוערת, לא חכמה אתה אומר, ועוד ועוד......
איפה מצאת אותה? ב
?

puma141

New member
מזל שתיקנת......

טיפש-מטופשששששששששששששששששששששש!

puma141

New member
עם מה להמשיך?

הוא תקוע בתחתית חחחחחחח
לא מסוגל לטפס עד אלי. *מנטלית*

puma141

New member
יש ח"כ מלך החיות אחד.....

רק שהוא עקום עם הדרך שלו חחחחחח אז גם מלך החיות סרח!
*פעם שניה כבר*

puma141

New member
גם תחושה זה טוב.......:)

צמחוניים לא מחייב שהם צבועים, למה אתה חייב לקחת כזו חד משמעיות
בעניין הזה?
אני יודעת מה תסביר לי, אבל זו לא צביעות-כל אחד עושה מה שהוא יכול למען מה שהוא מאמין בו..אולי זה בא בשלבים, זה לא אסור.

פרזטיות של נשים? יש לך הסבר לדבר הזה? :)
והגברים שמתרחקים-הופכים להומואים או מה.......?

איך אפשר לכתוב מה שכתבת-ולציין שזה נאמר בהכללה? איך אלוהים איך............

Feanor75

New member
לא התכוונתי שהם צבועים בעניין התזונה אלא בכלל כאנשים

. וכמובן לא טענתי שהם צבועים יותר מאוכלוסיות אחרות, בכלל לא.
&nbsp
הגברים שמתרחקים יכולים להתקרב לנשים מחו"ל נחמדות ויפות. ואז הם מתעוררים ולא מבינים איך הם בזבזו לפני כן כל כך הרבה זמן (ואנרגיה. וכסף) על הפרזיטיות שכאן. לא?
אני מקווה שאת בסדר עם האיש שלך.
&nbsp
ואם לא נשים מחו"ל, למה שיהפכו להומואים? חלילה. הם אפילו יכולים להתנזר ולהתקדש.

oren399

New member
הדשא של השכן ירוק יותר?

תקשיב, הנשים בחו"ל נראות לנו נחדות וחמודות יותר מישראליות כי אתה לא חי ביניהן. הן שם, רחוקות ממך ורק כשאתה טס לחו"ל אתה בא במגע איתן. הנשים בישראל נראות לך פחות נחמדות כי אתה חי ביניהן ומכיר היטב את הקפריזות שלהן. תיירים שבאים לישראל מחמיאים לישראליות, אז איך זה ייתכן? אותו הסיפור.

לגבי יופי כנ"ל. אתה רגיל לנוף הישראלי (הכוונה לתווי פנים של הישראליות) ופתאום כשאתה מגיע לארץ אחרת בה הנוף שונה בתכלית אתה מופתע ומוקסם. זה כמו אדם שרכש מסך חדש והעיניים שלו דומעות עד שיתרגלו לבהירות של המסך, בסוך הדמעות עוברות.

בסין למשל, בחורות מלוכסנות עיניים הן שגרתיות, בארצות הברית ואוסטרליה (ולאחרונה שמתי לב שגם בסקנדינביה) יש סוכניות שלמות שמייבאות בחורות סיניות (אבל גם פיליפיניות) להכרות עם הגברים המקומיים. העסק הזה גדול פי כמה עשרות מהעסק של כלות מאוקראינה למשל. מה זה אומר? זה מחזק את מה שאמרתי. יופי אקזוטי מושך גבר מקומי וייתכן שאם היית גדל באוסטרליה היית מפנטז על בחורה סינית מקסימה ולא על סלובקית בלונדינית.

Feanor75

New member
לא מסכים איתך

היי אורן399
&nbsp
ישראל היא המקום הכי נגוע בפמיניזם בעולם, וזה השחית אותן. כתבתי מאמר בנושא, אולי יעניין אותך לקרוא:
http://cafe.themarker.com/post/3055472/
&nbsp
המראה החיצוני הוא השתקפות של הפנימיות, דנו בזה פה בשרשור קודם. ולכן רוב הישראליות הצעירות נראות לא טוב וגם סובלות מעודף משקל. כמו באומנות, קיים עניין של טעם אישי אבל הוא כפוף לאמת אבסולוטית. אין לי ספק שגם אילו גדלתי באירופה לא הייתי נמשך למראה הישראלי. אולי פעם בשנות השבעים היה יופי אקזוטי ישראלי, זה כבר כמעט לא קיים.

oren399

New member
פמניזם קיים בכל מקום

זו המהות החדשה. אתה חושב שפמיניזם לא קיים בארצות אחרות? אתה יודע שבשוודיה יש חוק שקובע שניתן לשים בכלא לקוחות מין (גם אם המין עם הזונה היה הדדי לחלוטין?) בישראל מנסים לקדם חוק כזה וחוקים אחרים שקיימים במדינות אחרות. מי לדעתך מקדם כאלה חוקים בארץ ובעולם? הפמיניסטיות. פמיניזם זו תופעה כלל עולמית.

יופי ישראלי הוא לא חד משמעי יש כאן הרבה עדות ותערובות. כשמישהו אומר יופי ישראלי אני שואל את עצמי מה זה? יש פה מגוון מגלית גוטמן שנראית כמו שוודית עד מורן אטיאס שנראית כמו ספרדיה או פורטוגלית. יש גם ויש.

למעלה