לא לא לא .. אריוש לא אשם.

זיקן

New member
מנהל
לא לא לא .. אריוש לא אשם.

אריוש טלית שכולה תכלת.
קנאים וחורשי מזימות מפריעים לגנוב בשקט.
זה העם הדפוק הזה שיבחר שוב ושוב באותם חורשי מזימות מושחתים.

puma141

New member
לא להאמין

כמה התרגלנו לזה.......

עדר מטומטם.

puma141

New member

הוא לא קשור אבל...הם בכאסח, לא?
אלי ישי לא סרח כמו דרעי...

זיקן

New member
מנהל
אלי ישי יותר גרוע ממנו אם כי הוא לא מתעסק בקקי.

בעצם כל ש"ס (שרותי סקס) גרועים.

Feanor75

New member
נכון, מציאות עגומה השחיתות עדיין חוגגת

הבשורה הרעה: זה גם יותר גרוע ממה שנראה לעין, כי הרוע הזה שולט במדינה ולאזרחים אין אפשרות אמיתית לשנות זאת, אין חשיבות להצבעה בקלפי כי אלה ששולטים באמת נמצאים מעל לחוק, הם קובעים את החוקים וממנים את נציגיהם.
&nbsp
הבשורה הטובה: הרוע תמיד מפסיד בסוף כי הוא מבוסס על שקר ועל אשליה, זאת רק שאלה של זמן. העם בישראל נמצא בתהליך איטי של שיפור וטיהור, בסוף הוא יקיא מתוכו את אותו זרע עמלק.

זיקן

New member
מנהל
כבר לפני למעלה מ-20 שנים כניתי את ישראל "רפובליקת בננות"

בזמנו אמרו לי שאני משוגע . כיום מחרישים.

Feanor75

New member
היום כבר יודעים

אבל אל יאוש! המניאקים תמיד נופלים בסוף, יש צדק ביקום.

זיקן

New member
מנהל
רק כשיבוא המשיח הם יודברו.

עד אז עולם כמנהגו נוהג.

Feanor75

New member
הממ

במקרה של רשע וטוב לו, הדתיים טוענים שהרשע מקבל את שכרו בעולם הזה על מעט המצוות שהוא עשה, ובעולם הבא כבר סוגרים איתו את החשבון. הוא הולך למקום שממש לא כדאי להגיע אליו.

זיקן

New member
מנהל
אולי. אין הוכחות לכך.

גלשתי בפורום אתאיזם ודנו שם בנושאים דומים.
להם יש דעות אחרות לגמרי בנושא והם לא מקבלים שום דבר שקשור לדת ומביאים כל מיני "הוכחות" הזויות בנושא.
דרך אגב. אחי ועוד כמה איכפתניקים גולשים שם בעיקר כדי להתקיפם ולהעמיד אותם על טעותם זה לא ממש עוזר.
מדובר באנשים מאוד משכילים וחלקם מרצים באוניברסיטות ואפילו פרופסורים אבל המשותף לאותם אנשים רוע וטמטום מופלג ואי קבלת האחר.

Feanor75

New member
כן

אני גם כתבתי שם כמה פעמים וזה היה משעשע. מסכים איתך לגבי האטימות של המשתמשים שם, לפחות רובם. אותו סוג אטימות והסתגרות שיש אצל דתיים כלפי העולם שמחוץ להם. השכלה אקדמאית אנחנו כבר יודעים שזה לא אומר הרבה, במיוחד בעשורים האחרונים כאשר המדע נפל עמוק למטריאליזם. לגבי הוכחות ניסיתי להסביר שם שזה טיפשי לדרוש הוכחות פיזיות בנוגע לדברים לא פיזיים, אבל לאנשים קשה להשתחרר מהאשליה של המטריקס.

oren399

New member
אני לפעמים משאיר שם הודעה או שתיים

אני אגנוסטיקן. חייב לציין שיש שם 2 או 3 משתמשים שיש להם שכל חריף ווהם נעימים לשיחה (לא מתלהמים ומוכנים להקשיב לנקודות מבט אחרות), אבל בגדול הרוב שם מתלהמים.

זיקן

New member
מנהל
יש שם אחד מטומטם גדול.

בשם "שפיפון ים סינגפורי" כיניתי אותו בשם פיפון מיד קיבלתי מסר מהמנהל ממנו הבנתי שהוא ועוד איזה אידיוט מושתן חברים ולמעשה מנווטים את כולם לצריכיהם.
לא הקשבתי למנהל ובתור תגובה כיניתי את כל הפורום בתואר "זבלות אנושיות"
ועוג פנינים עד שלא היתה לו ברירה ומחק את כל השרשור.
דרקך אגב. אסור לנהל דיונים על התנהלות גולשים וכל שכן ללכלך על פורומים אחרים בגלל עקרון ההדדיות והעזרה בין המנהלים. אבל פה לא יכלתי להתאפק.
בכלל אני לא מאמין במונח כזה שנקרא "אסור"
יש רק דבר אחד בעולם שאסור.
אסור להתפס.

puma141

New member
הלוואי!

שתתקיים הבשורה הטובה שכתבת....................:)
באיזה מישורים אתה רואה "טיהור ושיפור"?

זיקן

New member
מנהל
דוגמא. יש במדינתנו אחד אידיוט מפורסם.

שמו יגאל טרדן.
ככל שיותר מהר יעלם כך יטב לכולנו.

Feanor75

New member
זאת לפחות התחושה שלי

בכבישים למשל למרות שזה עדיין כמו זירת קרבות בארץ, נראה לי שזה קצת יותר טוב יחסית ללפני 15 שנה.
יש מגמה מבורכת של מעבר לתזונה צמחונית, וזה משפיע על ההתנהגות של אנשים. זה באופן מאוד כללי, כמובן יש אוכלי בשר שהם בסדר גמור לעומת צמחוניים שהם צבועים, ובכל זאת. ראיתי נתונים שישראל היא מהמובילות בעולם בתחום הזה.
&nbsp
הפרזיטיות של הנשים בישראל הולכת ונחשפת, גברים מתחילים להתרחק מהן. זה יאלץ אותן בסוף לתקן את דרכן וזה דבר שיועיל לכל החברה ובמיוחד להן.
גם זה נאמר מאוד בהכללה.

זיקן

New member
מנהל
הכל נכון מלבד השורה הראשונה.

כמי שהתנדב 30 שנה! במשא"ז תנועה אני יכול להגיד לך שהמצב רק הולך ורע.
זה כולל הרבה סיבות שצרה היריעה והמקום לפרט אותם.
דרך אגב את סעיף התזונה כבר השלמתי כיום אני טבעוני כבר כמעט שנתיים.

למעלה