לא! לא ככה!

ferdinand

New member
לא! לא ככה! ../images/Emo4.gif

אני אף פעם לא יודע אם את באמת "רוצה" או רק מוכנה "לתת" נראה לי תמיד שאת רק מוכנה! גם אם את נהנית, גם אם זה עושה לך טוב, אני רוצה שתרצי. את יודעת – אני תמיד רוצה אותך חושק בך, מפנטז עלייך, חולם עלייך כל כך. רוצה שתרצי אותי. רוצה, לפחות פעם אחת, שתעירי אותי בנשיקות שתבערי אלי בתשוקה, כמו שאני אלייך אפילו חצי מזה, רבע.... כל כך גדולה התשוקה שלי אלייך! את לא צריכה למצוץ לי, לא צריך דברים משוגעים או מיוחדים רק שתראי, תתני לי הרגשה שאת רוצה אותי. תנשקי אותי – על השפתיים, על הגוף, תתחכחי בי, תבואי אלי, תכניסי אותי לתוכך. ואל תסתפקי בסיפוק שלי – רוצה שתרצי אותי עוד – עד שתהיי שבעה את. שתלמדי בעצמך, שתלמדי אותי, איך להשביע אותך. יש לי כל כך הרבה מה לתת לך, זה מונח פה ליידך. כל השנים האלו. אבל את אף פעם לא רוצה לקחת. תמיד מסתפקת בלתת.

אחד סובל ממשבר גיל 13

אחד סובל מרוטינה במיטה. נו מילא... מחר יהיה יותר טוב. (אני מזה מקווה,כי הכל הולך חרבנה עכשיו). רק שיהיה שבוע טוב.טוב? מה כבר ביקשתי?

אני דווקא רואה

אתזה בעינים אחרות. הייתי ממליץ על מישהו שמבין ביעוץ מיני.כדי לעורר אותה לחשק

בת מלכה

New member
אתה יודע, זה נשמע מוזר

אבל אצלנו זה היה אותו הדבר. רק הפוך. כמה ביקשתי ממנו שיעיר אותי לתוך סקס, שיעיר אותי בירידה טובה. להתעורר כשידו ממוללת את פיטמתי, התשוקה בוערת בעיניו, זכרותו מעידה על רצונו... ואפילו לא פעם אחת. והוא? הוא דווקא אהב שעשיתי את זה. אבל אף פעם לא רצה להפריע לי לישון. רק תשוקה ביקשתי להוסיף לקשר שלנו. הכל היה שם, רק לא תשוקה... בסוף קמתי והלכתי.

כוכבית 1

New member
פעם

הייתי כזאת והוא היה כמוך. עד שיום אחד המעיין שבי נפרץ, והתחלתי להיות אחרת, בדיוק כמו שהוא אהב. אבל אז הוא היה בטוח שיש לי מישהו אחר שמלמד אותי
והתהפכו היוצרות. המשכתי לרצות ולא רק להיות מוכנה לתת והוא כבר רצה משהו אחר...

ferdinand

New member
מה גרם, כוכבית

למעיין לפרוץ???????????????? לא היה אכפת לי אם זה היה מישהו אחר... טוב, "לא היה אכפת" זה קצת מוגזם אבל כל עוד את שיעורי הבית, היא תעשה איתי....

כוכבית 1

New member
אני חושבת שהתשובה נמצאת

במשפט אחד שכתבת למעלה - "שתלמדי בעצמך, שתלמדי אותי, איך להשביע אותך." והדגש הוא על "תלמדי בעצמך" כל אחת, כל אחד צריך ללמוד את עצמו לפני שהוא יכול ללמד אותו למישהו אחר. ללמוד על איזה כפתור ללחוץ כדי להפעיל רגש או תחושה. ללמוד מה טוב לי ומה לא. ללמוד להשתחרר מכבלי חינוך והשפעה סביבתית. ללמוד את הגוף שלי ללמוד מה משביע אותי, מה מענג אותי ללמוד את עצמי ללמוד לאהוב אותי ואת גופי להתמסר לחושניות שקיימת בי באופן טבעי. שם זה טמון. אצל כל כך הרבה אנשים, ובמיוחד אצל נשים לא קיימת המודעות לעצמן, למה שמענג אותן קיים חוסר שביעות רצון מהגוף קיימים כל מיני חוקים "מבית" שמונעים הנאה אמיתית. זה הפקק שחוסם את פתח המעיין. ואצלי הוא נפתח, ברגע שהתחלתי את המסע שלי אל עצמי. גיליתי אותי גיליתי עד כמה אני משתוקקת בדיוק כמוהו (ואפילו יותר...)

tryme 2

New member
כמה שאתה צודק!!!!!

ולכל אותם שמבקרים את התחושה....אל....זו תחושה אמנם סובייקטיבית אך מאוד מציאותית....זה קורה לרבים וטובים....וכמו בכל מצב, יש כאלה שרגישים לזה וכאלה שלא...יש כאלה שמצליח להם וכאלה שלא.... גם אני חש כך לפעמים...כי זה שם... אבל הערה לפרדיננד....זה נובע לרוב מההתנהגות שלנו כלפי בת הזוג...או כתוצאה מחוויה בזמן אחר...הבחירה לתת ולא לקחת... תבין אותה...תוותר לה...תתאמץ...תתאפק...תפרגן...תתן...זה בסופו של דבר ישתלם....מנסיון....נכון, היא עדיין לא לוקחת לבד...אבל עם קצת עידוד מילולי וגופני...היא שועטת כאילו אין מחר!!!!!

../images/Emo24.gifהמון נשים הן כאלה.

זהל א בגלל שהיא לא אוהבת אותך זה עינין של חינוך. מה היה קורה אילו לא היית יוזם. כמה זמן היה לוקח עד שהייתה מבקשת ממך? תנסה, לפעמים זה קורה בגלל טמפו מיני שונה.

סתם כדי לראות כמה זה נפוץ:

בהצגה- "עקר בית" מאת ענת גוב יש שורה שהגבר בן החמישים אומר לאישתו- למה אתן תמיד מסכימות, נעתרות, מוכנות ולא יוזמות, חושקות וכו'... כל הקהל או לפחות רובו געה בצחוק מתגלגל אז הבנתי שזה ממש נפוץ.

עצוב עד כמה זה נפוץ

ונכון, יש השפעה חזקה של החינוך שקיבלנו בבית. לימדו אותנו להתבייש במקומות המוצנעים של גופנו,לא להגניב מבט למכנסיו של גבר. לא לגעת. בושה. אסור להתייאש. תמיד לנסות להכניס
לחיי הנשואים. לעורר את הצד הרדום, לגרות, ולא רק במיטה. בשעות הבודדות האלו שאנו יחד, לפני שנכנסים לחדר השינה, שהילדים עדיין מתרוצצים בבית, להגניב נשיקה, ליטוף, חיוך, גם כשייש "דגל אדום". להעניק תחושה של 'את נחשקת', 'את סקסית', מבלי לצפות לתמורה. אנו משלימים אחד את השני. אחד עצבני, השני רגוע. אחד חם וייצרי ומפנק, השני
. (אש ומכבה אש). נכון, היא לא יוזמת, לא לוקחת. גם לקחת צריך ללמוד! וכן, ללמוד יחד. לשאול ללא בושה את השאלות הכי מביכות. לדבר כמה שיותר, מה נעים ומה נעים עוד יותר. לכוון את הידיים למקומות הרצויים, ללמד אותה איך לגעת. לגרות בדרכים שונות, חדשות. גם דבר פשוט כמו כיסוי העיניים של שני בני הזוג יחד, יש בו להועיל. מעט מהבושה והמחסומים שלנו נעלמים. ומכייון שלא רואים, הצורך בשיחה, בהכוונה, בביטוי של העונג,גדול יותר. שווה לנסות. (דבריי מתיחסים לשני המינים, כמובן.) בקרירות נילחמים בחום ובאהבה. לא בעוד קור.

n y m p h

New member
חבר סיפר לי פעם על נסיון כזה

שעשה "עם" אשתו. אחרי 3 חודשים והא הפסיק לחכות לה.

ferdinand

New member
../images/Emo4.gif כן, גם אני

הפסקתי "לחכות". אני יודע? יהיה טוב! אולי.

p n i n u s h

New member
חברה ספרה..

שחיכתה וחיכתה וחיכתה עד שהפסיקה לחכות התחושה הזו לחכות לו עד שירצה אותך קשה מאד

blackwedding

New member
יכול להזדהות...

... עם המילים שלך ולהבין את מה שאתה מרגיש; שקראתי נבהלתי, כי הרגשתי שכתבת את המילם שרצות לי בראש.... תודה

מ ת ענגת

New member
ו"הוא" שלי יודע... ../images/Emo4.gif

הוא יודע כמה אני רוצה אותו, אני מראה, חושפת, מפשיטה, מתפשטת, והוא אוהב את זה, הכי בעולם... ודוקא אותי זה מסבך... כי אז אני לפעמים חושבת שהוא רוצה רק סקס, זה מה שמעניין אותו (זה גם מחינוך וגם מדפיקות אישית ייחודית שלי) ואז אני נהיית קיפודית ומסוגרת והוא לא מבין כמה ולמה, או שאני שמה את זה בצד והולכת עם החשק שלי בו והרצון שלי להיות איתו, אבל ה"הוא רוצה רק סקס" הגועלי הזה נמצא שם כל הזמן, לוחש ורושף כמו נחש... מסובך? כן, אני יודעת...

bugbuster

New member
שלא יהיה ספק - זו רק תקשורת

נראה פשוט, וכמה זה מורכב. הקושי להגיד "מה אני רוצה." עוד לפני ההכרה כיצד האחר יבין זאת בן הזוג בסובייקט שלו, עוד לפני השאלה ומה "את/ה רוצה," וכיצד נבין זאת בסובייקט שלנו. כתיבה נוגעת פרדינאנד. נוגעת מאוד.

למעלה