לא, לא בישייסתי

יצורה

New member
לא, לא בישייסתי

אבל מצאתי מגפיים כלבבי, הידד! שטוחים, אפורים והו כה נאים, בחנות עודפים של רוקט-דוג ב -300 ש"ח. והכי משמח? כששאלתי את המוכרת אם הם מעור, היא אמרה "אנחנו לא מחזיקים פה נעלי עור". אה, כן - וחוצמזה חזרתי הבייתה עם גורמט חדש מאקססורייז (נכנסתי כדי לקנות לחברה מדוכדכת שרשרת והיה פריט שני ב 50%. לא ניקח?). אחלו לי שהבישיוס הבא יהיה במסגרת קניות לדירה המיוחלת שאנחנו מחפשים

lollapalooza

New member
קודם כל - די!!! מגניב!

אני מחפשת מגפיים שטוחים נורמליים כבר מלא זמן. שנית, אל תשמחי כל כך מהר. לא יודעת על איזו חנות את מדברת, אבל אני קניתי בזו שבסנטר סניקרס בד תמימות, ואח"כ ראיתי שעל המדבקה כתוב "גפה: עור". לא רואים שום עור אבל הממ...

lollapalooza

New member
אציין רק שהתלהבות היתר שלי נובעת

מהייאוש שבחיפוש מגפיים. אני אבדוק את העניין הזה.

יצורה

New member
אני תמיד בודקת את המדבקה

בכל מקרה - מדובר בחנות של רוקט דוג בדיזינגוף סנטר (צמודה לסניף הספרייה של צומת ספרים).

niya

New member
אני, כהרגלי, בישייסתי רק

למתוקי שלי... 2 סווטשירטים מהממים מפלס רך ונעים, 25 ש"ח האחד. אממה - אחד קטן עליו

lollapalooza

New member
התחיל כלא בישיוס בעליל - נגמר בדיוק להפך.

קניתי נעליים (כה יפות!) לחתונה אצל רוני קנטור. עלו 380 שקל - קיבלתי גרביונים חינם - ואז אמא שלי הודיעה שהנעליים הם על חשבונה וכתבה צ'ק. שאני אגיד לא?

Fun Fair

New member
הבנתי. ולא התקשרתאלי.

לא, לא נעלבתי בכלל. מה פתאום

יצורה

New member
אויש, סתמי

בכלל לא הלכתי לשופינג, הלכתי לטיפול לייזר וכידוע - אין משכך כאבים טוב יותר מזוג מגפיים. לא הצעתי לך לבוא איתי להסתובב אחרי הלייזר? הצעתי (אז מה אם שלושה ימים לפני זה הייתי בטיפול לייזר? ככה זה כשבמכון קצת מבולבלים...)

Fun Fair

New member
סתבי

הזמנת אותי אחרי השופינג!!!!!!!! לא נורא. חמישי מניקור-פדיקור, לא?

למעלה