לא לאנשים עם לב חלש...

לא לאנשים עם לב חלש...

תשמעו קטע מסיפור שכתבתי בצחוק לחבר שלי אתמול: ..."רייסטלין נכנס לחדרו במגדל הכישוף הנעלה,הוא נכנס לחדר מזיע ועייף. הוא מחליט להיכנס להתקלח, הוא מתחיל לפשוט את גלימותיו הכבדות ונכנס לאמבטיה ארוכה... מאוד... הוא מדליק את המים החמים ונתקע שם למשהו כמו שעה... הוא מחזיק ביד שמאל את המגבת שלא תיפול ועל כתף ימין את בגדיו. הוא מתחיל ללכת לכיוון מיטתו כשהוא רואה שם דמות עטופה גלימות שחורות. "דאלמאר?" שאל בתדהמה, "זה אתה?". "הינני" הוריד דאלאמר את הברדס מעל ראשו. רייסטלין רץ אל דאלאמר חיבק אותו בחוזקה ונישק אותו בפראות... דאלמאר חיבק חזק יותר ורייסטלין כמעט ונמחץ תחת חיבוק הדוב. רייסטלין לא שם לב בכלל שהמגבת נשרה ממנו כאשר דאלמאר הפסיק את הנשיקה כשעיניו מתגלגלות מטה... דאלמאר חייך, חיוך רחב- חיוך זדוני"- חולני לא?

Time & Death

New member
חולני? ממש לא...

משעשע כבר יותר מתאים. קראתי וכתבתי גרועים ממנו...

La Gamba

New member
חולני כמו רייסטלין

ודוחה כמו הרעיון... (איזה חבורה של סוטים, רייסטלין? הבחור עם עיני שעון החול והעור הזהוב?)

Vilia©

New member
אם כבר זה צריך להיות הפוך לדעתי...

זה לא מתאים לרייסטלין להיות הטיפוס הרגשן והרץ (רץ? מתי זה קרה בלי איזה עווית או התקף של שיעול?) אז..אני חוששת שזה קצת לא הגיוני... טלי

זה לא אמור להיות בכלל הגיוני!

אפילו את כריסטיניה או לא אהב ממש! (או מה שלא יהיה שמה) אז..........? תחשבי שוב זה אמור להצחיק או להיות סתם משהו בלי הגיון שקשור לדמות מסויימת לא זה חייב להיות הגיוני או אפשרי!

Magma99

New member
נחמד מאד

אבל לא מספיק מתעמק בפרטים (אם אתם מבינות(ים) למה אני מתכוונת) קראתי סלאשים באנגלית גרועים בהרבה (במובן הטוב) ד"א: Time & Death אולי תפרסמי איזה סלאש שכתבת אני אשמח לקרוא *חיוך זדוני* דאלי ורייסטי שולטים

אז להמשיך לפרסם?

אני פשוט נוסע עכשיו לצפון ואני לא יודע מתי יהיה לי עוד מחשב עם אינטרנט באזור... סי יו סוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון

arifell

New member
אין לך מה לדאוג, אנחנו לא מדברים

על ריסטלין מאזור, אלא על רייסטלין מאז´ר, אז אל דאגה לא חושדים בך...

ben kanobi

New member
פעם אחרונה שבדקתי

קראו לו מאייר (קראתי רק באנגלית אני לא יודע איך תירגמו את זה)

Gdil

New member
אני חושב שזה מאייר:

זה על שם האל מאיירסון או על שם הצמח מאייורן

מאיירסון???

אין כזה אל. יש את האל מאז´ר והצמח מיורון, שנקרא על שם העל מאז´ר.

למעלה