לא לאכול אותו?
ו ו ר ד ב New member 6/12/04 #10 אני לא אני לא כתבתי את התגובה שלי כי אני לא חושבת שיש מילים שיתארו דבר מושלם שכזה
C ckshooni New member 6/12/04 #11 הסבר: טוב הסתבכתי. הכוונה היתה שכל מילה של עמיר שווה יותר מכל תמונה כי רק להקשיב לו בלי קשר לזה שהוא יפה תואר זה כבר מתנה משמיים.
הסבר: טוב הסתבכתי. הכוונה היתה שכל מילה של עמיר שווה יותר מכל תמונה כי רק להקשיב לו בלי קשר לזה שהוא יפה תואר זה כבר מתנה משמיים.
C ckshooni New member 6/12/04 #13 טוב אז לא הגיע לאף אחת מהכתובות אני אנסה לשלוח לך משהו אולי תוכלי לעשות השב
ב בתאל1האחת New member 7/12/04 #16 ממש... ממש לאכול אותו! איזה תמונה יפה.. כזאת אמת שופעת מהבעת הפנם שלו.. כזה מקסים! מישהו בטעות כאן הולך להופעה במתנ"ס בירוחם??? אני הולכת כנראה רק שמשום מה לא נראה לי שיהיו מספיק אנשים.. ירוחם זה מקום קטן(6-7 אלפים אנשים) ולא נראה לי שיגיעו הרבה אנשים..
ממש... ממש לאכול אותו! איזה תמונה יפה.. כזאת אמת שופעת מהבעת הפנם שלו.. כזה מקסים! מישהו בטעות כאן הולך להופעה במתנ"ס בירוחם??? אני הולכת כנראה רק שמשום מה לא נראה לי שיהיו מספיק אנשים.. ירוחם זה מקום קטן(6-7 אלפים אנשים) ולא נראה לי שיגיעו הרבה אנשים..