לא כ"כ קשור....

לא כ"כ קשור....../images/Emo41.gif

הייתי היום בסרט ובפרסומות פתאום שמעתי פרסומת לסרט עם הקול של מירי (שזיהיתי מיד
) לסרט קוראים "אביבה שלי" אם שמעתי נכון והשיר נקרא "האביב שלי הגיע" בבצועה של מירי שלנו.. מחכה לעוד פרטים!

הנה פרטים (-:

הסרט נקרא "אביבה אהובתי" שיוצא אוטוטו.. או יצא כבר. ואכן מירי שרה את שיר הנושא! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3267186,00.html#n יש שם קישור לשמיעת השיר.

just dana

New member
ולגבי קוקה קולה...../images/Emo20.gif

יום שני- 7.8.06: במת שקיעה [19:30] - דין דין אביב. במה מרכזית [22:00] - עברי לידר מארח את ארכדי דוכין. במת צ'אי [02:00] - דפנה והעוגיות. יום שלישי- 8.8.06: במת שקיעה- פורטרט. במה מרכזית- שי גבסו, בית הבובות מארחים את "מה קשור". במת צ'אי- גבריאל בלnסן. יום רביעי- 9.8.06: במת שקיעה- אים כורם. במה מרכזית- דניאל סולומון, אביב גפן. במת צ'אי- תומר יוסף. יום חמישי- 10.8.06: במת שקיעה- שייגעצ. במה מרכזית- מוקי, היהודים. במת צ'אי- אמסטאף. יום ראשון- 13.8.06: במת שקיעה- הראל מויאל. במה מרכזית- ערב הצדעה לאריק איינשטיין, בהשתתפות מיטב אמני כפר המוזיקה. במת צ'אי- טל שגב. יום שני- 14.8.06: במת שקיעה- קרן פלס. במה מרכזית- הדורבנים מארחים את הג'ירפות, שוטי הנבואה. במת צ'אי- עדי מדנס. יום רביעי- 16.8.06: במת שקיעה- שי 360. במה מרכזית- אסף אמדורסקי, משינה מארחת את פורטיס. במת צ'אי- העברית.

I מ י ר ב I

New member
טוב מאוד שמירי לא מופיעה בניצנים.

אלה רק במסגרת ערב המחווה שזה מכובד ביותר!!! בהצלחה...

just dana

New member
למה את חושבת שזה לא טוב? בכל זאת

אביב גפן יופיע שם...משינה..עיברי...

I מ י ר ב I

New member
גם קרן פלס...

אני לא בעד זה... אולי לקרן זה טוב כי היא מוציאה תקליט עכשיו,עברי לצערי הקהל שלו זה הקהל שמתאים לניצנים,רובו ילדים ונערים. אביב גפן,אין לי מושג מה מחפש שם... מירי צריכה את ההופעות המכובדות,שאנשים יושבים ורואים ונותנים לה כבוד!! לצערי שם זה לא קורה.

just dana

New member
לא חושבת...

לגבי הזמרים שציינתי..לא התכוונתי ספציפית,התכוונתי לזמרים מוערכים.. אגב-גם איה תהיה שם..

hilali1

New member
אני לא מבינה למה הערב הזה בניצנים

הקהל של ניצנים הוא בני נוער וילדים שלא מכירים אותו כל כך וחבל לי שזה במסגרת הזו.

למעלה