לא כתבו פה כל היום... בטח נשבר פה איזה שיא או משהו.
O orberman New member 6/7/06 #3 ../images/Emo40.gif המלצה Kox Box vs. Synthetic - Last Day Of Kristina
M MULAN30 New member 6/7/06 #4 נצל"ש בוב ספוג! האחד והיחיד שיביא שלום! מה כפת לי לכתוב מה בא... גם ככה הפורום שומם כל הבנים רואים מונדייאל @!@#
נצל"ש בוב ספוג! האחד והיחיד שיביא שלום! מה כפת לי לכתוב מה בא... גם ככה הפורום שומם כל הבנים רואים מונדייאל @!@#
N NeTa141 New member 6/7/06 #10 צודק מתושלח! זה היה סתם רגע שהייתי עצבנית... עכשיו הגיע יום חדש והכל טוב! אסטרל-ויהי אור
ג גזור פצצות New member 6/7/06 #6 אאאהההההההההההההההה.. zaikabeat -local mushrooms רצחחחחחחחחחחחחח ....... אחח כול הגוףף כואב מהטרק הזה......... סתם היה בא לי לישלוח הודעה שידעו שאני פה.......אזזזזזזזזזזזזזזז אני פההההההההההההההההההההההה בריאות אנשים אוהב.........
אאאהההההההההההההההה.. zaikabeat -local mushrooms רצחחחחחחחחחחחחח ....... אחח כול הגוףף כואב מהטרק הזה......... סתם היה בא לי לישלוח הודעה שידעו שאני פה.......אזזזזזזזזזזזזזזז אני פההההההההההההההההההההההה בריאות אנשים אוהב.........
ג גזור פצצות New member 6/7/06 #8 אני חולה על הכובע שלו גם לי יש כזה... אפילו יותר יפה...... איזה כייף לי חח