לא כמו כולם....

לא כמו כולם....

מי אמר שלהיות מיוחדת זה דבר טוב? יש בי משהו שמבדיל אותי מאחרים. איזה קול שאומר לי כל הזמן שאני לא נורמלית, חבל לי על המאמץ לנסות להשתלב כי לא יקבלו אותי. יש לי משהו שדוחה אנשים אחרים. לא יודעת מה זה. לא שאני מגעילה ומכוערת. פשוט אין לי את הפלאג המתאים להתחברות עם אנשים. כמו כדור בדולח חלק אין כניסה ואין יציאה. וכל כך מחניק בתוך הכדור הזה וכל כך מעיק, אין שום דבר שאני יכולה לעשות שיראו מבחוץ. כן כן, נורא קל להגיד את כן שווה ותצאי מזה, אבל פעם אחר פעם החיים מוכיחים לי שלא. אנשים מוכיחים שלא. אין אף אחד שאני יכולה לבטוח בו. והאנשים שנתתי בהם הכי הרבה אמון והעזתי והצעתי להם את חברותי כפרח נדיר, לקחו אותו בצורה הכי אכזרית שיש ודרכו עליו והם אפילו לא יודעים ולא מבינים. וזה במקרה הטוב רוב האנשים פשוט מתעלמים ממני.

karen_karen

New member
מבולבלת שלי

מי אמר שצריך חברים? אנחנו לא חברים שלך? שתדעי לך שאני כבר לא מאמינה בחברים אין דבר כזה טוב נו אולי באגד אבל באמת שרק שם אנחנו כאן בשבילך תמיד ולא משנה מה. חברים הם אינטרסנטים לרוב וכשרע לך אין קול ואין עונה. הייתי אתמול במצב של על הקצה...ממש בסוף הייתי מסוגלת להכול את חושבת שמישהו היה לצידי?? לא, בסוף מצאתי אדם אחד שבקושי מכיר אותי והוא היה שם אז מה זה חברים? למה יש לי חברים של 16 שנה בדיוק? בשביל שמתי שטוב לי ואני עם חיוך על הפנים אז שיהיו איתי? לא, אז אני יכולה להיות בכיף גם לבד. בקיצור אל תצטערי שמחי שיש לך אותנו כי אנחנו תמיד נהיה כאן בשבילך ותעריכי את זה כי זה המון!!! שלך.. אוהבת מאוד שני

מבולבלת היקרה מאד..

האמת היא שיש מן מעגל מרושע שכזה.. אנשים קולטים מה שאת חושבת לגבי עצמכם.. במן דרך כזאת של בלי דיבורים.. ומפנימים את זה בפנים.. מה שקורה זה.. שאת שונאת את עצמך, כי יש לך בטחון עצמי נמוך.. הם מרגישים את זה ומתרחקים, את רואה שהם מתרחקים ונפגעת עוד.. וחוזר חלילה.. אני יודעת כי הייתי שם.. האמת היא שניתן לשבור את זה.. אבל לצערי זה רק בדרך של טיפול עצמי.. של הבנה שאתה אכן שווה.. שכל אדם צריך להבין את היכולות וכמה שהוא שווה.. אני מקווה שאני לא פוגעת בך.. אבל זה מה שגיליתי.. בינתיים צריך לחפש את האנשים האמיתיים והנכונים ביותר.. זה גם עניין של זמן.. אבל האם את רוצה חברים אמיתיים.. ששוים אותך.. או סתם כאלה שתוכלי להגיד שהם חברים..?? תתחילי להבין שאת כן שווה.. וכן מיוחדת (אני יודעת שזה נשמע כבר יותר מדי בנאלי), תשקיעי בעצמך.. תספרי כמה שרע לך.. אפילו כאן ובכל הזדמנות כי אנחנו מוכנים תמיד לשמוע ולהיות כאן בשבילך.. ומקווה מאד שבסוף תקבלי בחזרה בטחון עצמי.. אני כאן.. ניב מקווה שלא כתבתי דברים נוראיים מדי..

למעלה