לא כל כך קשור..

יהורמי

New member
אל תשכחו

שהנביא יחזקאל הוא בומבה של נביא ("החלונות הגבוהים"/ יחזקאל) *הערה לסוגריים = "החלונות הגבוהים" זו להקה עם אריק איינשטיין, ג'וזי כץ ושמוליק קראוס, למקרה שמישהו חשב שהמצאתי :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ספי הרגת אותי...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ספי סול

New member
../images/Emo13.gifבואנה השרית חדד הזאת מעצבנת

רק מזיז את העכבר נוגע בפירסומת שלה נפתח חלון של חגיגדה השיר המגעיל שלה...מישהו ביקש? יאלללה עופי מפה...עם מוטי שלך לכו הביתה שלום ותודה!

ספי סול

New member
פספסתי כמה בגלל הצום...היתה פה

רבנית באגסי שאישרה לי שתיית כדורים אמרה שזה פיקוח נפש, אבל הרב הראשי לעינייני בריאות הנפש אסר עליי, אז פספסתי 2 כדורים, אם לא יותר... כנראה ההשפעה רבה נכון...?

יהורמי

New member
אממ... החלונות האדומים?

אני חושב שטעות קלה קלה בידך

ספי סול

New member
איפה אתן בנות? תשארו פה....

למי שלא שמע ולא ידע...יהודה מתארח בתוכנית רדיו ביום שני ב-10 בבוקר ברדיו 103 אף אם

איתמר...מצטרף לחגיגה, קבל: לולולולו

לולולולולולולולולולו.... מהבנות זה נשמע יותר טוב.... מזל טוב ובהצלחה...

יהורמי

New member
ספי, תתפלא אבל...

קודם כל, מעולם לא הייתי בחו"ל (אלא אם אתה מחשיב חצי שעה בירדן)... ודבר שני - עד שמישהי, ואני לא אזכיר שמות רינה, הסבירה לי מה זה החלונות האדומים לא הבנתי על מה מדובר
שבוע מעולה לכולם ושחרור נעים לי (מחר!!!!!) איתמר.

ספי סול

New member
אחלה יהורמי...שבוע מצוין לך ושחרור

נעים לך מחר!!! דרך צלחה ורק בשורות טובות...

יהורמי

New member
זהו חברים, זה נגמר

היום בשעה 8:30 בבוקר יצאתי את שערי בסיס הקליטה והמיון, לקול בכיותיהם של מתגייסים חדשים וצהלותיהם של משתחררים טריים, כשאני מצוייד בתעודת מילואים ותעודת הערכה. הפרק הזה בחיי נגמר והגיע הזמן לצאת לחיים חדשים. שוב תודה רבה לכל המאחלים על כל האיחולים ותודה רבה למי שסבל את כל סיפורי הצבא ה"מעניינים" שלי
לילה טוב לכולם! איתמר אבידני במיל'

למעלה