לא כל כך קשור..

יהורמי

New member
לא כל כך קשור..

בוקר טוב לכולם, ההודעה הבאה לא כל כך קשורה לפורום, אבל בגלל שהמקום הזה הוא סוג של משפחה עבורי אז חשבתי שכדאי שתדעו.. ביום ראשון אני סוף סוף משתחרר!! ככה שאין יותר הודעות על מסדרים ועמידה בשלשות (שירן, את יודעת על מה אני מדבר..
) ובעצם...זהו
אז שיהיה לכולם סופ"ש מעולה וחגים שמחים! מהאזרח (בקרוב...) איתמר אבידני

פוליקר

New member
או-הו, מזל טוב אח שלי

אני עברתי את זה לפני 3 שנים ובאני אגיד לך את מה שאמרתי אתמול לחבר שלי שהוא איש קבע- אין כמו החופש!!! אמנם כל החיים אנחנו כבולים בכל מיני מסגרות אחרות כמו לימודים, עבודה, קשר וכו', אבל ברוב הדברים זו בחירה שלנו, לעומת הצבא שאתה מבקשה ככה ונותנים לך ככה (ועכשיו תדמיין אותי עושה את המילה "ככה" באמצעות שתי הידיים- משהו כמו זובי)... הוא כל הזמן בוכה לי על איך שדופקים אותו, והוא עוד איש קבע, מבטיחים לו ככה ונותנים לו ככה וכו'... זהו, אין יותר בקשות ממפקדים, עמידה במסדרי בוקר, שבתות, שמירות... אמנםיש מילואים אבל תהנה מהספק- להיות מילואימניק זה לא כמו להיות סדיר. המון המון מזל טוב, ותקשיב לי טוב טוב- על תנוח על זרי הדפנה- טוס מהר מהר למצוא עבודה, ואל תקשיב לכל אלה שאומרים לך שכדאי לך לחתום בלשכה ובינתיים לנו בבית כי "מגיע לך גם לנוח"- אבטלה, כשאתה מתחיל איתה, נהיית הרגל מגונה, ומבלי לשים לב אתה תמצא את עצמך מובטל גם שנה אחרי (למרות שלכל מי שמשתחרר מצה"ל יש את התחושה של "אני הולך לכבוש את העולם") המון בהצלחה :)

ira87

New member
מזל טוב ושחרור קל!

עוד מעט תורי מגיע, בעוד פחות מחודשיים. אירה.

willo1

New member
../images/Emo65.gif

טוב. אני את המזל טוב שלי כבר אמרתי
ובכל זאת- מזל טוב יתמררר
תודה לאל סיפורי הזוועה על הצבא נגמרו
ואני אומרת- שהחיינו
אולי עכשיו יהיו סיפורים מעניינים יותר
סתם אני צוחקת, יתמר,
שי|

יהורמי

New member
תגובות ../images/Emo13.gif

לפוליקר - תודה על העצות! בהחלט אין יותר מסדרי בוקר, לא צריך לבדוק לחיילים גלצ"ח (זה היה חלק מהתפקיד שלי כרס"פ...) , לא צריך לחתום על ציוד, משרדים וטנק מרכבה סימן טוב... ובקשר לעבודה - כבר יש כיוונים, אני לא אוהב להתבטל ככה שבחודש האחרון אני הולך ממקום למקום ומפזר קורות חיים, בינתיים יש כמה זימונים לראיונות, נקווה לטוב! וקבע...אממ... טוב, לא נדבר על זה
לאירה - חודשיים זה כלום! אני מקווה שיעבור לך מהר ושתגיעי אל המנוחה והנחלה, פוליקר ידידנו כתב לי כמה עצות מצויינות, שימי לב, הוא באמת צודק! ולשירי לי כינרת, אממ... מה זה כל הפרחים האלה?

יהורמי

New member
ותודה רבה גם לספי!

כנראה שכתבנו את התגובות ביחד כי ראיתי את התגובה שלך רק אחרי ששלחתי את התגובה הקודמת, אז אני מודה גם לך!

willo1

New member
הא! יתמר

תגיד
ותשב בשקט, הא! עד שאני עושה את כל הפרחים האלה לכבודך. בושה!

רינה ד

New member
איתמר... אין מחיר לחופש...../images/Emo13.gif

איזה כיף!!! ברכות לרגל שיחרורך המון הצלחה בחיים האזרחיים ובהכל!!! תבוא לחגוג בפסטיבל התמר את שיחרורך...

ספי סול

New member
חחחח...רינה הרגת אותי חחחחח........

לולולולולולולו.........בקול כולנו יחד לאיתמר יהורמי שלנו.....

יהורמי

New member
לו לו לו לו לו לו לו לו הופ טה-נהנה

הרו פרו טרו קרינר לו לו לו לו לו לו לו לו הופ טה-נהנה זה מפני שאין לי מה לומר (מי שמזהה, זה מהשיר של כוורת)

רינה ד

New member
לא יודעת מה לענות לדודים שוטרים

בנות.... את האמת...לא מזהה את השיר...
ואם כתבתי שורה מהשיר אז זה בגלל שחזי כתב לי את המילים במסנג'ר...

שלום לכולם...

מזל טוב איתמר...איזה כייף לך...תהנה בזמנך הפנוי... התגעגעתי אלייכם...משום מה המחשב שלי החליט לא לעבוד...ספי איך יכלת להתבלבל בכלל?... ויואב האחד מצטערת שלא עניתי לך למסר...כאמור המחשב שלי היה מת...

ספי סול

New member
המחשב קם לתחיה...כמה ניסים קוראים

לנו בפורום הזה, נראה לי שזה בגלל שצמנו והתפללנו אתמול, מי אמר שאין אלוהים...ברוך מרפא חולים והיי ליז ברוכה השבה...

יהורמי

New member
אממ... אני חזי מסתבר ../images/Emo13.gif

זהו משהו ביני לבין רינה, היא החליטה שאיתמר זה לא שם מספיק טוב אז היא שינתה אותו ליחזקאל או בקיצור, חזי
מה יהיה ??? יתמר חזי יהורמי הכל חוץ מהשם שלי שעכשיו שכחתי מה הוא

למעלה